زردچوبه، یک ریشه رنگدانه دار به رنگ زرد روشن است که بومی جنوب آسیا می باشد. این ادویه قرن ها به عنوان دارو در هند استفاده می شده است. کورکومین، ترکیبی است که رنگ زرد روشن را به زردچوبه می بخشد و همچنین باعث سوخت و ساز چربی نیز می شود. زردچوبه به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک می کند و باعث کاهش التهاب می شود.
زردچوبه را می توان از کجا تهیه کرد؟
شما می توانید زردچوبه را از هر فروشگاه مواد غذایی هندی خریداری کنید.
چگونه از زردچوبه برای لاغری استفاده کنیم؟
یک و نیم اینچ از ریشه زردچوبه یا 2 و نیم قاشق چای خوری پودر زردچوبه را هر روز مصرف نمایید.
دستور غذایی استفاده از زردچوبه برای لاغری
مواد لازم:
- یک دوم اینچ ریشه زردچوبه
- یک فنجان آب گرم
- نصف یک عدد لیمو
نحوه آماده سازی:
- برای خرد کردن ریشه زردچوبه از هاون استفاده کنید.
- آن را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید.
- کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.
- قبل از نوشیدن خوب به هم بزنید.
فواید
این مخلوط باعث لاغری سریع، بهبود روده و سلامت پوست می شود. علاوه بر این، زردچوبه از عفونت های میکروبی جلوگیری کرده و به بهبود زخم ها کمک می کند و درد را کاهش می دهد.
هشدار
مصرف بیش از حد زردچوبه می تواند موجب تهوع، افزایش جریان قاعدگی و فشار خون پایین شود.
منبع: خواص زردچوبه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.