۱۳۹۷ آبان ۳۰, چهارشنبه

طرز تهیه کباب ژاپنی

طرز تهیه کباب ژاپنی




کباب ژاپنی
کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ژاپنی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب ژاپنی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب ژاپنی

  • سیر ۴ حبه
  • پیاز متوسط ۱ عد
  • فیله گوسفندی ۶۰۰ گرم
  • شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه کباب ژاپنی

ابتدا گوشت را بشویید و چربی های اضافی آنرا جدا کنید سپس به صورت نوارهای  یک سانتی متری خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه سیر و پیاز را به صورت ساطوری خرد کنید و به گوشت فیله اضافه کنید.
در مرحله بعدی شیره انگور را به همراه سس سویا ، روغن زیتون ، پودر زنجبیل ، پودر خردل به کاسه حاوی فیله ها اضافه کنید و مواد را با دست زیر و رو کنید تا به طور کامل مخلوط شوند و تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند.
پس از اینکه مخلوط کردن مواد با گوشت فیله تمام شد کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار دهید تا مواد به خورد گوشت بروند و گوشت را طعم دار کنند. پس از گذشت این زمان گوشت فیله را از کاسه خارج کنید.
توجه داشته باشید که در این مرحله باید به دقت سیر و پیاز چسبیده شده به گوشت را جدا کنید سپس فیله ها را به صورت یکدست به سیخ بکشید. پس از اینکه سیخ کردن فیله ها به پایان رسید منقل ذغال را آماده کنید.
توجه داشته باشید که زمانی که منقل را آماده می کنید حتما تمام ذغال ها به صورت یکدست روشن شوند چون پختن کباب با ذغال خام علاوه بر زیانی که برای بدن دارد باعث می شود کباب شما بوی دود بگیرد و روی طعم آن تاثیر بگذارد.
پس از اینکه ذغال ها آماده شد سیخ ها را روی منقل بچینید و صبر کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند. در ادامه کباب ها را به صورت متداوم بچرخانید تا به صورت یکدست بپزند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید.
منبع : parsiday

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.