۱۴۰۱ شهریور ۱۵, سه‌شنبه

طرز تهیه خیارشور خوشمزه دبه ای بدون سرکه




 خیار شور درست کردن باعث میشه که تو انتخاب دریایی از طعم های متفاوت برای درست کردن اون گیج بشی، اما همین هم باعث شده که طرفدارهای زیادی داشته باشه که هر بار میتونن یه طعم جدید و متفاوت رو امتحان کنن.



مواد لازم برای تهیه خیارشور بدون سرکه


خیار ریز قلمی ۲ کیلو
شوید ۲ قاشق غذا خوری
ترخون ۱۰۰ گرم
مرزه ۵۰ گرم
نمک ۴ تا ۶ قاشق غذا خوری
سیر یک دسته
فلفل سبز تند ۴ عدد
راج سفید یک تکه

مراحل تهیه خیارشور بدون سرکه


۱- نحوه درست کردن خیار شور بدون سرکه رو با انتخاب خیارهای قلمی شروع میکنیم. در ادامه خیار رو به همراه سبزیجات به خوبی بشویید و روی آبکش بزارید که کاملا خشک شده و آبشون گرفته بشه.

نکته: بهتره از دستمال برای خشک کردن خیار ها استفاده کنید.

۲- برای خوشمزه شدن خیار شور، یه قابلمه مناسب رو روی حرارت بزارید و آب و نمک رو داخلش بریزید که که بره واسه جوش خوردن و نمک هم به خوبی داخل آب حل بشه.

۳- در ادامه یه تیکه زاج سفید رو داخل قابلمه آب نمک بندازید و زمانی که حل شد، قابلمه رو از رو گاز بردارید و جایی بزارید که دمای آب پایین بیاد.

۴- روند طرز تهیه خیار شور بدون سرکه رو با آماده کردن یه ظرف تمیز و در دار ادامه بدید، طوری که مطمئن بشید هیچ هوایی به داخل ظرف نفوذ نمیکنه.

۵- حالا نوبت به اظافه کردن خیار و سبزی‌جات میرسه، به این صورت که لایه لایه ظرف یا دبه رو از خیار و سبزیجات و فلفل و سیر پر کنید و آخر کار بهش آب نمک اظافه کنید تا جایی که روی مواد رو بپوشونه.

نکته: قبل از بستن درب، اول نایلون بزارید و بعد درب رو محکم ببندید.

اینم از نحوه آماده سازی خیارشور بدون سرکه.


خواص خیار شور

  • بهبود وضعیت گوارش
  • منبع آنتی‌اکسیدان
  • کمک به بهبود سلامت معده
  • افزایش سلامت کبد
  • مفید برای کاهش وزن
  • درمان تهوع حاملگی
  • پیشگیری از یبوست
  • رفع بوی بد دهان
  • افزایش متابولیسم بدن

نکات مهم برای درست کردن خیارشور خانگی

  • بهتره که خیار ها رو برای ترد شدن با خلال دندان سوراخ کنید.
  • اصلا از خیار درختی استفاده نکنید، چون باعث میشه که خیار شور شما به شدت نرم بشه.
  • استفاده از نخود رو برای ترد کردن خیارشور، فراموش نکنید.
  • میتونید به جای نمک از سنگ نمک استفاده کنید که باز هم از نرم شدن خیار شور جلوگیری میکنه.
  • نمک رو به اندازه بریزید که نه کم باشه و نه زیاد که بعث خراب شدن خیار شور نشه.
  • فرانوش نکنید که داخل طرف خیارشور، فضای خالی، باعث کپک زدن خیار ها میشه.

سخن آخر هم اینه که خیارشور به عنوان یه چاشنی خیلی خوشمزه، هم خواص زیادی داره و هم یه سری مضرات رو، مثل هر خوردنی دیگه ای به همراه داره، البته در صورتی که تو مصرف کرذنش زیاده روی بشه.

به هر حال درست کردن خیار شور تو خونه هم به صرفه‌اس و هم اینکه سالمه و بهترین مزیتش اینه که میتونید بنا به سلیقه خوتون درستش کنید.

اگه واسه بهتر شدن طعم یا ماندگاری خیارشور پیشنهادی دارید، خوشحال میشم که با من تو کامنت در میون بزارید. ممنون.


منبع: طرز تهیه خیارشور


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.