۱۳۹۸ بهمن ۱۲, شنبه

چگونه پاکودای پیاز پخته شده درست کنیم؟

پاکودای پیاز پخته شده

اگر بدانید این پاکوداهای خوشمزه در فر پخته شده اند شگفت زده خواهید شد. از این پاکودای ترد و خوشمزه لذت ببرید و در عین حال سلامت بدن خود را حفظ کنید.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه.
زمان پخت: ۲۲ دقیقه.


مواد لازم

  • سه عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • یک دوم پیمانه آرد نخود
  • یک چهارم پیمانه آرد برنج
  • دو قاشق غذاخوری روغن
  • دو عدد فلفل تند خرد شده
  • یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • یک دوم پیمانه + یک پیمانه آب
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس گرم کنید.
کاغذ مخصوص فر را در سینی بگذارید و کمی روغن روی آن بمالید.
تمامی مواد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
یک قاشق سر پر از این ماده را بردارید و به فواصل معین در سینی فر بچینید.
به مدت ۲۲ دقیقه مواد را در فر بپزید.
پاکودای آماده شده را با سس کچاپ و گشنیز سرو کنید.
منبع: پاکودا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.