سوپ تورتیلا
سوپ تورتیلا یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ تورتیلا را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- نان تورتیلای ذرت ۲ عدد (به شکل نوار بریده شده)
- پیاز ۱ عدد (خرد شده)
- فلفل چیپوتله ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه (خرد شده)
- استاک مرغ ۶ فنجان
- گوجه فرنگی پوست کنده کامل ۱ قوطی ۱۴ اونسی
- سینه مرغ (بدون پوست) ۴/۳ پوند (بدون استخوان)
- آب لیمو
- فلفل سیاه و نمک (برای مزه)
- سس تند (در صورت تمایل)
- پیاز (خرد شده)، تربچه (قطعه قطعه شده)، جالاپنوی ترشی انداخته و گشنیز تازه (اختیاری)
- آووکادو ۲/۱ (بدون هسته، پوست کنده و مکعبی بریده شده)
روش تهیه
یک قابلمه بزرگ بردارید.
در آن روغن بریزید و روی شعله متوسط گرم کنید.
سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و تا زمانی که نرم شود، سرخ کید.
حالا آن را به یک مخلوط کن اضافه کرده و سپس گوجه فرنگی با آب و چیپوتله را به آن اضافه کنید.
آن را میکس کنید تا یک دست شود.
سپس آن را به قابلمه برگردانید و استاک را به آن اضافه کرده و مخلوط را آرام بجوشانید.
برای طعم دار کردن مرغ از نمک و فلفل استفاده کنید.
حالا سینه های مرغ را به مایع اضافه کنید.
آنها را برای حدود ۱۰ دقیقه در سوپ بپزید.
سپس درست قبل از سرو کردن بیرون بیاورید و نازک برش دهید.
فر را تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
نوارهای تورتیلا را روی سینی فر قرار دهید و تا زمانی که ترد و کمی قهوه ای شوند، آنها را بپزید.
حالا به سوپ، آب لیمو، نمک و فلفل و سس تند اضافه کنید.
سوپ را به ۴ کاسه تقسیم کرده، روی آنها نوارهای تورتیلا، مرغ، آووکادو و سایر چاشنی های مورد نظرتان را بریزید.
منبع: سوپ تورتیلا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.