سوپ نخود دولپه
سوپ نخود دولپه یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ نخود دولپه را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- کرفس ۲ دنده (خرد شده)
- هویج (سایز متوسط) ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
- روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
- پیاز (سایز کوچک) ۱ عدد (خرد شده)
- سیر ۲ حبه (خرد شده)
- سیب زمینی قرمز ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
- نخود دولپه ۱ فنجان
- استاک مرغ یا سبزیجات کم سدیم/آب ۱۰ فنجان
- ساق گوساله (دودی) ۱ عدد
- برگ بو ۲ عدد
- تاباسکو (برای مزه در صورت تمایل)
- فلفل سیاه و نمک (برای مزه)
روش تهیه
یک قابلمه بزرگ یا ماهیتابه بردارید و روغن زیتون را در آن روی شعله متوسط گرم کنید.
هویج، پیاز، کرفس و سیر را در روغن گرم برای ۲ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.
حالا سیب زمینی، برگ بو، نخود دولپه، ساق گوساله و آب یا استاک را به آن اضافه کنید.
شعله را پایین آورده و برای ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید.
مطمئن شوید که نخودها نرم شده و شروع به از دست دادن شکل شان می کنند چون آن، بافت غلیظ تری به سوپ خواهد داد.
ساق گوساله را بیرون بیاورید و گوشت چسبیده را از استخوان جدا کنید و آن را به سوپ برگردانید.
برگ بو را بیرون آورده و برای طعم دادن به سوپ، فلفل، نمک و تاباسکو بزنید.
منبع: تهیه سوپ نخود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.