۱۳۹۸ بهمن ۲۷, یکشنبه

چگونه سوپ نخود دولپه درست کنیم؟

سوپ نخود دولپه

سوپ نخود دولپه یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ نخود دولپه را آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کرفس ۲ دنده (خرد شده)
  • هویج (سایز متوسط) ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
  • روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
  • پیاز (سایز کوچک) ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر ۲ حبه (خرد شده)
  • سیب زمینی قرمز ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
  • نخود دولپه ۱ فنجان
  • استاک مرغ یا سبزیجات کم سدیم/آب ۱۰ فنجان
  • ساق گوساله (دودی) ۱ عدد
  • برگ بو ۲ عدد
  • تاباسکو (برای مزه در صورت تمایل)
  • فلفل سیاه و نمک (برای مزه)

روش تهیه

یک قابلمه بزرگ یا ماهیتابه بردارید و روغن زیتون را در آن روی شعله متوسط گرم کنید.
هویج، پیاز، کرفس و سیر را در روغن گرم برای ۲ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.
حالا سیب زمینی، برگ بو، نخود دولپه، ساق گوساله و آب یا استاک را به آن اضافه کنید.
شعله را پایین آورده و برای ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید.
مطمئن شوید که نخودها نرم شده و شروع به از دست دادن شکل شان می کنند چون آن، بافت غلیظ تری به سوپ خواهد داد.
ساق گوساله را بیرون بیاورید و گوشت چسبیده را از استخوان جدا کنید و آن را به سوپ برگردانید.
برگ بو را بیرون آورده و برای طعم دادن به سوپ، فلفل، نمک و تاباسکو بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.