۱۳۹۸ بهمن ۱۹, شنبه

روش تهیه سوپ بروکلی با پنیر چدار

سوپ بروکلی با پنیر چدار

سوپ بروکلی با پنیر چدار یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر چدار را آموزش دهیم.


مواد لازم برای ۴ نفر

  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • هویج (بزرگ) ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر ۲ حبه (خرد شده)
  • پیاز زرد ۱ عدد (خرد شده)
  • بروکلی ۱ سر (ساقه ها به طور نازک بریده شده و گلچه ها قطعه قطعه شده)
  • استاک مرغ کم سدیم ۱ فنجان
  • شیر ۲ فنجان
  • فلفل سیاه و نمک (برای مزه)
  • آبجو ۱ فنجان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار (تند) ۱ فنجان (خرد شده)
  • چیپس پارمسان ۴ عدد
  • سس تاباسکو برای طعم

روش تهیه

یک قابلمه بزرگ بردارید و کره را روی شعله متوسط گرم کنید.
بروکلی، هویج، سیر و پیاز را برای حدود ۵ دقیقه تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، تفت دهید.
آرد را به آن اضافه کرده و تا زمانی که سبزیجات کاملا با آن پوشیده شوند، بپزید.
حالا آبجو و استاک را به آن اضافه کنید و برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، به سرعت بهم بزنید.
برای چند دقیقه بپزید و سپس آن را به یک مخلوط کن انتقال داده و به شکل پوره نرم در آورید.
حالا سوپ را به قابلمه برگردانید و روی شعله کم بپزید.
پنیر و شیر را به آن اضافه کنید.
از نمک، فلفل و تاباسکو به عنوان چاشنی استفاده کنید.
در هنگام سرو در وسط هر کاسه، چیپس پارمسان را به طور شناور قرار دهید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.