۱۳۹۸ بهمن ۲۵, جمعه

روش تهیه سوپ حلزون

سوپ حلزون

سوپ حلزون یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ حلزون را آموزش دهیم.


مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز (سایز کوچک) ۱ عدد (خرد شده)
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • عصاره صدف ۲ فنجان
  • بیکن ۴ نوار (خرد شده)
  • کرفس ۲ دنده (خرد شده)
  • صدف ۱ قوطی ۶.۵ اونسی (که آب آن گرفته شده و نگه داشته شده باشد)
  • شیر ۱ فنجان
  • آویشن (تازه) ۲ شاخه (اختیاری)
  • سیب زمینی یوکان (متوسط) ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
  • نمک و فلفل سیاه (برای مزه)

روش تهیه

یک قابلمه بزرگ بردارید.
بیکن را در آن به مدت ۵ دقیقه روی شعله متوسط بپزید تا زمانی که ترد و قهوه ای شود.
هنگامی که پخته شد، آن را روی یک بشقاب پوشانده شده با حوله کاغذی قرار دهید و کنار بگذارید.
کرفس و پیاز را با چربی بیکن مخلوط کنید و برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا زمانی که نرم شود.
حالا آرد را به این مخلوط اضافه کرده و برای ۱ دقیقه دیگر بپزید تا طعم خامی آرد از بین برود.
آب صدف کنار گذاشته شده، شیر و عصاره صدف را به آن اضافه کنید.
دائما بهم بزنید تا مطمئن شوید آرد کاملا حل می شود.
این مخلوط را به جوش بیاورید و آویشن و سیب زمینی را به آن اضافه کنید.
حالا برای ۱۰ دقیقه دیگر آرام بجوشانید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند.
سوپ را با نمک و فلفل طعم دار کنید.
صدف ها را اضافه کرده و سوپ را درست قبل از سرو گرم کنید.
آن را با باقی مانده بیکن تزئین کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.