برنج قهوهای طعم دار شده با زردچوبه و انبه
شما میتوانید این غذای خوشمزه را جایگزین برنج معمولی کنید. اگر در فصلی قرار دارید که میوه انبه در همه جا وجود دارد، تهیه این غذا را فراموش نکنید. انبه، زردچوبه و برنج قهوهای مزایای زیادی برای بدن دارند.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه.
زمان پخت: ۲۰ دقیقه.
مواد لازم
- یک پیمانه برنج قهوه ای خام
- دو قاشق غذاخوری روغن
- یک قاشق چایخوری دانه خردل
- یک قاشق چایخوری اوراد دال (دال در زبان هندی به عدس گفته میشود. انواع مختلفی عدس در هند وجود دارد که عدس اوراد یکی از آنهاست.)
- یک قاشق چایخوری چانادال
- ۲ عدد فلفل تند خشک شده
- یک عدد پیاز بزرگ
- یک عدد انبه خام پوست گرفته شده و خرد شده
- یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
- یک سوم قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- دو عدد برگ کاری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج قهوهای را خوب بپزید.
این کار ممکن است حدود ۱۲ الی ۱۵ دقیقه طول بکشد. آن را کنار بگذارید.
در این میان، روغن را در ظرف مناسب بریزید و دانه خردل، اوراد دال، چانا دال و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عدسها کمی قهوهای رنگ شوند.
پیازها را اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه بپزید.
انبه خام را به آن بیفزایید.
سپس پودر فلفل تند، پودر زردچوبه، نمک و برگ کاری را به آن اضافه کنید.
برنج پخته شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
درب آن را بگذارید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه با حرارت کم بپزید.
روی آن گشنیز یا برگ کاری بریزید و به صورت داغ سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.