پودینگ کینوا و سیب
تا حالا برایتان پیش آمده است که بخواهید یک کاسه جوی دوسر برای صبحانه آماده کنید اما خوردن آن را دوست نداشته باشید؟ این آخر کار نیست. همان طور که میدانید دسرهای سنتی هندی فیبر بسیار بالایی دارند. شما میتوانید در این دسرها به جای شکر از عسل، شربت افرا یا سایر مواد طیبعی استفاده کنید. این دسر را سرد سرو کنید. پودینگ کینوا و سیب یک دسر سنتی کم کالری در هند است که فیبر بالایی دارد.
زمان پخت: ۶۰ دقیقه.
مواد لازم
- یک و یک دوم پیمانه کینوای پخته شده
- یک قاشق چایخوری روغن گوسفندی (یا کره آب شده)
- یک عدد سیب خرد شده
- ۷۵۰ میلی لیتر شیر کم چرب
- زعفران به مقدار لازم
- یک قاشق چایخوری هل خرد شده
- یک چهارم پیمانه شکر
- دو قاشق غذاخوری پسته خرد شده
- سیب برش خورده برای تزیین
طرز تهیه
در یک ظرف، روغن گوسفندی یا کره آب شده را بریزید و سیب خرد شده را به آن اضافه کنید.
آن را به مدت سه الی چهار دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس کینوای پخته شده، شیر، زعفران و هل را به آن اضافه کنید.
این ترکیب را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تفت دید تا حجم شیر به یک سوم برسد.
اگر دوست داشتید دسر غلیظ تری داشته باشید میتوانید آن را بیشتر حرارت دهید.
شکر را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آن را از روی شعله بردارید و اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
سپس به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
بعد از یک ساعت از یخچال دربیاورید، پسته خرد شده را روی آن بریزید و با سیب برش خورده تزیین کنید.
منبع: پودینگ کینوا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.