سوپ قارچ و گندم سیاه
سوپ قارچ و گندم سیاه یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ قارچ و گندم سیاه را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- آب گرم ۱ فنجان
- پیاز ۱ عدد (خرد شده)
- قارچ شیتاکه یا پورچینی خشک نصف فنجان
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری (مجزا)
- پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
- کرفس ۲ دنده (خرد شده)
- فلفل هندی ۴/۱ قاشق چایخوری
- قارچ دکمه ای سفید (تازه) ۲/۱ ۱ فنجان
- برگ بو ۱ عدد
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- ماءالشعیر نصف فنجان
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- استاک گوشت گاو بدون گلوتن ۴ فنجان
- خرده های گندم سیاه نصف فنجان
- سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده مقداری
- شوید یا جعفری ایتالیایی ۴/۱ فنجان (خرد شده)
روش تهیه
قارچ ها را در آب گرم بخیسانید.
در این میان، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید.
کرفس و پیاز را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه بپزید.
به هم زدن ادامه دهید تا شروع به نرم شدن کند.
روغن باقی مانده را اضافه کرده و حالا روی شعله بالاتر بپزید.
قارچ تازه و نمک را به آن اضافه کنید.
برای حدود ۱۰ دقیقه بپزید، تا زمانی که قارچ ها شروع به قهوه ای شدن کنند.
گاهی اوقات آن را بهم بزنید.
قارچ های خشک را صاف کرده و ۲/۱ ۱ فنجان از آب خیس خوری را نگه دارید.
قارچ ها را خرد کرده و آنها را به قابلمه اضافه کنید.
پاپریکا، برگ بو، گندم سیاه، فلفل هندی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
برای ۳ دقیقه بهم بزنید تا زمانی که گندم سیاه و قارچ ها با یک لایه از مواد پوشانده شوند.
حالا آبگوشت گاو، ماءالشعیر و آب خیس خوری را اضافه کنید.
با بالا بردن شعله، سوپ را به جوش آورید.
شعله را پایین آورده و بگذارید برای ۲۰-۱۵ دقیقه تا زمانی که گندم سیاه نرم شود، آرام بجوشد.
گیاهان و سرکه را به آن اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
منبع: سوپ قارچ برای کاهش وزن
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.