سوپ کوینولا لیمو یونانی
سوپ کوینولا لیمو یونانی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ کوینولا لیمو یونانی را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- موسیر (سایز کوچک) ۲ عدد (خرد شده)
- سیر ۲ حبه (خرد شده)
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- هویج ۱ فنجان (خرد شده)
- استاک سبزیجات کم سدیم ۵ فنجان
- میسو سفید ۲/۱ ۱ قاشق غذاخوری
- کوینولا ۱ فنجان (به خوبی شسته شده)
- سس تاهینی ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو (تازه) ۴/۱ فنجان
- شوید (تازه) ۴/۱ فنجان (خرد شده) یا شوید خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
- مخمر خوراکی ۴/۱ فنجان
- نمک (برای مزه)
روش تهیه
روغن را در یک ماهیتابه روی شعله متوسط حرارت دهید.
هویج، موسیر و نمک را به آن اضافه کنید.
برای حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا زمانی که موسیرها شفاف شوند.
حالا سیر را اضافه کرده و تا زمانی که معطر شود، تفت دهید.
کوینولا، استاک سبزیجات و کمی نمک به آن اضافه کنید.
آن را بجوش آورید.
روی شعله پایین تر برای حدود ۲ دقیقه حرارت دهید تا زمانی که هویج و کوینولا پخته شوند.
در این میان، سس تاهینی، میسو و آب لیمو را بهم بزنید تا یک دست شوند.
پس از آنکه سوپ آماده شد، این مخلوط را در آن بریزید.
شوید و مخمر خوراکی را نیز به آن اضافه کنید.
آن را به درستی مخلوط نمایید.
منبع: سوپ کوینولا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.