۱۳۹۸ بهمن ۹, چهارشنبه

دستور استفاده از دانه های شنبلیله برای لاغری

دانه شنبلیله، که به عنوان Chandrika، شبدر یونانی و متی نیز شناخته می شوند، بومی آسیای غربی، مدیترانه و جنوب اروپا می باشد. این دانه ها به طور گسترده ای برای درمان التهاب، یبوست، چاقی و بیماری تخمدان پلی کیستیک مورد استفاده قرار می گیرند و به کاهش کلسترول نیز کمک می کنند.


دانه های شنبلیله را می توان از کجا تهیه کرد؟

شما می توانید دانه های شنبلیله را از هر فروشگاه مواد غذایی هندی و یا به صورت آنلاین خریداری کنید.

چگونه از دانه های شنبلیله برای لاغری استفاده کنیم؟

2 قاشق چای خوری شنبلیله را هر روز با 1 فنجان آب مصرف کنید.

دستور غذایی استفاده از دانه های شنبلیله برای لاغری

مواد لازم:

  • 2 قاشق چای خوری دانه شنبلیله
  • 1 فنجان آب

نحوه آماده سازی:

  • دو قاشق چایخوری دانه های شنبلیله را در یک فنجان آب بریزید و بگذارید یک شب خیس بخورد.
  • آن را از صافی رد کنید و صبح روز بعد بنوشید.

فواید

افزایش متابولیسم، جلوگیری از چاقی ناشی از استرس و التهاب، جلوگیری از سموم روده بزرگ و کاهش خطر ابتلا به PCOD.

هشدار

از استفاده از این گیاه در دوران بارداری اجتناب کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.