خواص انبه
با فواید و ارزش غذایی انبه آشنا
شوید؛
انبه از خانواده میوههای آلویی میباشد، گیاهی خوراکی که قسمت
گوشتی خارجی آن قشایی است که دانه را در بر گرفته است. انواع زیتون، خرما و
نارگیل از اعضای همین خانواده محسوب میشوند.
انبهها به نسبت رنگ، شکل، طعم و
سایز دانههایشان به انواع مختلفی تقسیم میشوند. اگرچه در رنگ پوست انبهها از
سبز تا قرمز، زرد یا نارنجی تنوعاتی به چشم میخورد اما گوشت داخلی آن غالبا زرد
طلایی است. انبهها طعمی شیرین و خامهای مانند دارند و بالغ بر ۲۰ نوع ویتامین و مواد معدنی در آنها یافت میشود.
انبهها از متداولترین میوههای
مصرفی در سرتاسر جهان هستند. برخی از خواص مصرف انبه در حفظ سلامت عبارتند
از کاهش خطر اختلالات نابینایی مرتبط با شبکیه چشم، کاهش خطر ابتلا به سرطان روده،
بهبود در هضم غذا و حفظ سلامت استخوانها و حتی انبه فوایدی برای پوست و مو دارد.
این اطلاعات از مجموعه مقالات مرتبط
با فواید مواد غذایی محبوب، در مرکز علمی اخبار که وظیفه عمده آن جمعآوری مقالات
است، تهیه شده است. در آنجا به تجزیه تحلیل مواد مغذی پرداخته و نگاهی موشکافانه
به فواید احتمالی آنها در حفظ سلامت و به بررسی چگونگی گنجاندن انبه بیشتر در
برنامه غذایی می شود، و البته خطرات احتمالی ناشی از مصرف انبه نیز بررسی شده است.
خاصیت
انبه بر بیماریهای قلبی:
فیبر، پتاسیم و ویتامینهای موجود در
انبه مدافعی در برابر ابتلا به بیماریهای قلبی محسوب میشود. افزایش جذب پتاسیم
بعلاوه کاهش جذب سدیم از مهمترین تغییرات در برنامه غذاییست که خطر ابتلا به
بیماریهای قلبی و عروقی را در فرد کاهش میدهد.
مضرات
احتمالی ناشی از مصرف انبه:
افرادی که به شیره گیاهان آلرژی دارند
ممکن است واکنشهای مشابهی به مصرف انبه نشان دهند.
مصرف بیش از حد پتاسیم برای افرادی که
کلیههایشان عملکرد درستی ندارد، میتواند مضر باشد. در صورتی که کلیههای شما
قادر به دفع پتاسیم مازاد در خون نباشد، این امر میتواند کشنده باشد.
آنچه برای پیشگیری از بیماریها و
دستیابی به سلامت کامل بسیار حائز اهمیت میباشد پیروی از یک برنامه غذایی کامل و
داشتن الگوی مصرف همه جانبه است. پیروی از یک برنامه غذایی که حاوی مواد متنوعی
باشد، سودمندتر از تمرکز افراطی بر یک نوع غذای خاص به عنوان کلید سلامت است.
منبع: فواید انبه برای بیماران قلبی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.