کدوی زوکینی که با عنوان courgette نیز شناخته می شود، یک کدوی تابستانی است که در کنار طالبی ملون، اسپاگتی اسکواش و خیار در خانواده Cucurbitaceae قرار دارد.
این کدوی تابستانی می تواند به طول
بیش از 3.2 فوت (1 متر) رشد کند، اما معمولا زمانی برداشت می شود که هنوز نابالغ
باشد، معمولا در این هنگام اندازه ای معادل زیر ۸ اینچ (۲۰ سانتیمتر) دارد.
اگرچه زوکینی اغلب به عنوان
نوعی سبزیجات تلقی می شود، اما معمولا به عنوان میوه طبقه بندی می شود. رنگ کدو زوکینی از رنگ زرد تا
سبز تیره متغیر است.
در حالی که کاشت این کدو تابستانی در
آمریکا آغاز شد، اما طبق گفته یک منبع موثق این گونه ها مخصوصا در اوایل دهه 1800
در ایتالیا پرورش یافتند.
کدو زوکینی در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی، درد و بیماری های مختلف استفاده شده است.
با این حال، همه کاربردهای آن به وسیله
علم پشتیبانی نمی شود.
کدو سبز سرشار از
مواد مغذی است.
کدو زوکینی غنی از ویتامین ها،
مواد معدنی و دیگر ترکیبات گیاهی مفید است.
یک فنجان (223 گرم) کدو زوکینی پخته شده
معادل مقدار مواد مغذی زیر است:
§
کالری: 17
§
پروتئین: 1 گرم
§
چربی: کمتر از 1 گرم
§
کربوهیدرات: 3 گرم
§
قند: 1 گرم
§
فیبر: 1 گرم
§
ویتامین
A: 40 درصد از
مصرف روزانه مرجع (RDI)
§
منگنز: 16 درصد از مصرف روزانه مرجع
§
ویتامین
C: 14 درصد از
مصرف روزانه مرجع
§
پتاسیم: 13 درصد از مصرف روزانه مرجع
§
منیزیم: 10 درصد از مصرف روزانه مرجع
§
ویتامین
K : 9 درصد از
مصرف روزانه مرجع
§
فولات: 8 درصد از مصرف روزانه مرجع
§
مس: 8 درصد از مصرف روزانه مرجع
§
فسفر: 7 درصد از مصرف روزانه مرجع
§
ویتامین
B6 : 7 درصد از
مصرف روزانه مرجع
§
تیامین: 5 درصد از مصرف روزانه مرجع
علاوه بر منابع ذکر شده، زوکینی حاوی
مقدار کمی آهن، کلسیم، روی و چندین ویتامین B دیگر است.
به طور خاص، محتوای زیاد ویتامین
A آن
می تواند از بینایی و سیستم ایمنی شما پشتیبانی کند.
کدو زوکینی خام دارای مشخصات
تغذیه ای مشابه کدو
زوکینی پخته شده است، با این تفاوت که مقدار ویتامین آ آن کمتر
و ویتامین سی آن بیشتر است.
منبع: کدو سبز
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.