۱۳۹۸ آذر ۱۶, شنبه

چه سوپ هایی برای کاهش وزن مناسب هستند؟

طرز تهیه انواع سوپ رژیمی برای کاهش وزن

هنگامی که شما در مورد کاهش وزن فکر می کنید، اولین چیزی که به ذهنتان می آید آن است که کمتر غذا بخورید.
اکثر افرادی که می خواهند وزن اضافه شان را از دست دهند، رژیم غذایی معمولشان را محدود می کنند که در واقع ایده خوبی نیست. این کار فقط منجر به یک بدن ضعیف تر به علت ذخیره کمتر مواد مغذی می شود.
در اینجا چند دستور تهیه سوپ برای کاهش وزن ارائه می دهیم که شما را سالم نگه خواهند داشت و به زدودن آن چربی اضافه از بدن نیز کمک می کنند.
تمام این دستورالعمل ها خوشمزه و همچنین سالم هستند.
بخاطر یک بدن سالم تر و لاغرتر نگاهی به لیست زیر بیندازید.


۱. سوپ گل کلم

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گل کلم ۲ عدد خرد شده
  • شیر کم چرب ۲ فنجان
  • روغن ۱ قاشق چایخوری
  • کرفس ۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
  • پیاز ۱ فنجان (ریز خرد شده)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک (برای مزه)

روش تهیه

روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیازها را برای ۲ دقیقه در آن تفت دهید. گل کلم را به آن اضافه نمایید. آن را برای ۴-۳ دقیقه سرخ کنید. حالا شیر و نصف فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید.
تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و برای ۱۰ دقیقه بپزید. در این میان چند بار بهم بزنید. بگذارید کاملا سرد شود. پس از آن، مخلوط را میکس کنید تا صاف و یکدست شود. حالا مخلوط را به قابلمه برگردانید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن آنها بگذارید ۲ دقیقه بپزند. آن را چند بار بهم بزنید، بلافاصله سرو کنید و در حالی که هوز گرم است بخورید.

۲. سوپ سیر و سبزیجات

مواد لازم برای ۴ نفر

  • روغن ۱ قاشق چایخوری
  • سیر ۲ قاشق چایخوری (ریز خرد شده)
  • جو دوسر پرک ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزیجات مخلوط (گل کلم، هویج و لوبیای فرانسوی) ۱ فنجان (آب پز و ریز خرد شده)
  • پیاز ۴/۱ فنجان (ریز خرد شده)
  • گشنیز ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • نمک و فلفل مطابق میل تان

روش تهیه

اول روغن را در یک قابلمه گرم کنید. سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. حالا سبزیجات مخلوط را به آن اضافه نمایید. ۳ فنجان آب در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید به مدت ۲ دقیقه بعد از مخلوط کردن بپزد. گاهی اوقات آن را بهم بزنید تا ته نگیرد. گشنیز و جوی دوسر را به آن اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید. برای ۱ دقیقه روی شعله متوسط بپزید. سرو کرده و بصورت گرم میل کنید.

۳. سوپ عدس قرمز

مواد لازم برای ۴ نفر

  • عدس قرمز بی پوست نصف فنجان
  • هویج ۴/۳ فنجان (خرد شده)
  • برگهای نعناع ۴/۱ فنجان
  • برنج نصف فنجان
  • پیاز ۴/۳ فنجان (خرد شده)
  • گوجه فرنگی ۴/۱ فنجان (خرد شده)
  • تکه های فلفل قرمز خشک ۴/۱ قاشق چایخوری
  • شیر کم چرب ۴/۱ فنجان
  • نمک (برای مزه)

روش تهیه

برگ های نعناع را در تابه بو دهید تا زمانی که ترد شوند. آن را خرد کنید و کنار بگذارید. عدس قرمز و برنج را با آب به خوبی بشویید و سپس آب آن ها را خالی کنید. آن ها را در یک دیگ زودپز بریزید. هویج، پیاز و گوجه فرنگی را به همراه ۲ فنجان آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که زودپز ۲ بار سوت بزند، بگذارید بپزد.
این مخلوط را میکس کنید تا کاملا صاف و یک دست شود. تا چند دقیقه پس از اضافه کردن شیر، نعناع بو داده، تکه های فلفل، نصف فنجان آب و نمک به آن اجازه دهید بجوشد. سوپ را به صورت گرم سرو کنید.

۴. سوپ پیاز قهوه ای

مواد لازم برای ۴ نفر

برای توپک های فلفل و پنیر کاتیج
  • جعفری ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • پنیر کاتیج کم چرب/توفو نصف فنجان (خرد شده)
  • پودر خردل نصف قاشق چایخوری
  • نمک (برای مزه)
سایر مواد تشکیل دهنده
  • استاک سبزیجات ۳ فنجان
  • پیاز نصف فنجان (خرد شده)
  • آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
  • روغن ۲ قاشق چایخوری
  • نمک (برای مزه)

روش تهیه

برای درست کردن توپک های فلفل  پنیر کاتیج، تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید. پس از تقسیم کردن این مخلوط به ۲۰ قسمت مساوی، توپک های کوچکی از آنها درست کنید. آنها را برای ۲۰ ثانیه در مایکرویو قرار دهید. بگذارید خنک شود. همچنین می توانید از یک بخارپز برای پختن توپک ها استفاده کنید.
حالا روغن را در تابه گرم کنید. پیازها را برای ۱۰ دقیقه روی شعله کم تفت دهید. صبر کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. استاک سبزیجات، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. آن را به جوش آورید. آرد را در ۴/۱ فنجان آب مخلوط کنید و به سوپ اضافه نمایید. بگذارید مخلوط برای ۵ دقیقه بجوشد. حالا توپک های فلفل و پنیر کاتیج را به سوپ اضاف کنید. پس از تزئین با جعفری، آن را به صورت گرم سرو کنید.

۵. سوپ کلم

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کلم (سر بزرگ) ۱ عدد (خرد شده)
  • پیاز ۳ عدد (خرد شده)
  • گوجه فرنگی کامل پوست کنده (با مایع) ۲ قوطی ۱۶ اونسی
  • هویج ۵ عدد خرد شده
  • مخلوط سوپ خشک پیاز ۱ پاکت ۱ اونسی
  • فلفل دلمه ای سبز ۲ عدد (خرد شده)
  • لوبیای سبز، ۱ قوطی ۱۵ اونسی خرد شده و آب گرفته
  • آبگوشت گاو ۱ قوطی ۱۴ اونسی
  • آب گوجه فرنگی ۲ لیتر
  • کرفس ۱۰ ساقه (خرد شده)

روش تهیه

یک قابلمه بزرگ بردارید و هویج، فلفل دلمه ای، کلم، پیاز، کرفس، گوجه فرنگی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید.
مخلوط سوپ پیاز، آبگوشت گاو، آب گوجه فرنگی را در آن بریزید و آب کافی اضافه کنید تا روی سبزیجات را بپوشاند. تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند، مخلوط را بجوشانید. می توانید آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.

۶. سوپ سبزیجات و ارزن

مواد لازم برای ۴ نفر

  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
  • ارزن خشک ۱ فنجان
  • کرفس ۲ ساقه (خرد شده)
  • زنجبیل ۱ قطعه ۱ اینچی (رنده شده)
  • هویج ۲ عدد (خرد شده)
  • آب/استاک سبزیجات کم سدیم ۷ فنجان
  • سیر ۲ حبه (خرد شده)
  • دانه کرفس ۲ قاشق چایخوری
  • جعفری یک مشت (خرد شده)
  • فلفل هندی نصف قاشق چایخوری
  • آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
  • نخود سبز (تازه یا منجمد) ۱ فنجان
  • گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • آویشن خشک شده ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده مقداری
  • ریحان خرد شده ۲ قاشق چایخوری
  • سس تاماری (سویا) ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
  • ساقه و گلچه کلم بروکلی ۱.۵ فنجان (خرد شده)
  • قارچ دکمه ای ۸-۶ عدد (خرد شده)
  • گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
  • چیلی سبز یا قرمز تازه ۴-۲ عدد (خرد شده)

روش تهیه

شما باید ارزن را بشویید و آن را در آب برای ۸ ساعت خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و کنار بگذارید. روغن را در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط حرارت دهید. کرفس، سیر، پیاز، هویج و زنجبیل را به آن اضافه کرده و برای ۵ دقیقه بهم بزنید. آب یا استاک سبزیجات و دانه کرفس را در آن بریزید. مخلوط را بجوش بیاورید. سر ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه روی شعله کم بجوشد.
ساقه بروکلی، چیلی، قارچ، ارزن، گوجه فرنگی، گیاهان و ادویه جات را به آن اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و روی شعله کم برای ۲۰ دقیقه بجوشانید. مطمئن شوید که ارزن کاملا پخته می شود. حالا تاماری، نخود سبز، فلفل سیاه و گلچه های بروکلی را به آن اضافه کنید. آب لیمو را در آن بریزید و برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. آن را با جعفری تزئین کرده و به صورت داغ سرو کنید!

۷. سوپ کدو تنبل کبابی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پیاز زرد ۱ عدد (خرد شده)
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • کدو تنبل ۶ فنجان (به شکل مکعب بریده شده)
  • سیر ۳ تا ۴ حبه (له شده)
  • کره نرم شده ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ بو ۲ عدد
  • شربت افرا ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده مقداری
  • آب مرغ کم سدیم ۲ فنجان
  • گردوی آمریکایی بوداده ۶ عدد (اختیاری)
  • فلفل آنچو چیلی آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
  • نمک مقداری

روش تهیه

فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک کاسه فلزی بزرگ بردارید و پیاز، کدو تنبل و سیر را در آن بریزید. حالا روغن زیتون، کره و شربت افرا را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. این مخلوط را روی تکه های کدو تنبل بریزید. کدو تنبل را روی یک تابه فر قرار دهید. مطمئن شوید که تمامی مایعات به درستی به سینی منتقل می شوند.
هر برگ بو را به ۴ قسمت تقسیم کنید و بین قطعات کدو تنبل قرار دهید. آن را برای نیم ساعت کباب کنید تا زمانی که قطعات کدو تنبل نرم شوند. سپس آب مرغ سرد و کدو تنبل پخته شده را در یک مخلوط کن بریزید و تا زمانی که به غلظت مورد نظر برسد، مخلوط کنید.
این سوپ را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بجوشانید. برای مزه، فلفل، فلفل چیلی و نمک را به آن اضافه کنید. هنگامی که به اندازه مورد نظر غلیظ شد، آن را با گردوی آمریکایی تزئین کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.