خواص انبه
با فواید و ارزش غذایی انبه آشنا
شوید؛
انبه از خانواده میوههای آلویی میباشد، گیاهی خوراکی که قسمت
گوشتی خارجی آن قشایی است که دانه را در بر گرفته است. انواع زیتون، خرما و
نارگیل از اعضای همین خانواده محسوب میشوند.
انبهها به نسبت رنگ، شکل، طعم و
سایز دانههایشان به انواع مختلفی تقسیم میشوند. اگرچه در رنگ پوست انبهها از
سبز تا قرمز، زرد یا نارنجی تنوعاتی به چشم میخورد اما گوشت داخلی آن غالبا زرد
طلایی است. انبهها طعمی شیرین و خامهای مانند دارند و بالغ بر ۲۰ نوع ویتامین و مواد معدنی در آنها یافت میشود.
انبهها از متداولترین میوههای
مصرفی در سرتاسر جهان هستند. برخی از خواص مصرف انبه در حفظ سلامت عبارتند
از کاهش خطر اختلالات نابینایی مرتبط با شبکیه چشم، کاهش خطر ابتلا به سرطان روده،
بهبود در هضم غذا و حفظ سلامت استخوانها و حتی انبه فوایدی برای پوست و مو دارد.
این اطلاعات از مجموعه مقالات مرتبط
با فواید مواد غذایی محبوب، در مرکز علمی اخبار که وظیفه عمده آن جمعآوری مقالات
است، تهیه شده است. در آنجا به تجزیه تحلیل مواد مغذی پرداخته و نگاهی موشکافانه
به فواید احتمالی آنها در حفظ سلامت و به بررسی چگونگی گنجاندن انبه بیشتر در
برنامه غذایی می شود، و البته خطرات احتمالی ناشی از مصرف انبه نیز بررسی شده است.