دستور پخت سوپ کلم بروکلی با سبزیجات
سوپ کلم بروکلیسوپ کلم بروکلی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی ایرانی است. از این سوپ خوشمزه می توانید به عنوان جایگزینی برای سوپ های متداولی مثل سوپ جو و سوپ شیر در مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ کلم بروکلی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ کلم بروکلی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم سوپ کلم بروکلی
- کلم بروکلی ۲۰۰ گرم
- سینه مرغ ۱ عدد
- شیر ۲ لیوان
- سیب زمینی ۱ عدد
- تره ۵۰ گرم
- گشنیز ۵۰ گرم
- قارچ ۴ عدد
- عصاره مرغ ۱ عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۷۵ گرم
- خامه ۵۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید سپس کره را به قابلمه اضافه کنید ، پس از اینکه کره آب شد ، آرد را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آرد کرمی رنگ شود. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.در مرحله بعدی قارچ و کلم بروکلی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. سینه مرغ را هم پس از تمیز کردن و شستشو به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد داخل قابلمه حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزند.
در این مرحله عصاره مرغ را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید. پس از گذشت یک ساعت که مرغ به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و پس از اینکه آنرا ریش ریش کردید مجددا به قابلمه برگردانید.
در مرحله بعدی شیر را به قابلمه اضافه کنید و متداوم مواد را هم بزنید تا شیر به جوش بیاید. در مرحله بعدی تره و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه سیب زمینی نگینی شده و خامه به قابلمه اضافه کنید.
هم زدن سوپ را ادامه دهید تا سوپ به جوش بیاید ، در مرحله پایانی طعم سوپ را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در پایان پس از اینکه سوپ جا افتاد آنرا به همراه آبلیمو سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.