طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب تابه ایجوجه کباب یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده است.
روش پخت جوجه کباب در ماهیتابه علاوه بر اینکه ریخت و پاش کمتری دارد ، برای خانم های خانه دار هم بسیار آسان تر و سریعتر است. جوجه کباب تابه ای را می توانید به انتخاب خود با سیخ چوبی یا بدون سیخ چوبی تهیه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تابه ای تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جوجه کباب تابه ای با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم جوجه کباب تابه ای
- مرغ متوسط ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک ، پودر سیر و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
ابتدا مرغ را تمیز کنید و به اندازه جوجه کباب خرد کنید ، سپس آنرا بشویید و آبکشی کنید. در ادامه اجازه دهید آب اضافی مرغ به طور کامل برود و خشک شود. در صورت تمایل می توانید مرغ را مانند جوجه کباب ذغالی با آبلیمو ، ماست و … طعم دار کنید.البته در این روش می توانید جوجه کباب را بدون طعم دار کردن به صورت فوری هم طبخ کنید. برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و به قدری روغن مایع داخل آن بریزید که فقط کمی چرب شود ، سپس جوجه ها را داخل تابه بچینید.
بهتر است از تابه های چدنی یا تفلون استفاده کنید که گوشت مرغ به تابه نچسبد. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر روی گوشت مرغ بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت مرغ با حرارت بسیار ملایم سرخ شود.
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت زعفران را به همراه کره اضافه کنید. جوجه های را در کره تفت دهید تا نرم تر و لذیذتر شوند. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در کنار جوجه ها در کره سرخ کنید.
در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و کنار تابه بچینید تا سرخ شوند. در کنار جوجه کباب تابه ای می توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.