۱۳۹۷ دی ۲۲, شنبه

بهترین روش پخت همبرگر در منزل

بهترین روش پخت همبرگر در منزل

طرز تهیه همبرگر ذغالی , طرز تهیه همبرگر در فر , hamberger , ilfv'v
همبرگر
همبرگر یکی از قدیمی ترین و رطرفدارترین غذاهای فست فودی محسوب می شود که در سراسر جهان شناخته شده است. محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگرهای دیگر مثل چیز برگر ، چیکن برگر و … به وجود آمدند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری همبرگر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی همبرگر با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم همبرگر

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه همبرگر

ابتدا پوست پیاز را میگیریم و میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز میکند رنده میکنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود.پوست سیر را میگیریم ومیشوریم و رنده میکنیم.
گوشت چرخ کرده(کاملا بدون چربی)را روی سطح صافی پهن میکنیم و پیاز،سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم و تخم مرغ را در پیاله ای میشکنیم اگر سالم بود روی گوشت میریزیم و نمک،فلفل سیاه نیز روی گوشت میپاشیم
و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم و آرد سوخاری را کم کم روی مایع همبرگر میپاشیم و مخلوط میکنیم(اگر دیدیم که هنوز شل است میتوانیم یک قاشق دیگر نیز آرد سوخاری اضافه کنیم)تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.
البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم
و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم،(دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)
و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم
و سریع آن را داخل تابه می گذاریم ، ابتدا کمی گوشت آب می اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود ، سپس همبرگر را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگرها سرخ شدن به تعداد آنها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم(هر نوعی که تمایل دارید)و با همبرگر،خیارشور،کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.
غذاهای پیشنهادی

آموزش دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی

آموزش دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی , میرزا قاسمی رشتی , mirza ghasemi , ldvch rhsld
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میرزا قاسمی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی میرزا قاسمی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم میرزا قاسمی

  • سیر ۴ حبه
  • بادمجان ۶ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه میرزا قاسمی

ابتدا بادمجان ها را میشوییم و یکی از چدن های گاز را بر میداریم و بادمجان ها را روی شعله زیاد کباب می کنیم به این صورت که پوست بادمجان بسوزد و داخل آن نرم شود. در صورت تمایل بر روی آتش  یا ذغال نیز می توانید بادمجان ها را کباب کنید.
اما اگر از طعم کبابی آن را دوست ندارید میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید. پس از کبابی کردن تمام بادمجان ها پوست شان را میگیریم و با گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له میکنیم،البته میتوانید در مخلوط کن نیز بریزید.
در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.
در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم و بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم
و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید
و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان
غذاهای دیگر با بادمجان

۱۳۹۷ دی ۱۸, سه‌شنبه

چطوری لوبیا پلو خانگی درست کنم

چطوری لوبیا پلو خانگی درست کنم

طرز تهیه لوبیا پلو , لوبیا پلو مجلسی , دستور پخت لوبیا پلو خوشمزه , لوبیا پلو با مرغ , g,fdh f, , loobia polo
لوبیا پلو
لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این غذای خوشمزه با روش های مختلفی طبخ می شود. لوبیا پلو در اکثر مواقع با گوشت چرخ کرده ، مرغ و گوشت تکه ای تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر لوبیا پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری لوبیا پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی لوبیا پلو با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم لوبیا پلو

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • برنج ۴ پیمانه
  • لوبیا سبز ۳ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز  تهیه لوبیا پلو

ابتدا پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم،وگوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد میکنیم ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم و مانند پیاز روی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم
و روی شعله کم میگزاریم تا داغ شود ،سپس پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم و سیر را نیز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شوند،سپس گوشت چرخ کرده را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند
در همین حین لوبیا سبز ها را میشوییم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود،آن وقت روی تخته خرد میکنیم، بعد گوجه های خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم
تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم تا مواد لوبیا پلو خنک شود.
در قابلمه ای که برنج را درآن قصد دارید طبخ کنیم آب و نمک میریزیم و در قابلمه را میگذاریم و حرارت شعله را زیاد میکنیم تا آب سریع به جوش بیاید،برنج را دو مرتبه میشوییم و آب آن را خارج میکنیم و داخل آب در حال جوش میریزیم
و صبر میکنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است،پس برنج را آبکشی میکنیم و در کف قابلمه روغن میریزیم و اگر تمایل داشتید سیب زمینی یا نان برای ته دیگ در روی روغن میگذاریم
و کمی از برنج را میریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا و مجددا یک لایه برنج میریزیم و روی آن مواد لوبیا ،همین طور ادامه میدهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود،بعد در قابلمه را میگذاریم و ابتدا برای ۳الی۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه میدهیم تا پلو بخار کند
سپس حرارت را کم میکنیم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.نوش جان

دستور پخت کوکوی مجلسی با قارچ

دستور پخت کوکوی مجلسی با قارچ

طرز تهیه کوکو قارچ , کوکو قارچ , کوکوی قارچ با سبزیجات , دستور پخت کوکو قارچ با پنیر پیتزا , kookoo gharch
کوکو قارچ
کوکو قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از کوکوهای جدید محسوب می شود. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام سبک و فوری تهیه کنید. کوکوی قارچ با موادی مثل گوشت مرغ ، قارچ و سیب زمینی تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوکو قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو قارچ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کوکو قارچ

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کوکو قارچ

ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میگیریم و یک عدد پیاز کوچک را پوست میگیریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی زردچوبه به مرغ اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه میدهیم تا خوب بپزد(پیاز و زردچوبه بوی سینه مرغ را کاملا میگیرد)
سپس مرغ را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد سینه را با چاقو ریز ریش ریش میکنیم. سیب زمینی ها را نیز میشوییم و در قابلمه ای پر از آب قرار میدهیم و با حرارت نسبتا زیاد صبر میکنیم تا خوب آبپز شوند،
سپس پوست میگیریم و با گوشت کوب برقی کاملا له میکنیم. قارچ ها را با دستمالی مرطوب پاک میکنیم(یا پوست آن را میگیریم) و سپس میشوییم و خرد میکنیم. پیاز را نیز پوست میگیریم و میشوییم و روی تخنه به صورت نگینی خرد میکنیم
و در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا به مرور کمی داغ شود سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که قارچ ها نرم شود سپس زیر شعله را خاموش میکنیم.
دو حبه سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وریز خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی پوره شده و سینه مرغ خرد شده را میریزیم و نمک ،فلفل سیاه به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.
در پیاله ای به صورت جداگانه هر کدام از تخم مرغ را میشکنیم، اگر سالم بودند داخل کاسه ای ریخته و خوب هم میزنیم و آرد را به آن اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای از آرد در تخم مرغ نباشد،
سپس به مواد کاسه بزرگ اضافه میکنیم.همچنین مخلوط سیر،پیاز داغ و قارچ را نیز می افزاییم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا مایع کوکو یکدست شود. تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن مایع کف آن میریزیم تا داغ شود
سپس کل مایع کوکو قارچ را به یکباره داخل تابه میریزیم و صبر میکنیم تا خودش را بگیرد و سرخ شود،سپس آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.در آخر در بشقابی زیبا سرو میکنیم و اگر تمایل داشتید با سیب زمینی سرخ شده و یا قارچ کبابی تزئین کنید.نوش جان

۱۳۹۷ دی ۱۶, یکشنبه

از سیاه دانه چه می دانید ؟

از سیاه دانه چه می دانید ؟

سیاه دانه , خواص سیاه دانه , مضرات سیاه دانه , khavas siyah daneh , o,hw sdhi nhki
سیاه دانه

آشنایی با سیاه دانه

سیاه دانه به عنوان ادویه در مواد غذایی استفاده می شود و دارای طعمی تلخ می باشد. از این دانه در ترشیجات هم استفاده کرد. این دانه مربوط به جنوب غربی آسیا می باشد که برای زنانی که شیرده هستند بسیار مفید است.
جالب است بدانید که سیاه دانه دارای نام های مختلف می باشد که به همین جهت در نقاط مختلف جهان با نام هایی مانند سیاه تخمه ، سرنیچ سیاه ، سنوخ سیاه ، کمون اسود ، شونیز ، شونوز و کمون هندی شناخته می شود.
علاوه بر سیاه دانه روغن آن نیز بسیار مفید است و فواید زیادی برای بدن دارد. از مهم ترین فواید روغن سیاه دانه می توان به کاهش قند خون ، بهبود فشار خون و بهبود آرتروز اشاره کرد ، ضمن اینکه این روغن باعث پاک سازی مجاری ادراری نیز می شود.
سیاه دانه ادویه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این ادویه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص سیاه دانه در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص سیاه دانه

جوان سازی و زیبایی پوست

استفاده از سیاه دانه به صورت موضعی می تواند باعث جوان سازی و رفع چین و چروک های روی پوست شود. مالیدن جوهر سیاه دانه بر روی پوست صورت باعث جوان تر شدن پوست و همچنین زیبایی پوست می شود.
توجه داشته باشید که همیشه قبل از استفاده از ماسک های موضعی تست حساسیت پوست را انجام دهید. برای این منظور مقداری کمی از ماسک سیاه دانه را روی پوست دست خود قرار دهید سپس ۳۰ دقیقه بعد آنرا بشویید.
اگر پس از گذشت مدت ۲۴ ساعت هیچ عوارضضی روی پوست دست خود ندید مشخص می شود که پوست شما حساسیتی نسبت به سیاه دانه ندارد و می توانید با خیال راحت از ماسک سیاه دانه برای جوان سازی پوست خود استفاده کنید.

تقویت قوای جنسی

یکی دیگر از فواید سیاه دانه این است که می تواند مشکلات قوای جنسی را تا حدودی درمان کند. برای این منظور باید جوهر سیاه دانه بر روی کمر خود ماساژ دهید ، این کار باعث می شود قدرت جنسی افزایش یابد.

درمان جوش های چرکی

جوش های چرکی بیشتر بر روی  پوست جوانان و نوجوانان دیده می شود ، این جوش ها معمولا پس از بلوغ در نوجوانان به وجود می آید. شما می توانید با استفاده از ماسک سیاه دانه جوش های چرکی پوست صورت را درمان کنید.

جلوگیری از ریزش مو

جالب است بدانید که ماسک سیاه دانه می تواند باعث کاهش و حتی جلوگیری کامل از ریزش موها شود. شما می توانید با ترکیب پودر سیاه دانه و حنا در روغن سوسن ضماد خاصی را برای جلوگیری از ریزش مو آماده کنید.

درمان تب

اگر بتوانید سیاه دانه را ریز کنید و با کمی سکنجبین میل نمایید تب را برطرف می سازد.

درمان فشار خون بالا

فشار خون یک بیماری مرسوم در افراد سالمند می باشد. همچنین امروزه افراد زیادی درگیر بیماری فشار خون بالا هستند ، شما می توانید در روز صد الی دویست گرم عصاره سیاه دانه مصرف کنید.

درمان عفونت با هلیکوباکتر پیلوری

سیاه دانه دارای خواص ضد تشنجی می باشد. برخی بیماری ها نظیر صرع در برابر داروهای مدرن مقاوم هستند.

درمان دیابت نوع ۲

سیاه دانه برای درمان بیماری دیابت نوع دوم بسیار موثر است. به کمک سیاه دانه عملکرد سلول بتا افزایش پیدا می کند، در حالی که مقاومت انسولین کم می شود.

درمان دل پیچه و دل درد

از سیاه دانه می توان برای درمان دل پیچه استفاده نمود. می توانید سیاه دانه را با عسل خالص مخلوط کرده و در موقع دل پیچه مصرف کنید.

تسکین درد روماتیسم

شما می توانید روغن سیاه دانه را گرم کنید ، قبل از خواب آن را در محل درد خود بمالید و به خوبی ماساژ دهید. سپس محل درد را با پارچه پشمی ببندید.

درمان اسهال

برای درمان اسهال باید از معجون مست و روغن سیاه دانه استفاده شود. برای تهیه این معجون یک قاشق چایخوری روغن سیاه دانه را به همراه یک لیوان ماست معمولی ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سپس روزانه دو بار از این معجون به صورت خوراکی مصرف کنید تا علائم اسهال به طور کامل از بین برود. جالب است بدانید سیاه دانه علاوه بر اینکه برای درمان اسهال مفید است می توانید برای رفع یبوست نیز مفید عمل کند.
روش دیگر درمان اسهال با سیاه دانه استفاده از مخلوط سیاه دانه و سبزی شاهی است. برای این منظور یک قاشق غذاخوری سیاه دانه را آسیاب کنید و با نصف استکان عصاره تره تیزک یا همان شاهی مخلوط کنید و در سه وعده میل نمایید.

درمان سرگیجه و درد گوش

سیاه دانه برای درمان سرگیجه و درد گوش موثر می باشد ، شما می بایست یک قاشق مرباخوری عسل را با چند قطره روغن سیاه دانه مخلوط کنید و هر صبح ناشتا آن را نوش جان کنید ، این کار را ۱۱ روز ادامه دهید تا نتیجه کار را ببینید.

درمان درد رحم

شما می توانید برای درمان درد رحم که معمولا پس از زایمان رخ می دهد پودر سیاه دانه را با عسل و روغن مخلوط نمایید.

درمان سرطان روده بزرگ

سرطان روده بزرگ را می توان به کمک سیاه دانه متوقف کرد ، شما می توانید به کمک سیاه دانه روند رو به رشد سرطان روده بزرگ را کنترل کنید. اثرات عجیب سیاه دانه بر روی این نوع سرطان ثابت شده است.

درمان و ترک اعتیاد

جالب است بدانید سیاه دانه برای ترک اعتیاد نیز مفید می باشد. سیاه دانه ۳۵ فرد معتاد را که به طور خیلی طولانی مدت اسیر مواد مخدر بودند نجات داده است.

درمان آسم

مطالعاتی که بر روی تعداد زیادی از افراد مبتلا به آسم انجام شده است نشان می دهد سیاه دانه به همراه مصرف آویشن می تواند در درمان بیماری موثر باشد.

درمان ناراحتی های کبدی

سیاه دانه در درمان ناراحتی های کبدی موثر است. شما مقداری پودر سیاه دانه را با گیاه آلوئه ورا و عسل مخلوط کنید و به صورت ناشنا میل کنید.

درمان بی اختیاری ادرار

شما می توانید پوسته تخم مرغ را تفت دهید و با مقداری سیاه دانه مخلوط کنید تا نرم شود. می توانید یک قاشق چایخوری را از مخلوط به دست آمده را با شیر مخلوط کنید و صبح و شب به مدت یک هفته میل کنید.

۱۳۹۷ دی ۱۵, شنبه

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

سوپ پیاز , سوپ پیاز فرانسوی , soop piyaz , s,\ \dhc tvhks,d
سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که یه خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. اگر به دنبال کشف غذاهای جدید هستید توصیه می کنیم این سوپ خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پیاز فرانسوی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پیاز تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پیاز با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی

  • پیاز متوسط ۶ عدد
  • نان باگت ۱ عدد
  • استاک ۸ پیمانه
  • کره ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • آرد ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • شکر نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
  • پنیر چدار یا پارمیزان به اندازه لازم
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

ابتدا پیازها را پوست میگیریم سپس میشوییم و آنها را با چاقو از وسط نصف میکنیم و هر دو قسمت برش زده پیاز را روی تخته میگزاریم اول یک نصف از پیاز را خرد میکنیم و سپس نصف دیگر آن را،به این صورت که با یک دست پیاز را میگیریم
و در دست دیگر چاقو را و نوک تیز چاقو را روی پیاز میکشید و به صورت ورقه ورقه برش میزنید تا نیمه پیاز تمامش خرد شود و سپس نصف دیگر پیاز را نیز به همین شکل ورقه ورقه ای خرد میکنیم که اگر دقت کنید میبینید پیاز های خرد شده شبیه نیم دایره شده اند.
از زیاد شدن پیاز ها نگران نباشید شما باید حداقل ۶ پیمانه پیاز ورقه شده داشته باشید. سپس یک تابه را روی شعله کم گاز میگذاریم و روغن زیتون را داخل آن میریزیم،وبعد کره را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا کره کاملا آب شود
و بعد پیاز را به مواد می افزاییم و با یک قاشق پیاز را تفت میدهیم تا کاملا با روغن زیتون و کره آغشته شود و در تابه را میگذاریم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پیازها خوب پخته و نرم شوند.پس از گذشت ۱۵ دقیقه در تابه را برمیداریم
و نمک و فلفل سیاه و شکر را اضافه میکنیم و با قاشق تفت میدهیم و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۵۰دقیقه پیاز با مواد همچنان بپزد و گه گاه مواد را هم بزنید. به هیچ عنوان در تابه را نگذارید چون ممکن است پیاز ها بسوزد.
زمانی که مشاهده کردیم پیاز ها نزدیک است که کاراملی بشوند،قابلمه را روی حرارت کم شعله میگذاریم و استاک رو که یا از قبل آماده خریده ایم و یا در منزل آماده کرده ایم را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا گرم شود. (استاک مرغ ،سبزیجات و یا گوشت هر کدام که ذائقه تان دوست دارد)
حال به مواد و پیاز کاراملی شده داخل تابه آرد را میفزایم و با هم مخلوط میکنیم بمدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و زیر شعله قابلمه را خاموش میکنیم و استاک را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و شعله را زیاد کرده و تامل میکنیم تا مواد سوپ جوش بیاید
سپس زیر شعله را کم میکنیم تا بمدت تقریبا ۱ ساعت سوپ خوب بپزد و جا بیفتد.پس از گذشت ۱ساعت کمی از سوپ را بچشید تا اگر نمک یا فلفل آن کم بود به آن اضافه کنید. یک عدد نان باگت را از عرض برش بزنید تا قطری به اندازه نان تست به شما بدهد
سپس آن را در تستر تست کنید و یا اینکه میتوانید از خود نان تست که در تستر تست شده است استفاده کیند ولی طعم نان باگت تست شده بهتر است. سوپ آماده شده را در کاسه های کوچک با عمق زیاد میریزیم
(توجه داشته باشید که کاسه باید تحمل دمای فر را داشته باشد)و یک عدد از نان باگت تست شده را روی کاسه سوپ میگذاریم و روی نان را پنیر رنده شده چدار یا پارمیزان میریزیم و فر را روشن میکنیم تا گرم شود و کاسه های سوپ را در سینی میچینیم
و داخل فر میگذاریم و صبر میکنیم تا پنیر کاملا آب شودو سپس بیرون میاوریم و یا اگر تمایل دارید پنیر برشته شود میتوانید درجه فر را زیاد کنید تا برشته شود و بعد کاسه سوپ ها را خارج کرده و پس از کمی خنک شدن این سوپ دلپذیر را نوش جان کنید.

پخت یک سوپ عالی با پای مرغ

پخت یک سوپ عالی با پای مرغ

طرز تهیه سوپ پای مرغ برای کودکان , طرز تهیه سوپ پای مرغ و قارچ , soup paye morgh , s,\ \hd lvy
سوپ پای مرغ
سوپ پای مرغ یکی از سوپ های جدید و خوشمزه ایرانی است که به دلیل فواید بسیار فراوان پای مرغ برای درمان برخی بیماری ها طبخ می شود. این سوپ با اینکه طعم خیلی خوبی دارد ولی در اکثر موارد برای درمان بیماری ها طبخ می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پای مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پای مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پای مرغ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پای مرغ

  • پای مرغ ۱۰ عدد
  • برگ بو ۱ عدد
  • کرفس ۱ ساقه
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و پودر آویشن به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پای مرغ

ابتدا پاهای مرغ ها را با دقت پاک میکنیم و میشوییم و اگر پاک شده از فروشگاه خریداری کرده باشیم که کار راحت است از بسته بندی در می آوریم و میشوییم و در داخل قابلمه ای میگذاریم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم.
در ادامه نمک، فلفل، پودر آویشن به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است به پای مرغ و آب می افزاییم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم تا خوب بپزد. ساقه کرفس را میشوریم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد میکنیم و اینکه به چه مدل خرد کنیم کاملا سلیقه ایست من بشکل مربع های ریز خرد میکنم.
هویج ها را نیز با پوست کن پوست روش رو میکنیم و میشوریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و یا اگر تمایل ندارید موقع سرو کردن زیر دندان احساس بشه رنده میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط برش میزنیم
و روی تخته به صورت نگینی ( افقی و عمودی برش بزنید بشکل مربع های کوچک ) خرد میکنیم. در تابه ای کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا روغن تقریبا به مرور زمان داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را داخل تابه میریزیم
و یک تفت میدهیم و شعله همچنان کم است تا کمی پیازها نرم شوند،بعد کرفس خرد شده را به پیاز می افزاییم و تفت میدهیم سپس هویج و برگ بو را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم. سپس مواد داخل تابه را به پای مرغ اضافه میکنیم
و اگر آب پای مرغ کم بود ۳الی۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خوب پخته شود و جا بیفتد.  در آخر سوپ را در کاسه ای کشیده و گرم سرو کنید.نوش جان