۱۳۹۷ دی ۱۵, شنبه

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

سوپ پیاز , سوپ پیاز فرانسوی , soop piyaz , s,\ \dhc tvhks,d
سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که یه خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. اگر به دنبال کشف غذاهای جدید هستید توصیه می کنیم این سوپ خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پیاز فرانسوی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پیاز تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پیاز با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی

  • پیاز متوسط ۶ عدد
  • نان باگت ۱ عدد
  • استاک ۸ پیمانه
  • کره ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • آرد ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • شکر نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
  • پنیر چدار یا پارمیزان به اندازه لازم
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

ابتدا پیازها را پوست میگیریم سپس میشوییم و آنها را با چاقو از وسط نصف میکنیم و هر دو قسمت برش زده پیاز را روی تخته میگزاریم اول یک نصف از پیاز را خرد میکنیم و سپس نصف دیگر آن را،به این صورت که با یک دست پیاز را میگیریم
و در دست دیگر چاقو را و نوک تیز چاقو را روی پیاز میکشید و به صورت ورقه ورقه برش میزنید تا نیمه پیاز تمامش خرد شود و سپس نصف دیگر پیاز را نیز به همین شکل ورقه ورقه ای خرد میکنیم که اگر دقت کنید میبینید پیاز های خرد شده شبیه نیم دایره شده اند.
از زیاد شدن پیاز ها نگران نباشید شما باید حداقل ۶ پیمانه پیاز ورقه شده داشته باشید. سپس یک تابه را روی شعله کم گاز میگذاریم و روغن زیتون را داخل آن میریزیم،وبعد کره را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا کره کاملا آب شود
و بعد پیاز را به مواد می افزاییم و با یک قاشق پیاز را تفت میدهیم تا کاملا با روغن زیتون و کره آغشته شود و در تابه را میگذاریم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پیازها خوب پخته و نرم شوند.پس از گذشت ۱۵ دقیقه در تابه را برمیداریم
و نمک و فلفل سیاه و شکر را اضافه میکنیم و با قاشق تفت میدهیم و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۵۰دقیقه پیاز با مواد همچنان بپزد و گه گاه مواد را هم بزنید. به هیچ عنوان در تابه را نگذارید چون ممکن است پیاز ها بسوزد.
زمانی که مشاهده کردیم پیاز ها نزدیک است که کاراملی بشوند،قابلمه را روی حرارت کم شعله میگذاریم و استاک رو که یا از قبل آماده خریده ایم و یا در منزل آماده کرده ایم را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا گرم شود. (استاک مرغ ،سبزیجات و یا گوشت هر کدام که ذائقه تان دوست دارد)
حال به مواد و پیاز کاراملی شده داخل تابه آرد را میفزایم و با هم مخلوط میکنیم بمدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و زیر شعله قابلمه را خاموش میکنیم و استاک را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و شعله را زیاد کرده و تامل میکنیم تا مواد سوپ جوش بیاید
سپس زیر شعله را کم میکنیم تا بمدت تقریبا ۱ ساعت سوپ خوب بپزد و جا بیفتد.پس از گذشت ۱ساعت کمی از سوپ را بچشید تا اگر نمک یا فلفل آن کم بود به آن اضافه کنید. یک عدد نان باگت را از عرض برش بزنید تا قطری به اندازه نان تست به شما بدهد
سپس آن را در تستر تست کنید و یا اینکه میتوانید از خود نان تست که در تستر تست شده است استفاده کیند ولی طعم نان باگت تست شده بهتر است. سوپ آماده شده را در کاسه های کوچک با عمق زیاد میریزیم
(توجه داشته باشید که کاسه باید تحمل دمای فر را داشته باشد)و یک عدد از نان باگت تست شده را روی کاسه سوپ میگذاریم و روی نان را پنیر رنده شده چدار یا پارمیزان میریزیم و فر را روشن میکنیم تا گرم شود و کاسه های سوپ را در سینی میچینیم
و داخل فر میگذاریم و صبر میکنیم تا پنیر کاملا آب شودو سپس بیرون میاوریم و یا اگر تمایل دارید پنیر برشته شود میتوانید درجه فر را زیاد کنید تا برشته شود و بعد کاسه سوپ ها را خارج کرده و پس از کمی خنک شدن این سوپ دلپذیر را نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.