۱۳۹۷ دی ۲۲, شنبه

بهترین روش پخت همبرگر در منزل

بهترین روش پخت همبرگر در منزل

طرز تهیه همبرگر ذغالی , طرز تهیه همبرگر در فر , hamberger , ilfv'v
همبرگر
همبرگر یکی از قدیمی ترین و رطرفدارترین غذاهای فست فودی محسوب می شود که در سراسر جهان شناخته شده است. محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگرهای دیگر مثل چیز برگر ، چیکن برگر و … به وجود آمدند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری همبرگر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی همبرگر با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم همبرگر

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه همبرگر

ابتدا پوست پیاز را میگیریم و میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز میکند رنده میکنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود.پوست سیر را میگیریم ومیشوریم و رنده میکنیم.
گوشت چرخ کرده(کاملا بدون چربی)را روی سطح صافی پهن میکنیم و پیاز،سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم و تخم مرغ را در پیاله ای میشکنیم اگر سالم بود روی گوشت میریزیم و نمک،فلفل سیاه نیز روی گوشت میپاشیم
و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم و آرد سوخاری را کم کم روی مایع همبرگر میپاشیم و مخلوط میکنیم(اگر دیدیم که هنوز شل است میتوانیم یک قاشق دیگر نیز آرد سوخاری اضافه کنیم)تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.
البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم
و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم،(دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)
و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم
و سریع آن را داخل تابه می گذاریم ، ابتدا کمی گوشت آب می اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود ، سپس همبرگر را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگرها سرخ شدن به تعداد آنها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم(هر نوعی که تمایل دارید)و با همبرگر،خیارشور،کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.
غذاهای پیشنهادی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.