۱۳۹۷ دی ۲, یکشنبه

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی مخصوص شمال

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی , خورش گوجه فرنگی , خورشت گوجه فرنگی
خورش گوجه فرنگیخورش گوجه فرنگی یکی از انواع خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به املت گوجه فرنگی دارد. این خورش یکی از خورش های مرسوم و پرطرفدار در استان های شمالی کشور مثل گیلان محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورشت گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش گوجه فرنگی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی بزرگ ۵ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه خورش گوجه فرنگی

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز رنگش تغییر کند و نرم شود.
در مرحله بعدی مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوجه فرنگی رنده شده را کمی تفت دهید سپس یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوجه فرنگی با حرارت ملایم بپزد.
پس از اینکه گوجه پخت و خورش کمی غلیظ شد در یک تابه جداگانه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سیرها را رنده کنید و به تابه اضافه کنید سپس کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.
در ادامه تخم مرغ ها را به سیر اضافه کنید و مانند نیمرو اجازه دهید تخم مرغ ها خودشان را بگیرند سپس با سیر مخلوط کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید. حالا اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.

طرز تهیه چیکن استراگانف با سس خامه ای

طرز تهیه چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف , چیکن استراگانف , چیکن استروگانف ,  d;k hsjvh'hkt
چیکن استراگانفچیکن استروگانف یا چیکن استراگانف یکی از غذاهای معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این غذا شباهت زیادی به بیف استراگانف غذای معروف روسی دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر چیکن استروگانف تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری چیکن استروگانف تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی چیکن استروگانف با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم چیکن استروگانف

  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • قارچ ۷۵۰ گرم
  • خامه ۱۵۰ گرم
  • شیر ۲ لیتر
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن و پاپریکا به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه چیکن استراگانف

ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات کوچکتر خرد کنید سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه گوشت مرغ را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت مرغ کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
پس از اینکه گوشت مرغ سرخ شد شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا شیر با حرارت ملایم به جوش بیاید. در همین حین یک تابه دیگر روی حرارت قرار دهید و کره را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل تابه بریزید.
پس از اینکه کره ذوب شد آرد را کم کم به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد کرمی شود. پس از اینکه رنگ آرد کرمی شد آنرا به قابلمه حاوی مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
اجازه دهید غذا کمی غلیظ شود سپس خامه را به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خامه به طور کامل حل شود. در پایان قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید قارچ هم با حرارت ملایم بپزد.
در صورتی که می خواهید چیکن استراگانف شما آبدار باشد پس از پختن قارچ آنرا از روی حرارت بردارید ولی در صورتی که می خواهید چیکن استروگانف غلیظ و کمی سفت باشد باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر شود.
چیکن استراگانف به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو می شود. در صورت تمایل شما هم می توانید چیکن استروگانف را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. پس از اینکه غذا آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش

طرز تهیه عدس پلو , عدس پلو مجلسی , عدس پلو نذری , adas polo , uns \g,
عدس پلوعدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دو صورت ساده و مجلسی طبخ می شود. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه یک غذای خانگی است مانند غذاهایی مثل خورش قیمه به عنوان نذری هم در مراسم های مذهبی پخش می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر عدس پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری عدس پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی عدس پلو با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم عدس پلو

  • برنج ۳ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه عدس پلو

ابتدا برنج را نسبت به نوع آن در یک کاسه با مقداری آب بخیسانید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید. برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج چند دقیقه بجوشد.
برنج را باید زمانی که اطراف دانه های آن نرم و مغز آن سفت است آبکشی کنید و کنار بگذارید. عدس را از قبل به مدت دو ساعت بخیسانید تا علاوه بر اینکه نفخش از بین برود راحت تر پخته شود. عدس را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید تا به صورت کامل آبپز شود.
در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.
در ادامه پس از اینکه عدس به طور کامل پخت آنرا به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عدس و پیاز یکدست شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و عدس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
در مرحله بعدی یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس به انتخاب خود برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده استفاده کنید و ته دیگ را در ته قابلمه قرار دهید.
در مرحله بعدی مخلوط برنج و عدس را داخل قابلمه بریزید سپس نصف لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار دهید تا برنج دم بکشد. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز باقیمانده را خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید.
پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت چرخ کرده به طور کامل سرخ شود. در ادامه کشمش را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
مقداری کمی از برنج را به همراه زعفران دم کرده و کره مخلوط کنید ، پس از اینکه عدس پلو به طور کامل دم کشید و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برنج زعفرانی و مخلوط گوشت چرخ کرده و کشمش تزیین و سرو کنید.

۱۳۹۷ دی ۱, شنبه

بهترین روش پخت آش رشته سنتی ایرانی

بهترین روش پخت آش رشته سنتی ایرانی

طرز تهیه آش رشته , آش رشته مجلسی , آش رشته نذری , ash reshteh , Ha vaji
آش رشتهآش رشته یکی از انواع آش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به عنوان محبوب ترین آش ایرانی محسوب می شود. این آش خوشمزه در میان ایرانیان به اندازه ای محبوب است تقریبا کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که آش رشته را دوست نداشته باشد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آش رشته تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش رشته تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی آش رشته با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم آش رشته

  • نخود یک پیمانه
  • لوبیا چیتی نصف پیمانه
  • لوبیا سفید نصف پیمانه
  • عدس یک پیمانه
  • سبزی آشی ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • سیر ۶ حبه
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک به اندازه کافی
  • رشته آش به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه آش رشته

از شب قبل حبوبات را بخیسانید تا علاوه بر اینکه نفخ شان رفع شود راحت تر پخته شوند. برای شروع آشپزی ابتدا نخود ، لوبیا چیتی و لوبیا سفید را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به طور کامل بپزند.
در حین پختن حبوبات یکی از پیازها را خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. تفت دادن پیاز را ادامه دهید تا با ادویه ها یکدست شود. پس از اینکه حبوبات به طور کامل پختند آنها را به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید.
در مرحله بعدی چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. در ادامه عدس را به قابلمه اضافه کنید و حدود یک ساعت صبر کنید تا عدس هم به طور کامل پخته شود. پس از اینکه عدس به طور کامل پخت سبزی آشی را پاک کنید و بشویید.
در ادامه سبزی آشی را خرد کنید ( توجه داشته باشید که سبزی آش را نباید خیلی ریز خرد کنید ) و به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله نباید دیگر درب قابلمه را به طور کامل ببندید زیرا بستن درب قابلمه باعث می شود که سبزی آش بد رنگ شود.
پس از اینکه سبزی آش به طور کامل پخت رشته آشی را اضافه کنید تا رشته هم پخته شود و جا بیفتد.  در این مرحله می توانید کشک را هم به آش اضافه کنید و به خوبی با دیگر مواد مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن رشته نمک آش را اندازه کنید.
در حین جا افتادن آش سیر ، نعناع داغ و پیاز باقیمانده را به ضورت جداگانه با مقداری روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید نیمی از سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید. در پایان پس از آماده شدن آش آنرا با نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۳۰, جمعه

بهترین روش پخت ته چین مرغ در فر

بهترین روش پخت ته چین مرغ در فر

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ در پلوپز , tah chin morgh , ji ]dk lvy
ته چین مرغته چین مرغ یکی از مجلسی ترین غذاهای پلویی ایرانی محسوب می شود که در مجالس و مهمانی های مهم از آن استفاده می شود. ته چین مرغ قالبی را می توانید در مهمانی های مهم خود به صورت تکه ای به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ته چین مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ته چین مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ته چین مرغ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لارم ته چین مرغ

  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • گلاب ۱ فنجان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • ماست چکیده ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • زرشک ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پودر قند ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین و خلال پسته به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه ته چین مرغ

ابتدا سینه مرغ را به همراه چند لیوان آب ، پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزید و اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه مرغ پخت اجازه دهید کمی سرد شود سپس آنرا به صورت ریش ریش خرد کنید و کنار بگذارید.
در مرحله بعدی برنج را نسبت به نوع آن خیس کنید ، سپس به همراه چند لیوان آب ، نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج نیم پز شود به صورتی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت باشد.
پس از اینکه برنج به اندازه کافی نرم شد آنرا آبکشی کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه کنید.
در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و دارچین به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در این مرحله می توانید در صورت تمایل مقداری زرشک هم به مرغ اضافه کنید. در مرحله بعدی زرشک را به همراه پودر قند با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
در مرحله بعدی زرده تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده و گلاب داخل یک ظرف جادار و مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا بوی زهم تخم مرغ به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه تخم مرغ را خوب مخلوط کردید ماست را به آن اضافه کنید.
ماست و تخم مرغ را خوب مخلوط کنید سپس برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با دیگر مواد خوب مخلوط کنید. یک ظرف مناسب برای پخت ته چین انتخاب کنید ( ظرف پیرکس ) و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.
کف ظرف نصف برنج را بریزید سپس آنرا به صورت محکم فشار دهید تا کاملا فشرده شود و به کف قابلمه بچسبد. در ادامه مرغ و زرشک را بریزید و خوب فشار دهید. در لایه آخر باقیمانده برنج را بریزید و با پشت کفگیر آنرا خوب فشار دهید تا کاملا فشرده شود.
در پایان کره را خرد کنید و در قسمت های مختلف برنج بگذارید. روی ظرف پیرکس یک فول نازک بکشید سپس آنرا در فر قرار دهید. برای پخت ته چین باید ته چین را به مدت ۱ ساعت با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا به طور کامل بپزد.
در پایان ته چین را با زرشک و خلال پسته تزیین کنید سپس سرو کنید. در صورتی که فر در دسترس ندارید می توانید ته چین را در یک قابلمه تفلونی درست کنید. برای این منظور باید ته چین را به مدت ۹۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود.

۱۳۹۷ آذر ۲۹, پنجشنبه

دستور پخت سوپ کلم بروکلی با سبزیجات

دستور پخت سوپ کلم بروکلی با سبزیجات

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی , سوپ کلم بروکلی برای کودک , سوپ کلم بروکلی رژیمی , soop kalam borookli
سوپ کلم بروکلیسوپ کلم بروکلی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی ایرانی است. از این سوپ خوشمزه می توانید به عنوان جایگزینی برای سوپ های متداولی مثل سوپ جو و سوپ شیر در مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ کلم بروکلی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ کلم بروکلی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ کلم بروکلی

  • کلم بروکلی ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • شیر ۲ لیوان
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • تره ۵۰ گرم
  • گشنیز ۵۰ گرم
  • قارچ ۴ عدد
  • عصاره مرغ ۱ عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۷۵ گرم
  • خامه ۵۰ گرم
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید سپس کره را به قابلمه اضافه کنید ، پس از اینکه کره آب شد ، آرد را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آرد کرمی رنگ شود. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
در مرحله بعدی قارچ و کلم بروکلی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. سینه مرغ را هم پس از تمیز کردن و شستشو به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد داخل قابلمه حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزند.
در این مرحله عصاره مرغ را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید. پس از گذشت یک ساعت که مرغ به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و پس از اینکه آنرا ریش ریش کردید مجددا به قابلمه برگردانید.
در مرحله بعدی شیر را به قابلمه اضافه کنید و متداوم مواد را هم بزنید تا شیر به جوش بیاید. در مرحله بعدی تره و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه سیب زمینی نگینی شده و خامه به قابلمه اضافه کنید.
هم زدن سوپ را ادامه دهید تا سوپ به جوش بیاید ، در مرحله پایانی طعم سوپ را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در پایان پس از اینکه سوپ جا افتاد آنرا به همراه آبلیمو سرو کنید.

خورش مجلسی شمالی با مرغ و رب انار

خورش مجلسی شمالی با مرغ و رب انار

طرز تهیه خورش ناردون , خورش ناردونه , خورشت ناردونی , khoresh nardoon , o,va khvn,k
خورش ناردونخورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و از خورش های مجلسی شمال کشور محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش ناردون تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورشت ناردون تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش ناردون با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش ناردون

  • ران مرغ ۴ تکه
  • انار متوسط ۱ عدد
  • آلو بخارا ۸ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شکر به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه خورش ناردون

ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعدی ران های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود. حالا چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش انار را دان کنید و دانه های انار را به خورش اضافه کنید. در پایان طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید.
نکته مهم در مورد خورش ناردون این است که این خورش به صورت کم آب سرو می شود ، پس باید خورش تا زمانی که خورش به روغن بیفتد روی حرارت بماند ، پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه کته یا برنج سرو کنید.