۱۳۹۷ دی ۱۸, سه‌شنبه

چطوری لوبیا پلو خانگی درست کنم

چطوری لوبیا پلو خانگی درست کنم

طرز تهیه لوبیا پلو , لوبیا پلو مجلسی , دستور پخت لوبیا پلو خوشمزه , لوبیا پلو با مرغ , g,fdh f, , loobia polo
لوبیا پلو
لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این غذای خوشمزه با روش های مختلفی طبخ می شود. لوبیا پلو در اکثر مواقع با گوشت چرخ کرده ، مرغ و گوشت تکه ای تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر لوبیا پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری لوبیا پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی لوبیا پلو با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم لوبیا پلو

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • برنج ۴ پیمانه
  • لوبیا سبز ۳ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز  تهیه لوبیا پلو

ابتدا پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم،وگوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد میکنیم ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم و مانند پیاز روی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم
و روی شعله کم میگزاریم تا داغ شود ،سپس پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم و سیر را نیز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم شوند،سپس گوشت چرخ کرده را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند
در همین حین لوبیا سبز ها را میشوییم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود،آن وقت روی تخته خرد میکنیم، بعد گوجه های خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم
تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم تا مواد لوبیا پلو خنک شود.
در قابلمه ای که برنج را درآن قصد دارید طبخ کنیم آب و نمک میریزیم و در قابلمه را میگذاریم و حرارت شعله را زیاد میکنیم تا آب سریع به جوش بیاید،برنج را دو مرتبه میشوییم و آب آن را خارج میکنیم و داخل آب در حال جوش میریزیم
و صبر میکنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است،پس برنج را آبکشی میکنیم و در کف قابلمه روغن میریزیم و اگر تمایل داشتید سیب زمینی یا نان برای ته دیگ در روی روغن میگذاریم
و کمی از برنج را میریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا و مجددا یک لایه برنج میریزیم و روی آن مواد لوبیا ،همین طور ادامه میدهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود،بعد در قابلمه را میگذاریم و ابتدا برای ۳الی۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه میدهیم تا پلو بخار کند
سپس حرارت را کم میکنیم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.نوش جان

دستور پخت کوکوی مجلسی با قارچ

دستور پخت کوکوی مجلسی با قارچ

طرز تهیه کوکو قارچ , کوکو قارچ , کوکوی قارچ با سبزیجات , دستور پخت کوکو قارچ با پنیر پیتزا , kookoo gharch
کوکو قارچ
کوکو قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از کوکوهای جدید محسوب می شود. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام سبک و فوری تهیه کنید. کوکوی قارچ با موادی مثل گوشت مرغ ، قارچ و سیب زمینی تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوکو قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو قارچ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کوکو قارچ

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کوکو قارچ

ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میگیریم و یک عدد پیاز کوچک را پوست میگیریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی زردچوبه به مرغ اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه میدهیم تا خوب بپزد(پیاز و زردچوبه بوی سینه مرغ را کاملا میگیرد)
سپس مرغ را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد سینه را با چاقو ریز ریش ریش میکنیم. سیب زمینی ها را نیز میشوییم و در قابلمه ای پر از آب قرار میدهیم و با حرارت نسبتا زیاد صبر میکنیم تا خوب آبپز شوند،
سپس پوست میگیریم و با گوشت کوب برقی کاملا له میکنیم. قارچ ها را با دستمالی مرطوب پاک میکنیم(یا پوست آن را میگیریم) و سپس میشوییم و خرد میکنیم. پیاز را نیز پوست میگیریم و میشوییم و روی تخنه به صورت نگینی خرد میکنیم
و در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا به مرور کمی داغ شود سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که قارچ ها نرم شود سپس زیر شعله را خاموش میکنیم.
دو حبه سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وریز خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی پوره شده و سینه مرغ خرد شده را میریزیم و نمک ،فلفل سیاه به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.
در پیاله ای به صورت جداگانه هر کدام از تخم مرغ را میشکنیم، اگر سالم بودند داخل کاسه ای ریخته و خوب هم میزنیم و آرد را به آن اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای از آرد در تخم مرغ نباشد،
سپس به مواد کاسه بزرگ اضافه میکنیم.همچنین مخلوط سیر،پیاز داغ و قارچ را نیز می افزاییم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا مایع کوکو یکدست شود. تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن مایع کف آن میریزیم تا داغ شود
سپس کل مایع کوکو قارچ را به یکباره داخل تابه میریزیم و صبر میکنیم تا خودش را بگیرد و سرخ شود،سپس آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.در آخر در بشقابی زیبا سرو میکنیم و اگر تمایل داشتید با سیب زمینی سرخ شده و یا قارچ کبابی تزئین کنید.نوش جان

۱۳۹۷ دی ۱۶, یکشنبه

از سیاه دانه چه می دانید ؟

از سیاه دانه چه می دانید ؟

سیاه دانه , خواص سیاه دانه , مضرات سیاه دانه , khavas siyah daneh , o,hw sdhi nhki
سیاه دانه

آشنایی با سیاه دانه

سیاه دانه به عنوان ادویه در مواد غذایی استفاده می شود و دارای طعمی تلخ می باشد. از این دانه در ترشیجات هم استفاده کرد. این دانه مربوط به جنوب غربی آسیا می باشد که برای زنانی که شیرده هستند بسیار مفید است.
جالب است بدانید که سیاه دانه دارای نام های مختلف می باشد که به همین جهت در نقاط مختلف جهان با نام هایی مانند سیاه تخمه ، سرنیچ سیاه ، سنوخ سیاه ، کمون اسود ، شونیز ، شونوز و کمون هندی شناخته می شود.
علاوه بر سیاه دانه روغن آن نیز بسیار مفید است و فواید زیادی برای بدن دارد. از مهم ترین فواید روغن سیاه دانه می توان به کاهش قند خون ، بهبود فشار خون و بهبود آرتروز اشاره کرد ، ضمن اینکه این روغن باعث پاک سازی مجاری ادراری نیز می شود.
سیاه دانه ادویه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این ادویه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص سیاه دانه در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص سیاه دانه

جوان سازی و زیبایی پوست

استفاده از سیاه دانه به صورت موضعی می تواند باعث جوان سازی و رفع چین و چروک های روی پوست شود. مالیدن جوهر سیاه دانه بر روی پوست صورت باعث جوان تر شدن پوست و همچنین زیبایی پوست می شود.
توجه داشته باشید که همیشه قبل از استفاده از ماسک های موضعی تست حساسیت پوست را انجام دهید. برای این منظور مقداری کمی از ماسک سیاه دانه را روی پوست دست خود قرار دهید سپس ۳۰ دقیقه بعد آنرا بشویید.
اگر پس از گذشت مدت ۲۴ ساعت هیچ عوارضضی روی پوست دست خود ندید مشخص می شود که پوست شما حساسیتی نسبت به سیاه دانه ندارد و می توانید با خیال راحت از ماسک سیاه دانه برای جوان سازی پوست خود استفاده کنید.

تقویت قوای جنسی

یکی دیگر از فواید سیاه دانه این است که می تواند مشکلات قوای جنسی را تا حدودی درمان کند. برای این منظور باید جوهر سیاه دانه بر روی کمر خود ماساژ دهید ، این کار باعث می شود قدرت جنسی افزایش یابد.

درمان جوش های چرکی

جوش های چرکی بیشتر بر روی  پوست جوانان و نوجوانان دیده می شود ، این جوش ها معمولا پس از بلوغ در نوجوانان به وجود می آید. شما می توانید با استفاده از ماسک سیاه دانه جوش های چرکی پوست صورت را درمان کنید.

جلوگیری از ریزش مو

جالب است بدانید که ماسک سیاه دانه می تواند باعث کاهش و حتی جلوگیری کامل از ریزش موها شود. شما می توانید با ترکیب پودر سیاه دانه و حنا در روغن سوسن ضماد خاصی را برای جلوگیری از ریزش مو آماده کنید.

درمان تب

اگر بتوانید سیاه دانه را ریز کنید و با کمی سکنجبین میل نمایید تب را برطرف می سازد.

درمان فشار خون بالا

فشار خون یک بیماری مرسوم در افراد سالمند می باشد. همچنین امروزه افراد زیادی درگیر بیماری فشار خون بالا هستند ، شما می توانید در روز صد الی دویست گرم عصاره سیاه دانه مصرف کنید.

درمان عفونت با هلیکوباکتر پیلوری

سیاه دانه دارای خواص ضد تشنجی می باشد. برخی بیماری ها نظیر صرع در برابر داروهای مدرن مقاوم هستند.

درمان دیابت نوع ۲

سیاه دانه برای درمان بیماری دیابت نوع دوم بسیار موثر است. به کمک سیاه دانه عملکرد سلول بتا افزایش پیدا می کند، در حالی که مقاومت انسولین کم می شود.

درمان دل پیچه و دل درد

از سیاه دانه می توان برای درمان دل پیچه استفاده نمود. می توانید سیاه دانه را با عسل خالص مخلوط کرده و در موقع دل پیچه مصرف کنید.

تسکین درد روماتیسم

شما می توانید روغن سیاه دانه را گرم کنید ، قبل از خواب آن را در محل درد خود بمالید و به خوبی ماساژ دهید. سپس محل درد را با پارچه پشمی ببندید.

درمان اسهال

برای درمان اسهال باید از معجون مست و روغن سیاه دانه استفاده شود. برای تهیه این معجون یک قاشق چایخوری روغن سیاه دانه را به همراه یک لیوان ماست معمولی ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
سپس روزانه دو بار از این معجون به صورت خوراکی مصرف کنید تا علائم اسهال به طور کامل از بین برود. جالب است بدانید سیاه دانه علاوه بر اینکه برای درمان اسهال مفید است می توانید برای رفع یبوست نیز مفید عمل کند.
روش دیگر درمان اسهال با سیاه دانه استفاده از مخلوط سیاه دانه و سبزی شاهی است. برای این منظور یک قاشق غذاخوری سیاه دانه را آسیاب کنید و با نصف استکان عصاره تره تیزک یا همان شاهی مخلوط کنید و در سه وعده میل نمایید.

درمان سرگیجه و درد گوش

سیاه دانه برای درمان سرگیجه و درد گوش موثر می باشد ، شما می بایست یک قاشق مرباخوری عسل را با چند قطره روغن سیاه دانه مخلوط کنید و هر صبح ناشتا آن را نوش جان کنید ، این کار را ۱۱ روز ادامه دهید تا نتیجه کار را ببینید.

درمان درد رحم

شما می توانید برای درمان درد رحم که معمولا پس از زایمان رخ می دهد پودر سیاه دانه را با عسل و روغن مخلوط نمایید.

درمان سرطان روده بزرگ

سرطان روده بزرگ را می توان به کمک سیاه دانه متوقف کرد ، شما می توانید به کمک سیاه دانه روند رو به رشد سرطان روده بزرگ را کنترل کنید. اثرات عجیب سیاه دانه بر روی این نوع سرطان ثابت شده است.

درمان و ترک اعتیاد

جالب است بدانید سیاه دانه برای ترک اعتیاد نیز مفید می باشد. سیاه دانه ۳۵ فرد معتاد را که به طور خیلی طولانی مدت اسیر مواد مخدر بودند نجات داده است.

درمان آسم

مطالعاتی که بر روی تعداد زیادی از افراد مبتلا به آسم انجام شده است نشان می دهد سیاه دانه به همراه مصرف آویشن می تواند در درمان بیماری موثر باشد.

درمان ناراحتی های کبدی

سیاه دانه در درمان ناراحتی های کبدی موثر است. شما مقداری پودر سیاه دانه را با گیاه آلوئه ورا و عسل مخلوط کنید و به صورت ناشنا میل کنید.

درمان بی اختیاری ادرار

شما می توانید پوسته تخم مرغ را تفت دهید و با مقداری سیاه دانه مخلوط کنید تا نرم شود. می توانید یک قاشق چایخوری را از مخلوط به دست آمده را با شیر مخلوط کنید و صبح و شب به مدت یک هفته میل کنید.

۱۳۹۷ دی ۱۵, شنبه

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

سوپ پیاز , سوپ پیاز فرانسوی , soop piyaz , s,\ \dhc tvhks,d
سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که یه خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. اگر به دنبال کشف غذاهای جدید هستید توصیه می کنیم این سوپ خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پیاز فرانسوی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پیاز تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پیاز با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی

  • پیاز متوسط ۶ عدد
  • نان باگت ۱ عدد
  • استاک ۸ پیمانه
  • کره ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • آرد ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • شکر نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
  • پنیر چدار یا پارمیزان به اندازه لازم
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

ابتدا پیازها را پوست میگیریم سپس میشوییم و آنها را با چاقو از وسط نصف میکنیم و هر دو قسمت برش زده پیاز را روی تخته میگزاریم اول یک نصف از پیاز را خرد میکنیم و سپس نصف دیگر آن را،به این صورت که با یک دست پیاز را میگیریم
و در دست دیگر چاقو را و نوک تیز چاقو را روی پیاز میکشید و به صورت ورقه ورقه برش میزنید تا نیمه پیاز تمامش خرد شود و سپس نصف دیگر پیاز را نیز به همین شکل ورقه ورقه ای خرد میکنیم که اگر دقت کنید میبینید پیاز های خرد شده شبیه نیم دایره شده اند.
از زیاد شدن پیاز ها نگران نباشید شما باید حداقل ۶ پیمانه پیاز ورقه شده داشته باشید. سپس یک تابه را روی شعله کم گاز میگذاریم و روغن زیتون را داخل آن میریزیم،وبعد کره را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا کره کاملا آب شود
و بعد پیاز را به مواد می افزاییم و با یک قاشق پیاز را تفت میدهیم تا کاملا با روغن زیتون و کره آغشته شود و در تابه را میگذاریم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پیازها خوب پخته و نرم شوند.پس از گذشت ۱۵ دقیقه در تابه را برمیداریم
و نمک و فلفل سیاه و شکر را اضافه میکنیم و با قاشق تفت میدهیم و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۵۰دقیقه پیاز با مواد همچنان بپزد و گه گاه مواد را هم بزنید. به هیچ عنوان در تابه را نگذارید چون ممکن است پیاز ها بسوزد.
زمانی که مشاهده کردیم پیاز ها نزدیک است که کاراملی بشوند،قابلمه را روی حرارت کم شعله میگذاریم و استاک رو که یا از قبل آماده خریده ایم و یا در منزل آماده کرده ایم را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا گرم شود. (استاک مرغ ،سبزیجات و یا گوشت هر کدام که ذائقه تان دوست دارد)
حال به مواد و پیاز کاراملی شده داخل تابه آرد را میفزایم و با هم مخلوط میکنیم بمدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و زیر شعله قابلمه را خاموش میکنیم و استاک را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و شعله را زیاد کرده و تامل میکنیم تا مواد سوپ جوش بیاید
سپس زیر شعله را کم میکنیم تا بمدت تقریبا ۱ ساعت سوپ خوب بپزد و جا بیفتد.پس از گذشت ۱ساعت کمی از سوپ را بچشید تا اگر نمک یا فلفل آن کم بود به آن اضافه کنید. یک عدد نان باگت را از عرض برش بزنید تا قطری به اندازه نان تست به شما بدهد
سپس آن را در تستر تست کنید و یا اینکه میتوانید از خود نان تست که در تستر تست شده است استفاده کیند ولی طعم نان باگت تست شده بهتر است. سوپ آماده شده را در کاسه های کوچک با عمق زیاد میریزیم
(توجه داشته باشید که کاسه باید تحمل دمای فر را داشته باشد)و یک عدد از نان باگت تست شده را روی کاسه سوپ میگذاریم و روی نان را پنیر رنده شده چدار یا پارمیزان میریزیم و فر را روشن میکنیم تا گرم شود و کاسه های سوپ را در سینی میچینیم
و داخل فر میگذاریم و صبر میکنیم تا پنیر کاملا آب شودو سپس بیرون میاوریم و یا اگر تمایل دارید پنیر برشته شود میتوانید درجه فر را زیاد کنید تا برشته شود و بعد کاسه سوپ ها را خارج کرده و پس از کمی خنک شدن این سوپ دلپذیر را نوش جان کنید.

پخت یک سوپ عالی با پای مرغ

پخت یک سوپ عالی با پای مرغ

طرز تهیه سوپ پای مرغ برای کودکان , طرز تهیه سوپ پای مرغ و قارچ , soup paye morgh , s,\ \hd lvy
سوپ پای مرغ
سوپ پای مرغ یکی از سوپ های جدید و خوشمزه ایرانی است که به دلیل فواید بسیار فراوان پای مرغ برای درمان برخی بیماری ها طبخ می شود. این سوپ با اینکه طعم خیلی خوبی دارد ولی در اکثر موارد برای درمان بیماری ها طبخ می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پای مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پای مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پای مرغ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پای مرغ

  • پای مرغ ۱۰ عدد
  • برگ بو ۱ عدد
  • کرفس ۱ ساقه
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و پودر آویشن به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پای مرغ

ابتدا پاهای مرغ ها را با دقت پاک میکنیم و میشوییم و اگر پاک شده از فروشگاه خریداری کرده باشیم که کار راحت است از بسته بندی در می آوریم و میشوییم و در داخل قابلمه ای میگذاریم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم.
در ادامه نمک، فلفل، پودر آویشن به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است به پای مرغ و آب می افزاییم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم تا خوب بپزد. ساقه کرفس را میشوریم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد میکنیم و اینکه به چه مدل خرد کنیم کاملا سلیقه ایست من بشکل مربع های ریز خرد میکنم.
هویج ها را نیز با پوست کن پوست روش رو میکنیم و میشوریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و یا اگر تمایل ندارید موقع سرو کردن زیر دندان احساس بشه رنده میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط برش میزنیم
و روی تخته به صورت نگینی ( افقی و عمودی برش بزنید بشکل مربع های کوچک ) خرد میکنیم. در تابه ای کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا روغن تقریبا به مرور زمان داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را داخل تابه میریزیم
و یک تفت میدهیم و شعله همچنان کم است تا کمی پیازها نرم شوند،بعد کرفس خرد شده را به پیاز می افزاییم و تفت میدهیم سپس هویج و برگ بو را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم. سپس مواد داخل تابه را به پای مرغ اضافه میکنیم
و اگر آب پای مرغ کم بود ۳الی۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خوب پخته شود و جا بیفتد.  در آخر سوپ را در کاسه ای کشیده و گرم سرو کنید.نوش جان

با فواید بی نظیر زنجبیل آشنا شوید

با فواید بی نظیر زنجبیل آشنا شوید

زنجبیل , خواص زنجبیل , مضرات زنجبیل , khavas zanjebil , o,hw ck fdg
زنجبیل

آشنایی با زنجبیل

زنجبیل نوعی ادویه پر مصرف در جهان محسوب می شود که محبویت آن در کشورهای آسیایی بسیار زیاد است و علاوه بر اینکه به عنوان یک طعم دهنده قوی مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان داروی گیاهی هم شناخته می شود.
از زنجبیل برای درمان مشکلات معده و روده استفاده شده و یک رژیم غذایی محسوب می شود. همچنین زنجبیل به عنوان مسکن و برای درمان اختلالات سلامتی به کار می رود. زنجبیل دارای اثرات ضد میکروبی ، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
زنجبیل ادویه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این ادویه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص زنجبیل در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص زنجبیل

درمان دل درد

یکی از خواص زنجبیل این است که می توانید به کاهش و التیام درد در ناحیه شکم کمک کنید. زنجبیل باعث انقباضات دودی شده و جریان شکمی را تحریک می کند. اثر زنجبیل در این مورد با توجه به شخص متفاوت می باشد.

کاهش استرس و اضطراب

استرس بخش جدایی ناپذیر زندگی ماشینی امروز می باشد و هر کسی به نوعی با آن روبرو می شود. زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان قوی می باشد که بدن انسان را در مقابل استرس مقاوم می کند. یک داروی ضد سل نیز محسوب می شود.

حفاظت از دی ان ای

روغن موجود در اسانس زنجبیل می تواند برای کاهش آسیب های DNA موثر باشد. نکته مهم در مورد این روغن این است که می تواند به محافظت از اسپرم ها واکنش مناسب نشان دهد و می تواند به بهبودی باروری مردان منجر شود.

بهبود آسم و آلرژی

زنجبیل دارای یک خاصیت جالب می باشد ، این ماده می تواند واکنش ایمنی را خنثی کرده و باعث بهبود بیماری هایی مقل آلرژی و آسم شود. زنجبیل با کاهش انقباض ماهیچه های تنفسی می تواند باعث کاهش استیل کولین شود.

کاهش و التیام دردهای ماهیچه

زنجبیل می تواند دردهای ذهنی را کم کند، مصرف ۲ گرم زنجبیل ممکن است به طور میانگین دردهای ماهیچه ای ناشی از ورزش های مقاومتی را کاهش دهد. زنجبیل به اندازه دیکلوفناک که یک داروی ضد درد محسوب می شود فایده دارد و برای درمان ناراحتی های گوارشی استفاده می شود.

درمان اگزما

جالب است بدانید ترکیبات موجود در زنجبیل می تواند به درمان بیماری های پوستی مانند اگزما نیز کمک شایانی کند. یکی از ترکیب هایی که در زنجبیل وجود دارد شوگاول است که این ترکیب می تواند به درمان بیماری اگزما کمک کند.

خاصیت ضد سرطان

بیماری سرطان این روزها در جهان بسیار فراگیر شده است و خیلی از افراد با این بیماری درگیر هستند. چندین ترکیب موجود در زنجبیل در برابر نشانه های سرطان بسیار قوی ظاهر شده اند و زنجبیل می تواند مرگ سلول های سرطانی را تحریک کرده و همچنین می تواند باعث از بین بردن آنها شود.

جلوگیری از عفونت های سرماخوردگی

عفونت های سرماخوردگی در دراز مدت می توانند باعث آسیب به بدن شوند. جالب است بدانید زنجبیل مانع از ورود عفونت های سرماخوردگی به بدن می شود. عصاره موجود متانول در زنجبیل اثرات ضدباکتریایی دارد ، این عصاره مانع رشد ۱۹ نوع از هیلوباکترپیلوری می شود.

درمان آرتروز

با کم تر شدن فعالیت های بدنی نسبت به گذشته خیلی از افراد به بیماری آرتروز دچار می شوند و این بیماری در جهان خیلی شایع است ، زنجبیل می تواند به بهبود آرتروز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد زنجبیل می تواند برای درمان درد آرتروز موثر باشد.

درمان کبد چرب

دوازده هفته مصرف زنجبیل به صورت روزانه باعث می شود تا چند آنزیم کبد، سیتوکین التهابی و شاخص مقاومت انسولین در مقایسه با داروهای دیگر کاهش پیدا کند. می توانید از روغن زنجبیل نیز استفاده کنید. روغن زنجبیل از کبد در برابر بیماری کبد چرب غیر الکلی محافظت می کند.

درمان حالت تهوع و استفراغ

زنجبیل باعث کاهش رشد میکروب هلیکوباکترپیلوری می شود. این ماده گیاهی باعث کاهش ترشح اسید معده شده و همچنین باعث می شود تا روند حرکت روده ها تسهیل شود. زنجبیل به درمان استفراغ و حالت تهوع کمک می کند.
زنجبیل در درمان بیماری استفراغ و حالت تهوع نیز موثر است. زنجبیل از فعالیت بیش از حد اعصاب با ممانعت سروتونین در بخش گوارش جلوگیری کرده و دارویی موثر برای درمان استفراغ و حالت تهوع محسوب می شود.

ضد میکروب و باکتری

زنجبیل یک ضد ویروس ، ضد میکروب و ضد قارچ قوی و طبیعی محسوب می شود و طبق مطالعات بر سلول ها تاثیر گذار است. به همین جهت برای درمان بیمارهای ویروسی با مشورت پزشک متخصص می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

کاهش درد قاعدگی

یکی از کاربردهای اصلی زنجبیل در درمان و کاهش دادن دردهای دوران قاعدگی بانوان می باشد. با یک رژیم غذایی مناسب حاوی زنجبیل می توانید درهای دوران قاعدگی را کاهش دهید. جالب است بدانید زنجبیل به اندازه مفنامیک اسید که یک داروی NSAID می باشد موثر است.

آبگوشت سنتی و خوشمزه ایرانی درست کنید

آبگوشت سنتی و خوشمزه ایرانی درست کنید

طرز تهیه آبگوشت دیزی , آبگوشت , دیزی , abgoosht , Hf',aj
آبگوشت
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهایی سنتی و قدیمی کشورمان می باشد که بین مردم دارای محبوبیت خاصی می باشد. آبگوشت در شهرهای مختلف به سبک های خاص و شمایل و ظاهر خاصی پخته می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ از مواد مختلفی نظیر گوشت و حبوبات و … پخته می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آبگوشت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آبگوشت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی آبگوشت با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم آبگوشت

  • گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم
  • نخود نصف لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • لوبیا سفید نصف لیوان
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه آبگوشت

اگر بخواهید آبگوشت شما بسیار عالی و خوشمزه از آب در بیاید بهتر است به نکات گفته در دستور پخت دقت کنید. بهتر است ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب بخیسانید و در صورتی که امکان دارد آبش را چند مرحله عوض کنید.
گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و لوبیا و یک عدد پیاز، به همراه سیر و گوجه در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید. شما می توانید در این قسمت پوست گوجه فرنگی ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید.
زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید آبگوشت شما با حرارت کم پخته شود. این کار به این خاطر می باشد که آبگوشت به خوبی جا بیفتد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان لازم دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن سیب زمینی ها شود.
سیب زمینی ها را به داخل قابلمه می اندازید. بعد از انجام این کار شما  باید چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی می کوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه قرار می دهید.
زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و فلفل سیاه را به آبگوشت اضافه می کنید. این مرحله اختیاری می باشد اما شما می توانید برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.
نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود. در انتها لازم است عنوان کنیم ، آبگوشت آماده شده را در کاسه ای می کشید و با نان ترید می کنید.
برای خوردن گوشت و حبوبات آبگوشت می توانید به دو روش عمل کنید. در روش اول می توانید مقداری گوشت و حبوبات را داخل کاسه ریخته به همان صورت سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و مواد دیگر را بکوبید و به عنوان گوشت کوبیده سرو کنید.
نکات پخت آبگوشت دیزی

تنظیم مقدار آب

یکی از نکات مهمی که در تهیه آبگوشت باید رعایت کنید میزان آب مورد نیاز است. شما ابتدا باید مقدار زیادی آب داخل قابلمه بریزید تا اواسط پخت مجبور نباشید که آب به قابلمه اضافه کنید. اگر در حین پخت مجدد به آبگوشت آب اضافه کنید بر روی طعم گوشت تاثیر خواهد گذاشت. بهتر است از آب جوشیده شده و سرد استفاده کنید.

استفاده از لیمو عمانی

در برخی مناطق برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش تر و خوشمزه تر شود در آن لیمو عمانی می اندازند. برای این منظور یک ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت ۲ عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و به آبگوشت اضافه کنید. در انتها و پس از پخت لیموعمانی ها را دور بیندازید.

حبوبات مناسب

همانطور که بالا اشاره شد حبوبات آبگوشت را به مدت ۲۴ ساعت بخیسانید تا نفخ آنها گرفته شود. یک روش برای تشخیص حبوبات تازه وجود دارد که اگر پوست حبوبات در طی پخت جدا شده و بر روی آب جمع شود نشان از این موضوع می باشد که حبوبات قدیمی و کهنه است.