۱۳۹۷ آذر ۲۴, شنبه

دستور طرز تهیه کتلت خوشمزه با عدس و سیب زمینی

دستور طرز تهیه کتلت خوشمزه با عدس و سیب زمینی

طرز تهیه کوکو عدس , کوکو عدس پخته , کوکو عدس خام , کتلت عدس با گوشت چرخ کرده , koko adas
کوکو عدسکوکوی عدس یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و پر خاصیت ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد و خیلی سریع آماده می شود خواص زیادی نیز برای بدن دارد. کوکو عدس را می توانید به عنوان یک غذای سبک در فهرست غذایی خود قرار دهید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو عدس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو عدس تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو عدس با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کوکو عدس

  • عدس ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه کوکو عدس

برای شروع عدس را به همراه مقداری آب داخل یک کاسه بریزید تا به خوبی خیس بخورد. عدس باید حداقل به مدت دو ساعت در آب خیس بخورد تا کمی نرم شود. بعد از گذشت این زمان عدس را آبکشی کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
در ادامه سیب زمینی را هم پوست بگیرید و بشویید سپس به عدس اضافه کنید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید. حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا سریعتر عدس و سیب زمینی بپزند و نرم شوند.
پس از اینکه سیب زمینی و عدس به طور کامل پختند آنها را از قابلمه خارج کنید سپس آب اضافی سیب زمینی و عدس را بگیرید و داخل میکسر بریزید تا یکدست شوند. در صورتی که میکسر در دسترس ندارید می توانید آنها را با گوشتکوب بکوبید.
پس از اینکه سیب زمینی و عدس را میکس کردید آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را رنده کنید و پس از گرفتن آبش به کاسه حاوی عدس اضافه کنید. در مرحله بعد مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر به مایه کوکو اضافه کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید سپس به مایه کوکو اضافه کنید. مایه کوکو را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند. اگر مایه کوکو شل بود آرد سوخاری را کم کم اضافه کنید تا مایه کوکو کمی سفت تر شود.
پس از اینکه مایه کوکو آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس داخل تابه بیندازید تا سرخ شود.
پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا به آرامی برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه کوکو را سرخ کنید. در پایان پس از اینکه کوکوها آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی ، خیار شور و نان سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۲۰, سه‌شنبه

کباب بختیاری را در ماهیتابه تجربه کنید

کباب بختیاری را در ماهیتابه تجربه کنید

طرز تهیه کباب بختیاری , کباب بختیاری parsiday.com , kabab bakhtiari , ;fhf fojdhvd
کباب بختیاریکباب بختیاری یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که در مناطق مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. این کباب به طور مرسوم در رستوران های کشور مخلوطی از جوجه کباب و کباب چنجه است.
البته بعضی افراد کباب مرسوم در رستوران ها را که از مخلوط گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می شود را کباب بختیاری اصیل نمی دانند و بر این باورند که کباب بختیاری اصیل از گوشت گوسفندی تهیه می شود و دارای گوشت مرغ نیست.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب بختیاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب بختیاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب بختیاری با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب بختیاری

  • گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • فیله مرغ ۴۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • ماست ۸ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
در صورتی که دوست ندارید از گوشت مرغ در کباب بختیاری استفاده کنید می توانید گوشت مرغ را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از ۸۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید.
دستور پخت

طرز تهیه کباب بختیاری

ابتدا فیله مرغ را به اندازه جوجه کباب خرد کنید سپس یک کاسه مناسب و جادار انتخاب کنید و فیله مرغ را داخل کاسه بریزید. در ادامه فیله گوشت گوسفندی را کمی بزرگتر از کباب چنجه خرد کنید و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.
در مرحله بعدی پیازها را به صورت حلقه ای خرد کنید و لا به لای گوشت مرغ و گوشت قرمز قرار دهید. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ماست ، روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
با دست مواد را زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های گوشت برسند. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیمو هم به مواد اضافه کنید تا کباب پس از پخت کمی طعم ترش هم داشته باشد. پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را بپوشانید.
برای اینکه گوشت گوسفندی و گوشت مرغ کمی استراحت کنند و طعم دار شوند کاسه حاوی مواد را به مدت دو تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت دو تا چهار ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کنید.
برای سیخ کردن کباب بختیاری ابتدا یک قطعه گوشت قرمز سیخ کنید سپس یک تکه گوشت مرغ سیخ کنید ، به صورتی که یکی در میان گوشت مرغ و گوشت قرمز روی سیخ قرار بگیرد. به همین صورت تمام گوشت را سیخ کنید.
پس از اینکه سیخ کردن گوشت به اتمام رسید سیخ ها را روی یک سطح صاف مانند تخته گوشت قرار دهید و مانند کباب برگ با پست کارد کمی روی گوشت ها بکوبید تا تخت و یکدست شوند. اینکار باعث می شود کباب به صورت یکدست بپزد.
پس از اینکه کار سیخ کردن کباب به اتمام رسید باید منقل ذغال را آماده کنید. نکته مهم در مورد تهیه منقل ذغال این است که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شوند زیرا ذغال خام علاوه بر تاثیر منفی روی طعم کباب ، برای سلامتی نیز زیان آور است.
پس از آماده شدن منقل سیخ ها را روی منقل بچینید و تند باد بزنید تا کباب ها خودشان را بگیرند سپس به صورت متداوم سیخ ها را بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزند. در صورت تمایل در کنار کباب بختیاری می توانید چند سیخ گوجه کبابی هم تهیه کنید.
در مراحل پایانی پخت کباب ، کره را آب کنید و به همراه مقدار کمی زعفران دم کرده در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. در دو دقیقه پایانی پخت کباب با قلمو از مخلوط کره و زعفران دم کرده روی کباب ها بمالید تا نرم تر و لذیذتر شوند.
در صورتی که نمی خواهید کباب بختیاری روی ذغال درست کنید می توانید آنرا به صورت کباب تابه ای طبخ کنید. برای این منظور باید از سیخ چوبی استفاده کنید. پس از سیخ کردن کباب ها یک تابه جادار روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
توجه داشته باشید نیاز به روغن زیادی نیست فقط در حدی روغن بریزید که تابه چرب شود. سیخ ها را کف تابه بچینید و اجازه دهید یک سمت کباب سرخ شود سپس سیخ ها را برگردانید تا سمت دیگر کباب ها نیز سرخ شود.
در کنار کباب بختیاری تابه ای می توانید از سبزیجات خوشمزه ای مانند گوجه فرنگی ، قارچ و سیب زمینی به صورت سرخ کرده یا کبابی استفاده کنید. در پایان پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.
منبع : https://parsiday.com/734-bakhtiari-kebab/

۱۳۹۷ آذر ۱۵, پنجشنبه

کباب مرغ یونانی را اینگونه درست کنید

کباب مرغ یونانی را اینگونه درست کنید

طرز تهیه جوجه کباب یونانی , جوجه کباب یونانی , کباب مرغ یونانی
جوجه کباب یونانیجوجه کباب یونانی یا کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود و به همراه سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای کباب می شود.
این کباب خوشمزه را می توانید به چند صورت درست کنید. روش اول استفاده از تابه است که راحت ترین و مرسوم ترین روش تهیه این کباب است ، روش دوم استفاده از فر و روش سوم هم استفاده از منقل ذغال است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب یونانی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه کباب یونانی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جوجه کباب یونانی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم جوجه کباب یونانی

  • سیر ۲ حبه
  • سینه مرغ ۶۰۰ گرم
  • پودر جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر اورگانو نصف قاشق سوپخوری
  • پودر آویشن ۱ قاشق سپخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه جوجه کباب یونانی

ابتدا گوشت مرغ را بشویید سپس به قطعات مناسب ( به اندازه جوجه کباب ) خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه سیر را رنده کنید و به همراه پودر جعفری ، پودر آویشن و پودر اورگانو به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید.
در مرحله بعدی آبلیموی تازه را به همراه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند و تمام قسمت های گوشت مرغ را پوشش داده و طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ کمی استراحت کند و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت مرغ را از یخچال خارج کنید.
در ادامه فلفل دلمه ای ها را برای سیخ کردن به صورت مکعبی خرد کنید. پس از سیخ کردن هر قطعه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای هم سیخ کنید به صورتی که بین هر دو قطعه گوشت مرغ یک قطعه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.
پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید یک تابه مناسب از جنس تفلون یا چدن روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید در حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید و اجازه دهید کباب شوند.
سیخ ها را چند بار بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزد. می توانید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب یونانی از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

با معروف ترین کباب ترکیه در شهر آدانا آشنا شوید

با معروف ترین کباب ترکیه در شهر آدانا آشنا شوید

طرز تهیه آدانا کباب , آدانا کباب ترکیه ای , قیما کباب ترکیه , ADANA KEBAB
آدانا کبابآدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.
آدانا کباب هر چند شبیه به کباب هایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو می شود. این کباب پس از آماده شدن به همراه گوجه فرنگی ، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص ترکیه ای است قرار میگیرد و سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آدانا کباب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی آدانا کباب با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم آدانا کباب

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه آدانا کباب

ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید و آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا یکدست و منسجم شوند. در صورتی که می خواهید آدانا کباب را با منقل ذغال درست کنید باید به مایه آدانا کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم تر شود و از سیخ نریزد.
اما در صورتی که می خواهید آدانا کباب را به صورت کباب تابه ای درست کنید نیاز نیست آنرا در یخچال قرار دهید. در صورتی که که می خواهید آدانا کباب را به صورت ذغال تهیه کنید پس از گذشت دو ساعت مایه کباب را از یخچال خارج کنید.
سپس سیخ کنید و روی منقل ذغال کباب کنید. در مورد منقل ذغال باید این نکته را در نظر داشته باشید که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال خام علاوه بر اینکه برای بدن زیان دارد باعث تاثیر منفی روی طعم کباب نیز می شود.
پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس کباب را به همراه مخلفات دلخواه خود ( مانند خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید.
در صورتی که می خواهید این کباب را به صورت تابه ای درست کنید کافیست مایه کباب را پس از ورز دادن به شکل کباب کوبیده حالت دهید و در روغن داغ سرخ کنید سپس مانند آدانا کباب ذغالی به همراه نان پیتا و مخلفات سرو کنید.
در صورتی که مایل نیستید این کباب خوشمزه را به صورت ساندویچی سرو کنید ، می توانید به جای خیارشور و کاهو در کنار آدانا کباب از گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده استفاده کنید و آنرا مانند کباب کوبیده به همراه برنج یا نان سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۱۴, چهارشنبه

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای , جوجه کباب تابه ای , jooje kabab tabei
جوجه کباب تابه ایجوجه کباب یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده است.
روش پخت جوجه کباب در ماهیتابه علاوه بر اینکه ریخت و پاش کمتری دارد ، برای خانم های خانه دار هم بسیار آسان تر و سریعتر است. جوجه کباب تابه ای را می توانید به انتخاب خود با سیخ چوبی یا بدون سیخ چوبی تهیه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تابه ای تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جوجه کباب تابه ای با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم جوجه کباب تابه ای

  • مرغ متوسط ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، پودر سیر و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

ابتدا مرغ را تمیز کنید و به اندازه جوجه کباب خرد کنید ، سپس آنرا بشویید و آبکشی کنید. در ادامه اجازه دهید آب اضافی مرغ به طور کامل برود و خشک شود. در صورت تمایل می توانید مرغ را مانند جوجه کباب ذغالی با آبلیمو ، ماست و … طعم دار کنید.
البته در این روش می توانید جوجه کباب را بدون طعم دار کردن به صورت فوری هم طبخ کنید. برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و به قدری روغن مایع داخل آن بریزید که فقط کمی چرب شود ، سپس جوجه ها را داخل تابه بچینید.
بهتر است از تابه های چدنی یا تفلون استفاده کنید که گوشت مرغ به تابه نچسبد. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر روی گوشت مرغ بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت مرغ با حرارت بسیار ملایم سرخ شود.
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت زعفران را به همراه کره اضافه کنید. جوجه های را در کره تفت دهید تا نرم تر و لذیذتر شوند. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در کنار جوجه ها در کره سرخ کنید.
در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و کنار تابه بچینید تا سرخ شوند. در کنار جوجه کباب تابه ای می توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۱۲, دوشنبه

گشنیز کباب کوفته آذربایجانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه گشنیز کباب

طرز تهیه گشنیز کباب , گشنیز کباب آذری , akdc fhf , geshniz kabab
گشنیز کبابگشنیز کباب یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی آذری است که اصالت آن متعلق به آذربایجان می باشد. این غذای خوشمزه و پرطرفدار یک نوع کوفته سنتی است که از ترکیب سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر گشنیز کباب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری گشنیز کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی گشنیز کباب با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم گشنیز کباب

  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • لپه ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گشنیز ۲۰۰ گرم
  • لیمو عمانی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه گشنیز کباب

ابتدا لپه ها را با ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید به طور کامل بپزند. پس از اینکه لپه ها به طور کامل پختند آب باقیمانده در قابلمه را نگه دارید ، سپس لپه ها را به همراه یکی از پیازها دو مرتبه چرخ کنید.
در ادامه مخلوط لپه و پیاز را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی یکی دیگر از پیازها را به همراه گوشت چرخ کرده دو مرتبه چرخ کنید و به کاسه حاوی لپه اضافه کنید ، سپس مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا منسجم و یکدست شوند. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را به مایه کوفته ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد چسبندگی کافی را به دست بیاورند و در زمان سرخ کردن از هم باز نشوند.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد از مخلوط گوشت چرخ کرده و لپه کوفته هایی کمی بزرگتر از گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید. به همین ترتیب تمام مایه کوفته ها را تبدیل به کوفته قلقلی کرده و سرخ کنید.
در مرحله بعدی گشنیزها را به صورت درشت خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا گشنیزها کمی سرخ شوند. پس از سرخ کردن گشنیز پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با زردچوبه یکدست شود.
پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. در ادامه آب باقیمانده از پخت لپه ها را به همراه ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید سپس لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به قابلمه اضافه کنید.
پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد گشنیزها را اضافه کنید و پس از گذشت ۱۰ دقیقه کوفته ها را به آرامی اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی داخل قابلمه تبخیر شود و غذا به روغن بیفتد سپس گشنیز کباب را به همراه برنج یا نان سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۱۰, شنبه

آموزش کباب بره مجلسی برای مجالس مهم و خاص

آموزش کباب بره مجلسی برای مجالس مهم و خاص

طرز تهیه کباب بره , کباب بره درسته , کباب بره خوشمزه , kabab barre , fhf fvi
کباب برهکباب بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب بره تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب بره تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب بره با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب بره

  • گوشت بره ۶۰۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب بره

ابتدا گوشت را بشویید و پس از آبکشی به اندازه قطعات کباب چنجه خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید و گوشت بره را پس از خرد کردن داخل آن بریزید. یکی از پیازها را رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت اضافه کنید.
در ادامه سیرها را خرد کنید و به همراه روغن زیتون ، سرکه سفید ، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند و تمام نقاط گوشت بره را پوشش داده و طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید روی درب کاسه را با سلفون بوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت دو ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کنید.
قبل از سیخ کردن ، حتما خرده های سیر و پیاز را از روی قطعات گوشت جدا کنید زیرا در هنگام کباب کردن ، خیلی سریع می سوزند و باعث بد طعم شدن کباب می شوند. پیاز باقیمانده را برای قرار دادن بین قطعات گوشت به صورت تکه ای خرد کنید.
در بین هر دو قطعه گوشت یک قطعه پیاز سیخ کنید. پس از اینکه سیخ کردن گوشت به پایان رسید منقل ذغال را آماده کنید. توجه داشته باشید حتما تمام دغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای بدن مضرر است.
ضمن اینکه ذغال های خام باعث می شوند کباب شما بوی دود بگیرد. سیخ ها را روی منقل بچینید و به صورت متداوم بچرخانید تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورت تمایل می توانید مقداری کره هم آب کنید و روی کباب ها بمالید.
در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید ، سپس به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. در کنار کباب بره می توانید از فلفل کبابی هم استفاده کنید. در پایان پس از اینکه کباب بره آماده شد ، آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.