۱۳۹۷ آذر ۱۲, دوشنبه

گشنیز کباب کوفته آذربایجانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه گشنیز کباب

طرز تهیه گشنیز کباب , گشنیز کباب آذری , akdc fhf , geshniz kabab
گشنیز کبابگشنیز کباب یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی آذری است که اصالت آن متعلق به آذربایجان می باشد. این غذای خوشمزه و پرطرفدار یک نوع کوفته سنتی است که از ترکیب سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر گشنیز کباب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری گشنیز کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی گشنیز کباب با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم گشنیز کباب

  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • لپه ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گشنیز ۲۰۰ گرم
  • لیمو عمانی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه گشنیز کباب

ابتدا لپه ها را با ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید به طور کامل بپزند. پس از اینکه لپه ها به طور کامل پختند آب باقیمانده در قابلمه را نگه دارید ، سپس لپه ها را به همراه یکی از پیازها دو مرتبه چرخ کنید.
در ادامه مخلوط لپه و پیاز را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی یکی دیگر از پیازها را به همراه گوشت چرخ کرده دو مرتبه چرخ کنید و به کاسه حاوی لپه اضافه کنید ، سپس مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا منسجم و یکدست شوند. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را به مایه کوفته ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد چسبندگی کافی را به دست بیاورند و در زمان سرخ کردن از هم باز نشوند.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد از مخلوط گوشت چرخ کرده و لپه کوفته هایی کمی بزرگتر از گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید. به همین ترتیب تمام مایه کوفته ها را تبدیل به کوفته قلقلی کرده و سرخ کنید.
در مرحله بعدی گشنیزها را به صورت درشت خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا گشنیزها کمی سرخ شوند. پس از سرخ کردن گشنیز پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. در ادامه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با زردچوبه یکدست شود.
پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. در ادامه آب باقیمانده از پخت لپه ها را به همراه ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید سپس لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به قابلمه اضافه کنید.
پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد گشنیزها را اضافه کنید و پس از گذشت ۱۰ دقیقه کوفته ها را به آرامی اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی داخل قابلمه تبخیر شود و غذا به روغن بیفتد سپس گشنیز کباب را به همراه برنج یا نان سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۱۰, شنبه

آموزش کباب بره مجلسی برای مجالس مهم و خاص

آموزش کباب بره مجلسی برای مجالس مهم و خاص

طرز تهیه کباب بره , کباب بره درسته , کباب بره خوشمزه , kabab barre , fhf fvi
کباب برهکباب بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب بره تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب بره تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب بره با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب بره

  • گوشت بره ۶۰۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب بره

ابتدا گوشت را بشویید و پس از آبکشی به اندازه قطعات کباب چنجه خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید و گوشت بره را پس از خرد کردن داخل آن بریزید. یکی از پیازها را رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت اضافه کنید.
در ادامه سیرها را خرد کنید و به همراه روغن زیتون ، سرکه سفید ، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند و تمام نقاط گوشت بره را پوشش داده و طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید روی درب کاسه را با سلفون بوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت دو ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کنید.
قبل از سیخ کردن ، حتما خرده های سیر و پیاز را از روی قطعات گوشت جدا کنید زیرا در هنگام کباب کردن ، خیلی سریع می سوزند و باعث بد طعم شدن کباب می شوند. پیاز باقیمانده را برای قرار دادن بین قطعات گوشت به صورت تکه ای خرد کنید.
در بین هر دو قطعه گوشت یک قطعه پیاز سیخ کنید. پس از اینکه سیخ کردن گوشت به پایان رسید منقل ذغال را آماده کنید. توجه داشته باشید حتما تمام دغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای بدن مضرر است.
ضمن اینکه ذغال های خام باعث می شوند کباب شما بوی دود بگیرد. سیخ ها را روی منقل بچینید و به صورت متداوم بچرخانید تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورت تمایل می توانید مقداری کره هم آب کنید و روی کباب ها بمالید.
در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید ، سپس به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. در کنار کباب بره می توانید از فلفل کبابی هم استفاده کنید. در پایان پس از اینکه کباب بره آماده شد ، آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۹, جمعه

طرز تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه کباب قفقازی , کباب قفقازی , FHF RTRHCD , kabab ghafghazi
کباب قفقازیکباب قفقازی یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین کباب های قفقاز است که به خاطر طعم بسیار خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب قفقازی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب قفقازی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب قفقازی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب قفقازی

  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۴۰۰ گرم
  • ماست چکیده نصف لیوان
  • فلفل دلمه ای ۴ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب قفقازی

ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه روغن زیتون را به همراه ماست چکیده ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. مواد داخل کاسه را با یک قاشق مخلوط کنید تا یکدsت شوند.
در مرحله بعدی گوشت مرغ و گوشت گوساله را بشویید سپس به اندازه جوجه کباب خرد کنید و به کاسه حاوی مواد طعم دهنده اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط گوشت برسند و آنرا طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ها نرم و طعم دار شوند. در مرحله بعدی فلفل دلمه ای را به صورت تکه ای برای سیخ کردن خرد کنید.
پس از گذشت دو ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کنید. سیخ کردن گوشت را به این ترتیب انجام دهید ؛ یک تکه گوشت قرمز ، یک تکه فلفل دلمه ای و در پایان یک تکه گوشت مرغ ، به همین ترتیب تمام گوشت ها را به سیخ بکشید.
در مرحله بعدی منقل ذغال را آماده کنید و توجه داشته باشید که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام علاوه بر اینکه برای سلامتی بدن زیان آور هستند باعث می شوند که کباب بوی دود بگیرد.
سیخ ها را روی منقل بچینید و اجازه دهید کباب ها کمی خودشان را بگیرند سپس سیخ ها را به صورت متداوم بچرخانید تا کباب به صورت یکدست پخته شود. در همین حین با مخلوط کردن زعفران دم کرده و کره آب شده سس کره را درست کنید.
در ۲ دقیقه پایانی پخت کباب ، سس کره را با قلمو روی کباب ها بمالید. این کار علاوه بر اینکه طعم و ظاهر کباب را زیباتر می کند باعث می شوند کباب ها خشک نشوند. در پایان پس از آماده شدن کباب آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید.

چگونه یک کباب کوبیده خانگی فوری درست کنیم؟

چگونه یک کباب کوبیده خانگی فوری درست کنیم؟

طرز تهیه کباب کوبیده در فر , کباب کوبیده در فر , fhf ,fdni nv tv , kabab koobide dar fer
کباب کوبیده در فرکباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و آسان است.
در این روش شما خیلی فوری می توانید یک کباب کوبیده خوشمزه و مجلسی در منزل تهیه کنید. در این روش پخت می توانید از برخی سبزیجات مانند فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، فلفل سبز  و سیب زمینی هم در کنار کباب کوبیده خود استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده در فر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب کوبیده در فر با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب کوبیده در فر

  • گوشت گوسفندی یا گوساله ۶۰۰ گرم
  • دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
  • فلفل کبابی ۴ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

ابتدا گوشت را به همراه دنبه دو بار چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مایه کوبیده را ورز دهید.
مایه کوبیده را ۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست و منسجم شود. در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده هم به مایه کوبیده خود اضافه کنید. پس از ورز دادن مایه کوبیده درب کاسه را با سلفون ببندید و آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مایه کوبیده را از یخچال خارج کنید. در سینی فر یک فنجان آب بریزید سپس از مایه کوبیده با دست برداید و به شکل کوبیده در سینی فر حالت دهید.
در صورت تمایل می توانید کوبیده را با سیخ چوبی هم تهیه کنید. پس از اینکه مایه کوبیده را در سینی فر قرار دادید گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و به همراه فلفل ها در سینی فر قرار دهید. سینی فر را داخل فر قرار دهید تا کباب کوبیده آماده شود.
توجه داشته باشید که باید آب درون سینی به طور کامل تبخیر شود و کباب ها به روغن بیفتند سپس کباب ها را از فر خارج کنید. در زمان پخت می توانید کباب ها را چند بار بر گردانید تا به صورت یکدست تر بپزند. در پایان کباب کوبیده را با برنج سرو کنید.

۱۳۹۷ آذر ۷, چهارشنبه

آموزش طرز تهیه بهترین کباب در کشور ترکیه

آموزش طرز تهیه بهترین کباب در کشور ترکیه

طرز تهیه کباب ترکی , کباب ترکی , دونر کباب , kabab torki , ;fhf jv;d
کباب ترکیکباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه مانند محبوبیت فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.
کباب ترکی در دو نوع کباب ترکی گوشت و کباب ترکی مرغ عرضه می شود. البته شما می توانید مخلوط این دو کباب را نیز سفارش دهید. جالب است بدانید بیشترین طرفداران این کباب بعد از ترکیه در کشور آلمان هستند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ترکی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب ترکی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب ترکی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب ترکی

  • پیاز متوسط  ۲ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز یا گوشت مرغ ۶۰۰ گرم
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه کباب ترکی

ابتدا باید گوشت را به ورقه های خیلی نازک تبدیل کنید. در حالت معمول این کار به دلیل اینکه گوشت نرم است تقریبا غیر ممکن است. برای حل این مشکل ابتدا گوشت ( مرغ یا گوشت قرمز ) را بشویید سپس داخل یک کیسه فریزر قرار دهید.
در ادامه گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا نیم منجمد شود. نکته مهم در مورد گوشت کباب ترکی این است که باید از گوشتی یکدست و لخم ( مانند راسته گوساله یا سینه مرغ ) استفاده کنید. پس از اینکه گوشت نیمه منجمد شد آنرا از فریزر خارج کنید.
حالا گوشت حالت گرفته است و به راحتی می توانید آنرا به ورقه های نازک تبدیل کنید. پس از اینکه گوشت را خرد کردید آنرا در یک کاسه جادار بریزید. در ادامه یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و به همراه سیرهای خرد شده ، روغن مایع ، آویشن ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را خوب زیر و رو کنید تا تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند. در ادامه درب کاسه را بپوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کره را در آن آب کنید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت به طور کامل سرخ شود و روغن بیندازد. در ادامه قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز باقیمانده را به صورت حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
تفت دادن را تا زمانی که گوشت به طور کامل بپزد و سبزیجات نرم شوند ادامه دهید. پس از اینکه کباب ترکی آماده شد آنرا به همراه خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی در نان باگت قرار دهید و با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید.

طرز تهیه یک کباب سنتی و خوشمزه از شهر کرمانشاه

طرز تهیه یک کباب سنتی و خوشمزه از شهر کرمانشاه

طرز تهیه دنده کباب , دنده کباب کرمانشاهی ,dandeh kabab , nkni fhf
دنده کبابدنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک های شما باشد.
دنده کباب از جمله کباب هایی است که طبخ آن کار هر کسی نیست و اگر بدون علم و تجربه آنرا درست کنید مطمئنا کباب دلخواه شما نخواهد بود ، اما اگر با یک آموزش مناسب آنرا طبخ کنید مطمئنا می توانید یک دنده کباب درجه یک درست کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر دنده کباب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری دنده کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی دنده کباب با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم دنده کباب

  • دنده گوسفند ۴ تکه
  • ماست چکیده ۱ لیوان
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • برگ بو ۲ عدد
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه دنده کباب

ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و چند تکه یخ داخل آن قرار دهید سپس دنده ها را پس از تمیز کردن داخل یخ ها بگذارید. دنده ها باید به مدت یک ساعت داخل یخ بمانند. پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخ خارج و آبکشی کنید.
در ادامه سیر و پیاز را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید. در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع ، برگ بو ، نمک و فلفل سیاه داخل کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس دنده ها را به کاسه اضافه کنید.
مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط دنده ها برسند سپس درب کاسه را با یک سلفون ببندید و کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها طعم دار و نرم شود. پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخچال خارج کنید.
توجه داشته باشید قبل از کباب کردن دنده ها حتما با دقت تمام خرده های سیر و پیاز روی دنده ها را جدا کنید. بهترین روش کباب کردن دنده کباب روی گریل است. چون گریل به صورت یکدست با حرارت بسیار ملایم دنده را کباب می کند.
در صورتی که گریل در دسترس ندارید می توانید دنده ها را سیخ کنید و روی منقل کباب کنید. برای این منظور منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام زیان آور هستند.
البته راه سومی هم وجود دارد و آن اینست که دنده کباب را درون فر درست کنید. برای این منظور فر را زا قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس دنده ها را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا کباب شوند.

طرز تهیه یک کباب فوری برای دور همی های خانوادگی

طرز تهیه یک کباب فوری برای دور همی های خانوادگی

طرز تهیه کباب ترخون , کباب ترخون , کتلت ترخون , شامی ترخون , ;fhf jvo,k , kabab tarkhoon
کباب ترخونکباب ترخون یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در واقع مخلوطی از گوشت و سبزیجات است. این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای در ماهیتابه طبخ می شود و یکی از فوری ترین کباب ها محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ترخون تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کباب ترخون تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب ترخون با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کباب ترخون

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • ترخون تازه ۴ شاخه
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کباب ترخون

ابتدا سیر و  پیاز را پوست بگیرید و ترخون را پاک کنید سپس داخل میکسر بریزید تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط سیر ، پیاز و ترخون را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کنید.
مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کباب اضافه کنید و آنرا با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود. پس از اینکه مایه کباب آماده شد باید آنرا سیخ بگیرید. برای این منظور به اندازه گردو از مایه کباب بردارید و روی سیخ های چوبی قرار دهید.
به همین ترتیب تمام مایه کباب را سیخ بگیرید. سپس یک تابه مناسب از جنس چدن یا تفلون روی حرارت قرار دهید و مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل آن بریزید به حدی که فقط تابه چرب شود. سپس سیخ ها را داخل تابه بچینید.
پس از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند آنها را به صورت متداوم در تابه بچرخانید تا به صورت یکدست سرخ شوند. در صورتی که سیخ چوبی در دسترس نداشتید می توانید کباب ترخون را مانند شامی کباب شکل دهید و در تابه سرخ کنید.
نکته مهم در مورد چرخاندن کباب ها این است که حتما اجازه دهید ابتدا کباب ها خودشان را به طور کامل بگیرند سپس آنها را بچرخانید چون ممکن است کباب شما باز شود. در پایان کباب ترخون را به همراه نان یا برنج سرو کنید.