بومادران، گلی است که به خانواده آفتابگردان تعلق دارد و با بابونه و گل داودی ارتباطی نزدیک دارد. این گل سرشار از فایده از زمان های بسیار قدیم در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. به طور سنتی، این گیاه به صورت چای مصرف می شود و اگر بخواهیم به چند مورد از مهم ترین فواید آن اشاره کنیم می توانیم کاهش التهاب (بخصوص در دستگاه گوارش)، درمان زخم های پوستی و رفع اضطراب و بی خوابی را یادآور شویم.
در قرن های گذشته بومادران شهرتی این چنینی نداشت، به عنوان مثال در قرن هفدهم آن را مانند اسفناج تهیه و مصرف می کردند. با این حال، علی رغم فواید فراوانی که بومادران دارد، آنطور که باید مورد استقبال قرار نگرفته و خیلی از افراد از فواید بی نظیر آن بهره مند نشده اند.
آیا ترخون را دوست دارید؟ بومادران دارای طعم مشابهی است و می توان در دستور العمل ها به جای ترخون از آن استفاده کرد. با طعم شیرین و در عین حال تندش، نه تنها باعث جذاب تر شدن دستور العمل ها می شود، بلکه باعث تقویت محتوای آنتی اکسیدانی آن نیز می شود.