۱۳۹۷ دی ۱۵, شنبه

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

پخت سوپ پیاز به سبک فرانسوی ها

سوپ پیاز , سوپ پیاز فرانسوی , soop piyaz , s,\ \dhc tvhks,d
سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف کشور فرانسه است که یه خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. اگر به دنبال کشف غذاهای جدید هستید توصیه می کنیم این سوپ خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پیاز فرانسوی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پیاز تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پیاز با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی

  • پیاز متوسط ۶ عدد
  • نان باگت ۱ عدد
  • استاک ۸ پیمانه
  • کره ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • آرد ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • شکر نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
  • پنیر چدار یا پارمیزان به اندازه لازم
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

ابتدا پیازها را پوست میگیریم سپس میشوییم و آنها را با چاقو از وسط نصف میکنیم و هر دو قسمت برش زده پیاز را روی تخته میگزاریم اول یک نصف از پیاز را خرد میکنیم و سپس نصف دیگر آن را،به این صورت که با یک دست پیاز را میگیریم
و در دست دیگر چاقو را و نوک تیز چاقو را روی پیاز میکشید و به صورت ورقه ورقه برش میزنید تا نیمه پیاز تمامش خرد شود و سپس نصف دیگر پیاز را نیز به همین شکل ورقه ورقه ای خرد میکنیم که اگر دقت کنید میبینید پیاز های خرد شده شبیه نیم دایره شده اند.
از زیاد شدن پیاز ها نگران نباشید شما باید حداقل ۶ پیمانه پیاز ورقه شده داشته باشید. سپس یک تابه را روی شعله کم گاز میگذاریم و روغن زیتون را داخل آن میریزیم،وبعد کره را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا کره کاملا آب شود
و بعد پیاز را به مواد می افزاییم و با یک قاشق پیاز را تفت میدهیم تا کاملا با روغن زیتون و کره آغشته شود و در تابه را میگذاریم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه پیازها خوب پخته و نرم شوند.پس از گذشت ۱۵ دقیقه در تابه را برمیداریم
و نمک و فلفل سیاه و شکر را اضافه میکنیم و با قاشق تفت میدهیم و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۵۰دقیقه پیاز با مواد همچنان بپزد و گه گاه مواد را هم بزنید. به هیچ عنوان در تابه را نگذارید چون ممکن است پیاز ها بسوزد.
زمانی که مشاهده کردیم پیاز ها نزدیک است که کاراملی بشوند،قابلمه را روی حرارت کم شعله میگذاریم و استاک رو که یا از قبل آماده خریده ایم و یا در منزل آماده کرده ایم را داخل قابلمه میریزیم و صبر میکنیم تا گرم شود. (استاک مرغ ،سبزیجات و یا گوشت هر کدام که ذائقه تان دوست دارد)
حال به مواد و پیاز کاراملی شده داخل تابه آرد را میفزایم و با هم مخلوط میکنیم بمدت ۱ دقیقه تفت میدهیم و زیر شعله قابلمه را خاموش میکنیم و استاک را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و شعله را زیاد کرده و تامل میکنیم تا مواد سوپ جوش بیاید
سپس زیر شعله را کم میکنیم تا بمدت تقریبا ۱ ساعت سوپ خوب بپزد و جا بیفتد.پس از گذشت ۱ساعت کمی از سوپ را بچشید تا اگر نمک یا فلفل آن کم بود به آن اضافه کنید. یک عدد نان باگت را از عرض برش بزنید تا قطری به اندازه نان تست به شما بدهد
سپس آن را در تستر تست کنید و یا اینکه میتوانید از خود نان تست که در تستر تست شده است استفاده کیند ولی طعم نان باگت تست شده بهتر است. سوپ آماده شده را در کاسه های کوچک با عمق زیاد میریزیم
(توجه داشته باشید که کاسه باید تحمل دمای فر را داشته باشد)و یک عدد از نان باگت تست شده را روی کاسه سوپ میگذاریم و روی نان را پنیر رنده شده چدار یا پارمیزان میریزیم و فر را روشن میکنیم تا گرم شود و کاسه های سوپ را در سینی میچینیم
و داخل فر میگذاریم و صبر میکنیم تا پنیر کاملا آب شودو سپس بیرون میاوریم و یا اگر تمایل دارید پنیر برشته شود میتوانید درجه فر را زیاد کنید تا برشته شود و بعد کاسه سوپ ها را خارج کرده و پس از کمی خنک شدن این سوپ دلپذیر را نوش جان کنید.

پخت یک سوپ عالی با پای مرغ

پخت یک سوپ عالی با پای مرغ

طرز تهیه سوپ پای مرغ برای کودکان , طرز تهیه سوپ پای مرغ و قارچ , soup paye morgh , s,\ \hd lvy
سوپ پای مرغ
سوپ پای مرغ یکی از سوپ های جدید و خوشمزه ایرانی است که به دلیل فواید بسیار فراوان پای مرغ برای درمان برخی بیماری ها طبخ می شود. این سوپ با اینکه طعم خیلی خوبی دارد ولی در اکثر موارد برای درمان بیماری ها طبخ می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ پای مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پای مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ پای مرغ با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ پای مرغ

  • پای مرغ ۱۰ عدد
  • برگ بو ۱ عدد
  • کرفس ۱ ساقه
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و پودر آویشن به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه سوپ پای مرغ

ابتدا پاهای مرغ ها را با دقت پاک میکنیم و میشوییم و اگر پاک شده از فروشگاه خریداری کرده باشیم که کار راحت است از بسته بندی در می آوریم و میشوییم و در داخل قابلمه ای میگذاریم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم.
در ادامه نمک، فلفل، پودر آویشن به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است به پای مرغ و آب می افزاییم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم تا خوب بپزد. ساقه کرفس را میشوریم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد میکنیم و اینکه به چه مدل خرد کنیم کاملا سلیقه ایست من بشکل مربع های ریز خرد میکنم.
هویج ها را نیز با پوست کن پوست روش رو میکنیم و میشوریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و یا اگر تمایل ندارید موقع سرو کردن زیر دندان احساس بشه رنده میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط برش میزنیم
و روی تخته به صورت نگینی ( افقی و عمودی برش بزنید بشکل مربع های کوچک ) خرد میکنیم. در تابه ای کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا روغن تقریبا به مرور زمان داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را داخل تابه میریزیم
و یک تفت میدهیم و شعله همچنان کم است تا کمی پیازها نرم شوند،بعد کرفس خرد شده را به پیاز می افزاییم و تفت میدهیم سپس هویج و برگ بو را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم. سپس مواد داخل تابه را به پای مرغ اضافه میکنیم
و اگر آب پای مرغ کم بود ۳الی۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خوب پخته شود و جا بیفتد.  در آخر سوپ را در کاسه ای کشیده و گرم سرو کنید.نوش جان

با فواید بی نظیر زنجبیل آشنا شوید

با فواید بی نظیر زنجبیل آشنا شوید

زنجبیل , خواص زنجبیل , مضرات زنجبیل , khavas zanjebil , o,hw ck fdg
زنجبیل

آشنایی با زنجبیل

زنجبیل نوعی ادویه پر مصرف در جهان محسوب می شود که محبویت آن در کشورهای آسیایی بسیار زیاد است و علاوه بر اینکه به عنوان یک طعم دهنده قوی مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان داروی گیاهی هم شناخته می شود.
از زنجبیل برای درمان مشکلات معده و روده استفاده شده و یک رژیم غذایی محسوب می شود. همچنین زنجبیل به عنوان مسکن و برای درمان اختلالات سلامتی به کار می رود. زنجبیل دارای اثرات ضد میکروبی ، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
زنجبیل ادویه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این ادویه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص زنجبیل در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص زنجبیل

درمان دل درد

یکی از خواص زنجبیل این است که می توانید به کاهش و التیام درد در ناحیه شکم کمک کنید. زنجبیل باعث انقباضات دودی شده و جریان شکمی را تحریک می کند. اثر زنجبیل در این مورد با توجه به شخص متفاوت می باشد.

کاهش استرس و اضطراب

استرس بخش جدایی ناپذیر زندگی ماشینی امروز می باشد و هر کسی به نوعی با آن روبرو می شود. زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان قوی می باشد که بدن انسان را در مقابل استرس مقاوم می کند. یک داروی ضد سل نیز محسوب می شود.

حفاظت از دی ان ای

روغن موجود در اسانس زنجبیل می تواند برای کاهش آسیب های DNA موثر باشد. نکته مهم در مورد این روغن این است که می تواند به محافظت از اسپرم ها واکنش مناسب نشان دهد و می تواند به بهبودی باروری مردان منجر شود.

بهبود آسم و آلرژی

زنجبیل دارای یک خاصیت جالب می باشد ، این ماده می تواند واکنش ایمنی را خنثی کرده و باعث بهبود بیماری هایی مقل آلرژی و آسم شود. زنجبیل با کاهش انقباض ماهیچه های تنفسی می تواند باعث کاهش استیل کولین شود.

کاهش و التیام دردهای ماهیچه

زنجبیل می تواند دردهای ذهنی را کم کند، مصرف ۲ گرم زنجبیل ممکن است به طور میانگین دردهای ماهیچه ای ناشی از ورزش های مقاومتی را کاهش دهد. زنجبیل به اندازه دیکلوفناک که یک داروی ضد درد محسوب می شود فایده دارد و برای درمان ناراحتی های گوارشی استفاده می شود.

درمان اگزما

جالب است بدانید ترکیبات موجود در زنجبیل می تواند به درمان بیماری های پوستی مانند اگزما نیز کمک شایانی کند. یکی از ترکیب هایی که در زنجبیل وجود دارد شوگاول است که این ترکیب می تواند به درمان بیماری اگزما کمک کند.

خاصیت ضد سرطان

بیماری سرطان این روزها در جهان بسیار فراگیر شده است و خیلی از افراد با این بیماری درگیر هستند. چندین ترکیب موجود در زنجبیل در برابر نشانه های سرطان بسیار قوی ظاهر شده اند و زنجبیل می تواند مرگ سلول های سرطانی را تحریک کرده و همچنین می تواند باعث از بین بردن آنها شود.

جلوگیری از عفونت های سرماخوردگی

عفونت های سرماخوردگی در دراز مدت می توانند باعث آسیب به بدن شوند. جالب است بدانید زنجبیل مانع از ورود عفونت های سرماخوردگی به بدن می شود. عصاره موجود متانول در زنجبیل اثرات ضدباکتریایی دارد ، این عصاره مانع رشد ۱۹ نوع از هیلوباکترپیلوری می شود.

درمان آرتروز

با کم تر شدن فعالیت های بدنی نسبت به گذشته خیلی از افراد به بیماری آرتروز دچار می شوند و این بیماری در جهان خیلی شایع است ، زنجبیل می تواند به بهبود آرتروز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد زنجبیل می تواند برای درمان درد آرتروز موثر باشد.

درمان کبد چرب

دوازده هفته مصرف زنجبیل به صورت روزانه باعث می شود تا چند آنزیم کبد، سیتوکین التهابی و شاخص مقاومت انسولین در مقایسه با داروهای دیگر کاهش پیدا کند. می توانید از روغن زنجبیل نیز استفاده کنید. روغن زنجبیل از کبد در برابر بیماری کبد چرب غیر الکلی محافظت می کند.

درمان حالت تهوع و استفراغ

زنجبیل باعث کاهش رشد میکروب هلیکوباکترپیلوری می شود. این ماده گیاهی باعث کاهش ترشح اسید معده شده و همچنین باعث می شود تا روند حرکت روده ها تسهیل شود. زنجبیل به درمان استفراغ و حالت تهوع کمک می کند.
زنجبیل در درمان بیماری استفراغ و حالت تهوع نیز موثر است. زنجبیل از فعالیت بیش از حد اعصاب با ممانعت سروتونین در بخش گوارش جلوگیری کرده و دارویی موثر برای درمان استفراغ و حالت تهوع محسوب می شود.

ضد میکروب و باکتری

زنجبیل یک ضد ویروس ، ضد میکروب و ضد قارچ قوی و طبیعی محسوب می شود و طبق مطالعات بر سلول ها تاثیر گذار است. به همین جهت برای درمان بیمارهای ویروسی با مشورت پزشک متخصص می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

کاهش درد قاعدگی

یکی از کاربردهای اصلی زنجبیل در درمان و کاهش دادن دردهای دوران قاعدگی بانوان می باشد. با یک رژیم غذایی مناسب حاوی زنجبیل می توانید درهای دوران قاعدگی را کاهش دهید. جالب است بدانید زنجبیل به اندازه مفنامیک اسید که یک داروی NSAID می باشد موثر است.

آبگوشت سنتی و خوشمزه ایرانی درست کنید

آبگوشت سنتی و خوشمزه ایرانی درست کنید

طرز تهیه آبگوشت دیزی , آبگوشت , دیزی , abgoosht , Hf',aj
آبگوشت
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهایی سنتی و قدیمی کشورمان می باشد که بین مردم دارای محبوبیت خاصی می باشد. آبگوشت در شهرهای مختلف به سبک های خاص و شمایل و ظاهر خاصی پخته می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ از مواد مختلفی نظیر گوشت و حبوبات و … پخته می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آبگوشت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آبگوشت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی آبگوشت با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم آبگوشت

  • گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم
  • نخود نصف لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • لوبیا سفید نصف لیوان
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه آبگوشت

اگر بخواهید آبگوشت شما بسیار عالی و خوشمزه از آب در بیاید بهتر است به نکات گفته در دستور پخت دقت کنید. بهتر است ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب بخیسانید و در صورتی که امکان دارد آبش را چند مرحله عوض کنید.
گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و لوبیا و یک عدد پیاز، به همراه سیر و گوجه در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید. شما می توانید در این قسمت پوست گوجه فرنگی ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید.
زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید آبگوشت شما با حرارت کم پخته شود. این کار به این خاطر می باشد که آبگوشت به خوبی جا بیفتد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان لازم دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن سیب زمینی ها شود.
سیب زمینی ها را به داخل قابلمه می اندازید. بعد از انجام این کار شما  باید چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی می کوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه قرار می دهید.
زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و فلفل سیاه را به آبگوشت اضافه می کنید. این مرحله اختیاری می باشد اما شما می توانید برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.
نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود. در انتها لازم است عنوان کنیم ، آبگوشت آماده شده را در کاسه ای می کشید و با نان ترید می کنید.
برای خوردن گوشت و حبوبات آبگوشت می توانید به دو روش عمل کنید. در روش اول می توانید مقداری گوشت و حبوبات را داخل کاسه ریخته به همان صورت سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و مواد دیگر را بکوبید و به عنوان گوشت کوبیده سرو کنید.
نکات پخت آبگوشت دیزی

تنظیم مقدار آب

یکی از نکات مهمی که در تهیه آبگوشت باید رعایت کنید میزان آب مورد نیاز است. شما ابتدا باید مقدار زیادی آب داخل قابلمه بریزید تا اواسط پخت مجبور نباشید که آب به قابلمه اضافه کنید. اگر در حین پخت مجدد به آبگوشت آب اضافه کنید بر روی طعم گوشت تاثیر خواهد گذاشت. بهتر است از آب جوشیده شده و سرد استفاده کنید.

استفاده از لیمو عمانی

در برخی مناطق برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش تر و خوشمزه تر شود در آن لیمو عمانی می اندازند. برای این منظور یک ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت ۲ عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و به آبگوشت اضافه کنید. در انتها و پس از پخت لیموعمانی ها را دور بیندازید.

حبوبات مناسب

همانطور که بالا اشاره شد حبوبات آبگوشت را به مدت ۲۴ ساعت بخیسانید تا نفخ آنها گرفته شود. یک روش برای تشخیص حبوبات تازه وجود دارد که اگر پوست حبوبات در طی پخت جدا شده و بر روی آب جمع شود نشان از این موضوع می باشد که حبوبات قدیمی و کهنه است.

۱۳۹۷ دی ۱۰, دوشنبه

طرز تهیه کوکوی خوشمزه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکوی خوشمزه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی , کوکو سیب زمینی آبپز , کوکوی سیب زمینی , kookoo sibzamini
کوکو سیب زمینی
کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی سیب زمینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سیب زمینی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو سیب زمینی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کوکو سیب زمینی

  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۵ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.
پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست شان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینی ها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشکوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.
در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را  داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.
سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که می خواهید شوید خشک اضافه کنید آنرا به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. می توانید از قالب های مخصوص هم برای یکدست شدن کوکوها استفاده کنید.
پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکوها آماده شد آنها را به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و نان سرو کنید.
نکات پخت کوکو سیب زمینی

پخت کوکو سیب زمینی در فر

در صورتی که می خواهید کوکو سیب زمینی خود را در فر بپزید یک قالب مناسب را با روغن کمی چرب کنید سپس مایه کوکو سیب زمینی را داخل قالب بریزید. پس از اینکه مایه کوکو را داخل قالب ریختید حتما روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس قالب حاوی مایه کوکو سیب زمینی را داخل طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت کوکو سیب زمینی بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.
البته باید به نکته مهم توجه داشته باشید که درجه حرارت فرها متفاوت است و شما در کمترین زمان یعنی ۳۵ دقیقه حتما به کوکوی خود سر بزنید تا در صورتی که کوکو به طور کامل پخته بود آنرا از فر خارج کنید و غذایتان نسوزد.

کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

استفاده از پنیر پیتزا باعث خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی می شود ولی به این نکته توجه داشته باشید که کالری غذا را خیلی بالاتر می برد. برای پخت کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بهتر است کوکو سیب زمینی را در فر درست کنید.
برای این منظور می توانید پنیر را میان مایه کوکو یا مانند پیتزا روی آن قرار دهید که به سلیقه خودتان بستگی دارد. نیمی از مایه کوکو را در قالب فر قرار دهید میان آنرا با پنیر پیتزا پر کنید و باقیمانده مایه کوکو را اضافه کنید و قالب را در فر قرار دهید تا کوکو آماده شود.

کوکو سیب زمینی سوخاری

برای اینکه کوکو سیب زمینی را به صورت سوخاری طبخ کنید لازم است که مایه کوکو را کمی شل تر از حالت معمول درست کنید. در زمان سرخ کردن کوکوها آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید و جلوی دست خود قرار دهید.
مقداری از مایه کوکو بردارید و با دست یا قالب به آن شکل دهید سپس درون آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت های آنرا آرد سوخاری پوشش دهد. در پایان مانند فلافل داخل تابه گود و پر روغن بیندازید تا کوکو ها سرخ شوند.

۱۳۹۷ دی ۴, سه‌شنبه

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری
طرز تهیه گل کلم سوخاری , گل کلم سوخاری , gol kalam sokhari , 'g ;gl s,ohvd
گل کلم سوخاری
گل کلم سوخاری یکی از انواع غذاهای سوخاری است که جدیدا طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به انواع سبزیجات سوخاری مثل قارچ سوخاری ، پیاز سوخاری و .. دارد و از آن به عنوان پیش غذا هم می توانید استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم گل کلم سوخاری
  • گل کلم ۸۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پاپریکا و پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه گل کلم سوخاری
ابتدا گل کلم را به قطعات مناسب تقسیم کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید. گل کلم ها را خوب بشویید سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
در ادامه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و پس از به جوش آمدن آب گل کلم ها را به مدت چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که گل کلم ها فقط باید در حدی داخل آب جوش بمانند که کمی نرم شوند.
اگر گل کلم ها بیش از حد داخل آب جوش بمانند له می شوند و ظاهرشان خراب می شود. پس از اینکه گل کلم ها نرم شدند آنها را از آب جوش خارج کنید و آبکشی کنید. گل کلم ها را باید با یک دستمال تمیز به خوبی خشک کنید.
در مرحله بعدی در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به خوبی مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر آرد سوخاری را به همراه پودر سیر و پاپریکا مخلوط کنید و جلوی دستتان قرار دهید.
در مرحله پایانی یک تابه گود و جادار روی حرارت قرار دهید و به قدری روغن داخل تابه بریزید که گل کلم ها مانند فلافل داخل تابه شناور باشند. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد تا گل کلم ها به خوبی سرخ شوند.
در این مرحله یک تکه گل کلم بردارید و درون کاسه حاوی تخم مرغ بزنید تا تمام قسمت های گل  کلم آغشته به تخم مرغ شود سپس آنرا درون آرد سوخاری بزنید سپس داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند. به همین ترتیب تمام گل کلم ها را سرخ کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

۱۳۹۷ دی ۳, دوشنبه

طرز تهیه کیک زبرا مجلسی برای عصرانه

طرز تهیه کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا , کیک زبرا بدون فر , ;d; cfvh , cake zebra
کیک زبراکیک زبرا یکی از انواع کیکی های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که مانند کیک اسفنجی به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این کیک به دلیل راه راه بودن شبیه به گور خر است که به همین دلیل نام آنرا زبرا ( گور خر ) گذاشته اند.
با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر کیک زبرا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک زبرا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی کیک زبرا با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم کیک زبرا

  • آرد گندم ۲٫۵ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه کیک زبرا

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پس از اینکه مایه کیک آماده شد برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای شروع آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا به طور کامل صاف شوند.
پس از اینکه آرد و بکینگ پور را الک کردید آنها را کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه بریزید. همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را هم بزنید تا کاملا کشدار و سفید رنگ شوند.
پس از اینکه مخلوط تخم مرغ ، شکر و وانیل کشدار شدند روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. در ادامه شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید.
حالا باقیمانده آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا مواد با آرد یکدست شوند و خمیر کیک منسجم شود. در مرحله بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
دو قاشق غذاخوری آرد باقیمانده را با نیمی از خمیر به خوبی مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف دیگر خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک قالب مناسب انتخاب کنید و آنرا با روغن مایع چرب کنید.
در ادامه مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید و یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید ، سپس یک مقاله از مایه کاکائویی بریزید. به همین ترتیب تمام مایه کیک را داخل قالب بریزید. در مرحله پایانی کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.