۱۳۹۸ شهریور ۲۸, پنجشنبه

برای چربی سوزی وزنه سنگین بزنیم یا سبک

خیلی ساده است: اگر می‌خواهید زورتان زیاد شود و عضله بسازید، با وزن زیاد و تکرار کم تمرین کنید، و اگر می‌خواهید چربی بسوزانید و کات کنید، با وزن کم و تکرار زیاد تمرین کنید. اما صبر کنید، آیا واقعا به همین سادگی است؟
نه دقیقا!
ما معمولا شاهد این هستیم که برخی از بدنسازان، طرفدار این الگوی فکری هستند که برای چربی سوزی، باید با وزن کم و تکرار زیاد تمرین کنند. اما آنطور که ما یافته‌ایم، همیشه این صحیح نیست. قبل از اینکه به سراغ اصل موضوع برویم، اجازه دهید که بحثی را برایتان روشن کنم.

قهرمانی های رونی کلمن در مستر المپیا


من فهرستی از نتایج گذشته ی مستر المپیا، تاریخچه ی آن، و چیزهای دیگری را جمع آوری کرده ام. آن را ببینید!
در سال 1963، جو ویدر به این تصور رسید که حس کرد باید ورزش پرورش اندام را به یک سطح جدید ببرد. جو در نهایت به بالاترین مسابقه با بالاترین جایزه، یعنی مستر المپیا، رسید.

۱۳۹۷ اسفند ۸, چهارشنبه

چگونه باسلوق بازاری درست کنیم؟

چگونه باسلوق بازاری درست کنیم؟

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , دستور باسلوق
باسلوقباسلوق یکی از دسرهای قدیمی ایرانی است که البته امروزه بیشتر به عنوان یک شیرینی به همراه چای مصرف می شود. این دسر خوشمزه بسیار خوش خوراک است به همین دلیل کمتر کسی را می توانید بیابید که باسلوق دوست نداشته باشد.
در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه باسلوق را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه باسلوق در ادامه با هم دوره همراه باشید.
مواد لازم باسلوق
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
نشاسته۲ لیوان
شکر۲ لیوان
وانیلیک قاشق چای خوری
آب۳ لیوان
گلابنصف لیوان
پودر نارگیلبه مقدار لازم
مغز گردوبه مقدار لازم

طرز تهیه باسلوق

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و نشاسته را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم سپس قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه مخلوط آب و نشاسته را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در مرحله بعدی شکر را به همراه ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعدی قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا نشاسته ته نگیرد و باسلوق خراب شود.
در همین حین پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب به روش بن ماری حل می کنیم و به قابلمه حاوی نشاسته اضافه می کنیم. در مرحله بعدی گلاب را به همراه وانیل به مواد اضافه می کنیم و هم زدن را به صورت متداوم ادامه می دهیم.
هم زدن مواد را باید تا جایی ادامه دهید که مواد کمی غلظت پیدا کنند ، پس از اینکه مواد کمی سفت شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک سطح صاف انتخاب کنید و مقداری پودر نارگیل روی آن بریزید.
مقداری از مایه باسلوق با قاشق بردارید و روی پودر نارگیل بیندازید . حالا مایه باسلوق را در پودر نارگیل بغلتانید و به حالت مورد نظر خودتون شکل بدهید. پس از اینکه باسلوق آماده شد یک مغز گردو روی آن بگذارید و فشار دهید.

همچنین ببینید : زولبیا و بامیهکیک اسفنجیشیرینی کشمشیگز آردی اصفهان

نحوه درست کردن باقالی پلو با ماهیچه به صورت حرفه ای

نحوه درست کردن باقالی پلو با ماهیچه به صورت حرفه ای

باقالی پلو با ماهیچه , کالری باقالی پلو با ماهیچه , طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت ، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آنها استفاده می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

  • پیاز ۲ عدد
  • برنج ۴ پیمانه
  • باقلا سبز ۱ لیوان
  • ماهیچه ۵۰۰ گرم
  • شویدخشک ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرمی ۱ عدد
  • هل یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر گل سرخ ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

ابتدا باقالی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید
و برنج را که بستگی به مدل آن دارد و مهارت شما یا از قبل خیس کرده اید و یا چون تجربه ندارید همان لحظه می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم.زمانی که برنج را به آب در حال جوش اضافه می کنیم آب از جوش می افتد
صبر می کنیم تا مجددا آب بجوش بیاید و باقالی ها را به آن می افزاییم و زمانی که برنج را تست کردیم و مغز پخت شده بود،برنج و باقالی را با هم آبکش می کنیم. سپس برای ته دیگ سیب زمینی را پوست می گیریم و حلقه حلقه برش می دهیم
و کف قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را روی روغن می چینیم و بعد ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی از برنج را با کفگیر روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی شوید خشک روی برنج می پاشیم
و ۱ قاشق چایخوری هل و به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین و پودر گل محمدی و ۱ قاشق غذاخوری زعفران روی برنج می ریزیم و مجددا لایه بعدی نیز به شکل قبل برنج و باقالی می ریزیم و هل و دارچین و پودر گل محمدی و زعفران به همان مقداری که در لایه قبل ریختیم
در لایه بعدی نیز می ریزیم و کره را نازک ورقه ورقه می کنیم و روی برنج می چینیم تا بخورد برنج برود و به مرور برنج هم طعم دار شود و هم چرب شود و بعد نصف استکان آب دور قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را متوسط می کنیم تا بخار بکند
و بعد حرارت را کم می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد زیر شعله را خاموش می کنیم چون پلو کاملا پخته شده است. سپس برای پخت ماهیچه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم
و ماهیچه را همراه با پیاز داخل تابه می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و فلفل سیاه که بوی گوشت را کاملا می گیرد به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه بالای سر آن می مانیم و تفت می دهیم و خوب زیر رو می کنیم تا ته نگیرد
و پیاز نرم و سبک شود و رنگ گوشت ماهیچه ها تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه ماهیچه ها کمی سرخ شدند تا روی آنها آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت خوب پخته شود
و آب آن غلیظ شده باشد و در آخر کمی نمک به آن اضافه می کنیم. باقالی پلو را در قابلمه خوب زیر و رو می کنیم و در دیس می کشیم و ماهیچه را نیز در کاسه ای می گذاریم و با کمی زرشک آن را تزئین می کنیم. نوش جان
همچنین ببینید

چگونه سبزی پلو با ماهی عید نوروز درست کنیم؟

چگونه سبزی پلو با ماهی عید نوروز درست کنیم؟

سبزی پلو با ماهی , کالری سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , sfcd g fh lhid
سبزی پلو با ماهی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و مهم برای ایرانیان است. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه در طول سال طرفداران خاص خودش را دارد به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود که در شب تحویل سال ( عید نوروز ) طبخ می شود.
با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سبزی پلو با ماهی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سبزی پلو با ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سبزی پلو با ماهی

  • برنج ۴ پیمانه
  • ماهی ۴ عدد
  • سبزی پلویی ۴۰۰ گرم
  • نمک ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه ماهی به اندازه کافی
  • پودر سیر۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز لیمو عمانی خشک شده
  • فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن نصف قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا مایع به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

ابتدا سبزی پلویی را که از ترکیب شوید،جعفری،تره و گشنیز هست را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و یا در خردکن می ریزیم تا خرد شود.
در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و سبزی های خرد شده را در آن تفت می دهیم تا آب آن ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند و تابه را کنار می گذاریم. سپس قابلمه ای متناسب با مقدار برنجانتخاب می کنیم و داخل آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم
و روی حرارت می گذاریم تا آب بجوش بیاید و برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا برنج تغییر حالت بدهد.سپس کمی از برنج را بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج مغز پخت بود
و وسط آن کمی گیر داشت و سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن است در این لحظه سبزی را به برنج اضافه می کنیم و می گذاریم یک قل بزند و بعد داخل آبکش می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم
تا آب داخل آن کاملا خشک شود و روغن کف قابلمه می ریزیم و اگر تمایل دارید ته دیگ نان یا سیب زمینی داشته باشید سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه می کنیم و روی روغن کف قابلمه می چینیم و یا نان را کف آن می گذاریم
و کمی از برنج را با کفتگیر کف قابلمه می ریزیم و کمی هل و دارچین روی برنج و سبزی می ریزیم و مجددا برنج و سبزی را می ریزیم تا برنج را کامل در قابلمه می ریزیم و کره را ورقه ورقه می کنیم و ورقه ها را روی برنج می چینیم و نصف لیوان آب دور قابلمه می ریزیم
و ۱ قاشق زعفران روی آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا بخار در آن بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا خوب برنج پخته شود و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد برنج را خاموش می کنیم چون زمان بیشتر باعث از بین رفتن سبزی پلو می شود.
سپس ماهی را به قطعات تقریبا کوچک برش می زنیم و می شوییم و در کاسه ای گوجه فرنگی خشک شده ،تخم گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه ،پودر پاپریکا،لیمو عمانی خشک شده،نمک ،آویشن،پودر سیر و پودر سیاه را می ریزیم
و با هم مخلوط می کنیم و روغن زیتون یا روغن مایع روی ادویه ها می ریزیم به مقداری که مایه خمیر شکل شود و سفت یا شل نشود و بعد تکه های ماهی را داخل این مایه خمیری می زنیم تا کاملا ماهی ها آغشته به آن شود
و بعد روی سینی فر فویل می کشیم و ماهی های طعم دار کرده را روی سینی می چینیم و به مدت ۱۰ دقیقه گریل را روشن می کنیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا ماهی ها آماده شوند. می توانید ماهی ها را نیز در تابه نیز سرخ کنید.
کف تابه روغن می ریزیم و ماهی را داخل آن قرار می دهیم تا یک طرف ان سرخ شود و بد ماهی را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.پلو را در دیس می کشیم و ماهی سرخ شده را نیز در دیس می کشیم و با لیمو تازه نوش جان کنید.
همچنین ببینید

آموزش کامل درست کردن راتاتویی رستورانی

آموزش کامل درست کردن راتاتویی رستورانی

راتاتویی , کالری راتاتویی , طرز تهیه راتاتویی , vhjhj,dd
راتاتویی
راتاتویی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که با بادمجان تهیه می شود. اصالت این غذای گیاهی و بسیار خوشمزه متعلق به کشور فرانسه می باشد. جالبت است بدانید این غذا از نظر طعم و مزه شباهت زیادی به یتیمچه ما ایرانی ها دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۳ نفر راتاتویی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری راتاتویی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه راتاتویی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر

مواد لازم راتاتویی

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • بادمجان ۳ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن زیتون به اندازه کافی
  • پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه راتاتویی

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت مربع های بزرگ خرد می کنیم و کنار می گذاریم.بعد سیر را پوست می گیریم و می شوییم و پیاز را نیز پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم
و سیر را نیز همراه آن خرد می کنیم سپس کمی روغن زیتون در یک تابه بزرگ می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود و پیاز و سیر را در روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و بعد فلفل دلمه ای را می شوییم
و به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و داخل تابه می ریزیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم تا فلفل ها نیز نرم شوند و بعد مواد داخل تابه را در بشقابی می ریزیم و تابه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن زیتون کف تابه می ریزیم
و بادمجان ها را در تابه می ریزیم تا کمی سرخ شوند.گوجه فرنگی ها را می شوییم و به صورت مربع های درشت خرد می کنیم و به بادمجان اضافه می کنیم و مخلوط پیازو سیر و فلفل دلمه ای را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم
و خوب تفت می دهیم و مواد را زیر و رو می کنیم و پودر آویشن را روی مواد می پاشیم و کمی مک و فلفل نیز روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا طعم ادویه ها به خورد مواد برود. در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم
و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و بعد رب گوجه فرنگی را در روغن تفت می دهیم تا رنگ روغن کاملا قرمز شود و رب بوی خامی ندهید سپس رب را به مواد اضافه می کنیم و نصف لیوان آن روی مایه راتاتویی می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم
و حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شوند و آب موجود در تابه کاملا تبخیر شود.سپس از تبخیر آب مواد و پخت راتاتویی تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و صبر می کنیم تا کاملا پخته شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان.
همچنین ببینید

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی فرانسوی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی فرانسوی

سوپ گوجه فرنگی , کالری سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع سوپ های مقوی و بسیار سالم ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید ، می توانید به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آب گوشت ۱ لیتر
  • گوجه فرنگی ۸ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

ابتدا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می دهیم تا آب سریع تر بجوش بیاید.تا جوش آمدن آب گوجه فرنگی ها را می شوییم و زمان بجوش آمدن آب داخل آب در حال جوش قرار می دهیم
و ۳ دقیقه زمان می دهیم تا در آب جوش بماند و بعد از آب خارج می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و صبر می کنیم تا خنک شوند.سپس پوست روی گوجه فرنگی ها را با دست می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم
و در مخلوط کن می ریزم تا پوره شوند و یا با گوشت کوب آن ها را خوب له می کنیم.سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و کره را داخل آن قرار می دهیم تا ذوب شود
و پیاز را به کره می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود و آن وقت آرد را به آن ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد کاملا تغییر کند و بوی خامی اش از بین برود.بعد در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم
و رب را روی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاپی آن را هم می زنیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر پوره گوجه فرنگی را می افزاییم
و بلافاصله آب گوشت را روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا سوپ آرام آرام به جوش بیاید ، در ادامه کمی نمک ، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به آن می افزاییم و پس از ۱۰ دقیقه بعد سوپ آماده سرو است.نوش جان
همچنین ببینید