۱۳۹۷ اسفند ۸, چهارشنبه

چگونه سبزی پلو با ماهی عید نوروز درست کنیم؟

چگونه سبزی پلو با ماهی عید نوروز درست کنیم؟

سبزی پلو با ماهی , کالری سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , sfcd g fh lhid
سبزی پلو با ماهی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و مهم برای ایرانیان است. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه در طول سال طرفداران خاص خودش را دارد به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود که در شب تحویل سال ( عید نوروز ) طبخ می شود.
با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سبزی پلو با ماهی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سبزی پلو با ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سبزی پلو با ماهی

  • برنج ۴ پیمانه
  • ماهی ۴ عدد
  • سبزی پلویی ۴۰۰ گرم
  • نمک ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه ماهی به اندازه کافی
  • پودر سیر۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز لیمو عمانی خشک شده
  • فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن نصف قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا مایع به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

ابتدا سبزی پلویی را که از ترکیب شوید،جعفری،تره و گشنیز هست را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و یا در خردکن می ریزیم تا خرد شود.
در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و سبزی های خرد شده را در آن تفت می دهیم تا آب آن ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند و تابه را کنار می گذاریم. سپس قابلمه ای متناسب با مقدار برنجانتخاب می کنیم و داخل آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم
و روی حرارت می گذاریم تا آب بجوش بیاید و برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا برنج تغییر حالت بدهد.سپس کمی از برنج را بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج مغز پخت بود
و وسط آن کمی گیر داشت و سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن است در این لحظه سبزی را به برنج اضافه می کنیم و می گذاریم یک قل بزند و بعد داخل آبکش می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم
تا آب داخل آن کاملا خشک شود و روغن کف قابلمه می ریزیم و اگر تمایل دارید ته دیگ نان یا سیب زمینی داشته باشید سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه می کنیم و روی روغن کف قابلمه می چینیم و یا نان را کف آن می گذاریم
و کمی از برنج را با کفتگیر کف قابلمه می ریزیم و کمی هل و دارچین روی برنج و سبزی می ریزیم و مجددا برنج و سبزی را می ریزیم تا برنج را کامل در قابلمه می ریزیم و کره را ورقه ورقه می کنیم و ورقه ها را روی برنج می چینیم و نصف لیوان آب دور قابلمه می ریزیم
و ۱ قاشق زعفران روی آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا بخار در آن بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا خوب برنج پخته شود و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد برنج را خاموش می کنیم چون زمان بیشتر باعث از بین رفتن سبزی پلو می شود.
سپس ماهی را به قطعات تقریبا کوچک برش می زنیم و می شوییم و در کاسه ای گوجه فرنگی خشک شده ،تخم گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه ،پودر پاپریکا،لیمو عمانی خشک شده،نمک ،آویشن،پودر سیر و پودر سیاه را می ریزیم
و با هم مخلوط می کنیم و روغن زیتون یا روغن مایع روی ادویه ها می ریزیم به مقداری که مایه خمیر شکل شود و سفت یا شل نشود و بعد تکه های ماهی را داخل این مایه خمیری می زنیم تا کاملا ماهی ها آغشته به آن شود
و بعد روی سینی فر فویل می کشیم و ماهی های طعم دار کرده را روی سینی می چینیم و به مدت ۱۰ دقیقه گریل را روشن می کنیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا ماهی ها آماده شوند. می توانید ماهی ها را نیز در تابه نیز سرخ کنید.
کف تابه روغن می ریزیم و ماهی را داخل آن قرار می دهیم تا یک طرف ان سرخ شود و بد ماهی را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.پلو را در دیس می کشیم و ماهی سرخ شده را نیز در دیس می کشیم و با لیمو تازه نوش جان کنید.
همچنین ببینید

آموزش کامل درست کردن راتاتویی رستورانی

آموزش کامل درست کردن راتاتویی رستورانی

راتاتویی , کالری راتاتویی , طرز تهیه راتاتویی , vhjhj,dd
راتاتویی
راتاتویی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که با بادمجان تهیه می شود. اصالت این غذای گیاهی و بسیار خوشمزه متعلق به کشور فرانسه می باشد. جالبت است بدانید این غذا از نظر طعم و مزه شباهت زیادی به یتیمچه ما ایرانی ها دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۳ نفر راتاتویی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری راتاتویی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه راتاتویی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر

مواد لازم راتاتویی

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • بادمجان ۳ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن زیتون به اندازه کافی
  • پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه راتاتویی

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت مربع های بزرگ خرد می کنیم و کنار می گذاریم.بعد سیر را پوست می گیریم و می شوییم و پیاز را نیز پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم
و سیر را نیز همراه آن خرد می کنیم سپس کمی روغن زیتون در یک تابه بزرگ می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود و پیاز و سیر را در روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود و بعد فلفل دلمه ای را می شوییم
و به صورت مربع های کوچک برش می دهیم و داخل تابه می ریزیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم تا فلفل ها نیز نرم شوند و بعد مواد داخل تابه را در بشقابی می ریزیم و تابه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن زیتون کف تابه می ریزیم
و بادمجان ها را در تابه می ریزیم تا کمی سرخ شوند.گوجه فرنگی ها را می شوییم و به صورت مربع های درشت خرد می کنیم و به بادمجان اضافه می کنیم و مخلوط پیازو سیر و فلفل دلمه ای را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم
و خوب تفت می دهیم و مواد را زیر و رو می کنیم و پودر آویشن را روی مواد می پاشیم و کمی مک و فلفل نیز روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا طعم ادویه ها به خورد مواد برود. در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم
و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و بعد رب گوجه فرنگی را در روغن تفت می دهیم تا رنگ روغن کاملا قرمز شود و رب بوی خامی ندهید سپس رب را به مواد اضافه می کنیم و نصف لیوان آن روی مایه راتاتویی می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم
و حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شوند و آب موجود در تابه کاملا تبخیر شود.سپس از تبخیر آب مواد و پخت راتاتویی تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و صبر می کنیم تا کاملا پخته شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان.
همچنین ببینید

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی فرانسوی

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی فرانسوی

سوپ گوجه فرنگی , کالری سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع سوپ های مقوی و بسیار سالم ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید ، می توانید به عنوان یک شام سبک هم استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آب گوشت ۱ لیتر
  • گوجه فرنگی ۸ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

ابتدا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می دهیم تا آب سریع تر بجوش بیاید.تا جوش آمدن آب گوجه فرنگی ها را می شوییم و زمان بجوش آمدن آب داخل آب در حال جوش قرار می دهیم
و ۳ دقیقه زمان می دهیم تا در آب جوش بماند و بعد از آب خارج می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و صبر می کنیم تا خنک شوند.سپس پوست روی گوجه فرنگی ها را با دست می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم
و در مخلوط کن می ریزم تا پوره شوند و یا با گوشت کوب آن ها را خوب له می کنیم.سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و کره را داخل آن قرار می دهیم تا ذوب شود
و پیاز را به کره می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود و آن وقت آرد را به آن ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد کاملا تغییر کند و بوی خامی اش از بین برود.بعد در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم
و رب را روی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاپی آن را هم می زنیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر پوره گوجه فرنگی را می افزاییم
و بلافاصله آب گوشت را روی مواد می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا سوپ آرام آرام به جوش بیاید ، در ادامه کمی نمک ، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به آن می افزاییم و پس از ۱۰ دقیقه بعد سوپ آماده سرو است.نوش جان
همچنین ببینید

۱۳۹۷ دی ۳۰, یکشنبه

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی با کالباس

طرز تهیه سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده ,  سالاد ماکارونی خوشمزه , salad makaroni , shghn lh;hv,kd
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.
ما در این دستور کامل ترین آموزش سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم ، سالاد ماکارونی را می توانید با مواد محدودتری هم تهیه کنید. مثلا در دستور زیر در صورت تمایل می توانید هویج ، سیب زمینی و نخود فرنگی را از مواد لازم حذف کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد ماکارونی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد ماکارونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد ماکارونی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد ماکارونی

  • ژامبون ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • خیارشور ۶ عدد
  • هویج کوچک ۳ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه سالاد ماکارونی

قبل از هر چیز موادی که باید پخته باشند را آبپز میکنیم.تخم مرغ ها را در یک پلاستیک فریزر قرار می دهیم و گره می زنیم و داخل یک قابلمه می گذاریم و به مقداری آب می ریزیم که روی سطح آنها را آب بپوشاند و آن وقت روی حرارت زیاد می گذاریم تا آبپز شوند
و پوستشان را می گیریم و در ظرف می گذاریم.پوست سیب زمینی ها و هویج ها را میگیریم و می شوییم و در یک قابلمه قرار می دهیم و تا روی آن ها آب میریزیم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا به حدی پخته شوند که به سالاد اضافه می کنیم له نشوند.
(بنظرم یک مقدار دندون گیر باشند بهتر است)پس از آبپز شدن هویج ها و سیب زمینی ها را روی تخته میگذاریم و به شکل مربع های کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و بعد تخم مرغ ها را نیز تا جایی که امکان دارد روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مواد داخل کاسه می افزاییم.
ماکارانی فرمی ها را در قابلمه ای می ریزیم و روی آن ها آب به مقداری می ریزیم که اگر هم بزنیم ماکارانی ها در آب شناور باشند و کم تر از نصف قاشق روغن مایع(برای اینکه ماکارانی ها به یکدیگر نچسبند)و کمی نمک نیز می ریزیم
و روی حرارت می گذاریم تا حدودا ۱۰ دقیقه ( دقیق زمان پخت هر ماکارانی روی جلد آن نوشته شده برای اطمینان روی بسته بندی را مطالعه کنید ) بعد که پخته شد در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.
می توانیم در هنگامی که ماکارانی در حال پخت است ژامبون و خیار شورها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های مربع شکل یکدست خرد کنیم و زمانی که ماکارانی فرمی ها آبکش کردیم با هم به کاسه مواد اضافه می کنیم.
نخود فرنگی کنسروی و یا پخته شده از قبل را همراه با شوید خشک و فلفل سیاه و کمی نمک و سس مایونز به مواد سالاد ماکارانی اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب سس مایونز با مواد مخلوط شود.
(دقت کنید که با عجله و پیاپی مواد را مخلوط نکنید چون ممکن است مواد خرد یا له شوند پس به آرامی سالاد را مخلوط می کنیم) ئدر آخر سالاد ماکارانی را در ظرف مورد نظر می ریزید و با ذرت،خیارشور و گوجه فرنگی تزئین می کنیم وروی آن را سلفون می کشیم
و در یخچال می گذاریم تا خوب فرم بگیرد و بعد از ۱الی۲ ساعت آماده سرو است.نوش جان ، نکته اینکه اگر در ساعات طولانی قصد دارید سالاد را در یخچال بگذارید بهتر است سس آن را ۱الی ۲ ساعت قبل از مصرفتان به سالاد اضافه کنید تا سالاد تازگی خود را حفظ کرده باشد.
مطالب پیشنهادی

۱۳۹۷ دی ۲۹, شنبه

طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی با کلم سفید

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده با سیب زمینی , سالاد اندونزی با کلم سفید , salad andonezi , shghn hkn,kcd
سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد اندونزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد اندونزی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد اندونزی

  • هویج ۲ عدد
  • خیارشور ۴ عدد
  • ذرت نصف پیمانه
  • کالباس نصف پیمانه
  • کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
  • کلم برگ سفید ۲ پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • کشمش پلویی به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور تهیه

طرز تهیه سالاد اندونزی

ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید
بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر میشود هویج آبپز نه بخار پز)و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.
ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود.برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.
نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما میشود. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.
(فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند)ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم
و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم
و کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه  کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود
و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.نوش جان. نکته در این نوع سالاد شما میتوانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.
مطالب پیشنهادی

خواص خیار و زیان های آن

خواص خیار

خیار , خواص خیار , مضرات خیار , khavas khiyar , o,hw odhv
خیار

آشنایی با خیار

خیار دارای رنگ سبز روشن مایل به تیره ، گوشتی بسیار مرطوب ، پوستی نازک و دانه های خوراکی دارد. از خیار در سالادها و انواع ساندویچ ها و آبمیوه ها استفاده می شود. آب فراوان موجود در خیار برای پوست بسیار مفید است.
کالری پایین خیار باعث شده است تا انتخاب خوبی برای رژیم های غذایی باشد. خیار از جمله صیفی جات محسوب می شود. اگر می خواهید در مورد فواید خیار بیشتر بدانید به شما توصیه می کنیم با ما همراه باشید.
خیار برای کنترل فشار خون توصیه شده است زیرا دارای مقدار زیادی پتاسیم است. خیار برای بیماری های نارسایی کلیه و بیماری های کبد و معده بسیار مفید است. آب خیار برای مبتلایان به آرتروز و نقرس مفید است و باعث التیام بخشیدن بیماری اگزما می شود.
خیار سرشار از ویتامین کا می باشد که از رشد بیماری سرطان جلوگیری می کند. خیار یک میوه لاغرکننده می باشد که شما می توانید از آن استفاده کنید. محققین معتقدند که بهتر است خیار را بدون نمک یا با نمک خیلی کم مصرف کنید.
خیار میوه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این میوه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص خیار در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص خیار

کاهش ریزش مو

بله درست خوانده اید، خیار به دلیل سیلیس، سلوفور، سدیم، فسفر و کلسیم می تواند در کنترل ریزش مو موثر باشد. توصیه می شود برای کاهش ریزش مو روزانه آب خیار طبیعی و بدون اسانس بنوشید.

احیای پوست

شاید مهم ترین ویژگی خیار احیای پوست می باشد. شما می توانید ترکیب های مختلفی را با استفاده از خیار درست کنید و برای سلامت پوست از آن استفاده کنید.

باز کردن منافذ پوست

خیار می توانید به بسته شدن منافع باز پوست کمک کند. شما می بایست چندین تکه خیار را بگیرید و در مخلوط کن با کمی سرکه سیب و گوجه فرنگی و ژل آلوئه ورا ترکیب کنید و یک ماسک درست کنید و بر روی صورت خود قرار دهید.

کاهش تیرگی و کبودی دور چشم

میوه خیار به دلیل وجود سیلیکا و خوای آنتی اکسیدانی اش به کاهش تیرگی دور چشم کمک می کند. شما می بایست دو عدد خیار را برش داده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی چشم قرار دهید. خیار به عنوان یک مرطوب کننده قوی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

درمان دردهای خماری برای ترک اعتیاد

خیار می توانید در درمان خماری و سردردهای ناشی از آن مفید باشد. چون خیار به آب رسانی مواد مغذی به بدن کمک می کند و باعث دفع سموم می شود. ویتامین ب و الکترولیت های موجود در خیار به شدت با خماری مبارزه می کند. می توانید قبل از خواب چند تکه خیار بخورید.

تقویت بینایی چشم

خیار دارای ۹۵ درصد آب می باشد. ویتامین ای موجود در خیار نقش مهمی در کلاژن سازی دارد و خواص ضدپیری را در خود جای داده است. خوردن خیار به تقویت بینایی کمک می کند.

کاهش ابتلا به یبوست

خیار یک مسهل کننده موثر می باشد در نتیجه به کاهش یبوست کمک می کند.

پیشگیری و از بین بردن کرم های روده

خیار حاوی آنزیم ارپسین است که به کشتن کرم های روده کمک می کند. خوردن خیار باعث جلوگیری از ایجاد کرم روده می شود.

مفید برای آلزایمر

یکی از خواص خیار  این است که برای درمان ناتوانی هایی مانند بیماری آلزایمر مفید است.

رفع تیرگی و روشن کردن پوست

خیار یک میوه قابض و ملایم می باشد که به از بین بردن تیرگی پوست کمک می کند. یک عدد خیار را می توانید رنده کنید و آب اضافی را با دستمال بگیرید و سپس روی پوست خود قرار دهید.

جوانسازی پوست صورت

یکی از فایده های مصرف خیار جوانسازی پوست می باشد. خیار به دلیل داشتن آب فراوان باعث می شود که پوست در حالت هیدراته قرار داشته باشد.

درمان کک و مک

شما برای درمان کک و مک می توانید خیار را رنده کنید. مقداری جوی دو سر را با خیار رنده شده ترکیب کنید و بعد از نیم ساعت روی صورت خود قرار دهید. می بایست ابتدا صورت خود را با آب ولرم و سپس با آن سرد بشویید.

سلامت و تقویت قلب

نقش خیار در درمان قلب و بهبود و تقویت آن انکار ناپذیر است. به دلیل وجود پتاسیم و منیزیمی که در خیار وجود دارد می توانید به افزایش و بهبود عملکردن بدن و کنترل فشار خون کمک کنید.

سلامت دهان و لثه ها

شما می توانید با تکه ای خیار از شر بوی بد دهان راحت شوید. خیار برای سلامت لثه ها نیز مفید است.

رفع پف زیر چشم

از خیار می توان برای کاهش پف چشم استفاده کنید. شما می توانید یک عدد خیار را به دو تکه تقسیم کرده و بر روی چشم هایتان بگذارید و بذارید چند دقیقه بر روی چشمان شما بماند.

درمان آفتاب سوختگی

یکی از مزایای جالب خیار کمک به رفع آفتاب سوختگی می باشد. شما می توانید چند تکه خیار را بر روی محل آسیب دیده قرار دهید تا هر وقت که می خواهید بذارید باقی بماند.

رفع مشکلات گوارشی

مصرف خیار برای درمان مشکلات گوارشی نظیر زخم معده و سوزش معده مفید است. زیرا خیار دارای فیبر زیادی می باشد. حتما خیار یا آب خیار را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

دفع آفات و حشرات

مواد شیمیایی موجود در خیار بوی خاصی از خود پخش می کند که جلوی آفات حشرات را می گیرد.

مفید برای درمان سلولیت

جالب است بدانید که خیار می تواند به رفع سلولیت ران ها کمک کند.

کاهش ورزن و رژیم لاغری

خیار به دلیل کالری پایین و آب فراوان و ویتامین ها و فیرها برای کاهش وزن و سوء هاضمه مفید می باشند. شما می توانید خیار را به رژیم غذایی خود در سالاد اضافه کنید.

خواص ضد سرطانی

خاصیت ضدسرطانی خیار باعث شده است که این میوه مفید واقع شود. خیار حاوی آنتی اکسیدان های مختلف می باشد که باعث از بین رفتن سلول های رادیکال آزاد و تقویت سیستم ایمنی می باشد. خیار از پیشرفت سرطان های پروستات و رحم و سینه جلوگیری می کند.

دفع سموم بدن

خیار به درمان مشکلات سیستم دفع ادرار کمک می کند. شما می توانید با مصرف دو بار آب خیار در طول روز سموم را از بدن خود دفع کنید.

کاهش ورم چشم

شما می توانید ورقه های خیار را بر روی چشم هایتان قرار دهید تا به رفع آب اضافی کمک کنید. با این کار رطوبت اضافی سلول های پوست دور چشم از بین می رود و ورم چشم کاهش پیدا می کند.

سلامت مغز

میوه خیار دارای ماده معدنی مس بوده که به ساخت پیام رسان های عصبی برای ارتباطات مغزی ضروری می باشد.

کاهش التهاب

ماده بتاکاروتن موجود در خیار به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کرده و آسیب های ناشی از آن را مهار می کند.

خواص خیار برای دیابتی ها

خیار دارای هورمون های پانکراس برای تولید انسولین است. خوردن پوست خیار می تواند سطح قند خون انسان را کنترل کند. نتیجه می گیریم که خیار برای بیماران دیابتی مفید است.

درخشش و براق شدن موها

همانطور که بالا گفته شد خیار به دلیل داشتن سیلیس، مو را نرم و براق می کند. می توانید برای شستن موی خود از آب خیار استفاده کنید.

سلامت و تقویت استخوان ها

خیار برای قدرت بخشیدن به استخوان ها مفید است. این میوه حاوی اسید آسکوربیک است که برای سلامت استخوان مفید می باشد. ویتامین کا موجود در خیار باعث زیاد شدن آرتوتراپی می شود که نفش مهمی در سلامت استخوان ها دارد.

لکه بر و درخشان کننده ظروف

خیار می تواند برای رفع لکه های قدیمی و تیرگی های وسایل آشپزخانه استفاده شود. شما به تعدادی برش خیار نیاز دارید تا ظروف رو جلا دهید.
مضرات خیار

قولنج و ایجاد گاز در معده

یکی از نکاتی که در مصرف خیار حتما باید در نظر داشته باشید این است که حتما خیارهای تازه مصرف کنید. خیارهایی که بیش حد مانده اند می توانند باعث مشکلاتی مانند قولنج و ایجاد گاز در معده شوند. در صورت موجود نبودن خیار تازه ، پوست خیار های مانده را بگیرید سپس مصرف کنید.
مطالب پیشنهادی

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و جنوبی

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی , خورش قلیه ماهی , قلیه ماهی بوشهری جنوبی , ghaliye mahi , rgdi lhid
قلیه ماهی
قلیه ماهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه جنوب کشورمان است که به خاطر طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. این غذای خوشمزه با گوشت ماهی ، سبزیجات و ادویه های جنوبی طبخ می شود و از معروف ترین غذاهای جنوب کشورمان محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قلیه ماهی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی قلیه ماهی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم قلیه ماهی

  • سیر ۶ عدد
  • گشنیز ۳۰۰ گرم
  • شنبلیله ۵۰ گرم
  • فیله ماهی ۴ تکه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • تمبر هندی ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه قلیه ماهی

برای این غذا بهترین نوع ماهی عبارتند از:ماهی شیر،شوریده و سنگسر.ابتدا تکه های ماهی را در ظرفی میگذاریم و هر دو طرف ماهی ها را نمک و فلفل می پاشیم و کناری می گذاریم.گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و میشوییم و روی تخته ساطوری خرد می کنیم.
پیاز ها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم،پس از اینکه کمی داغ شد سیر ها را داخل آن میریزیم تا سرخ شوند و سپس در بشقابی می ریزیم
و پیازها را داخل تابه می ریزیم تا طلایی شوند و سیر های سرخ شده را به پیازهای سرخ شده در تابه می افزاییم و نمک،فلفل و زردچوبه را روی پیاز و سیر داغ می ریزیم و تفت می دهیم و گشنیز و شنبلیله خرد شده را نیز اضافه میکنیم به مواد
و تفت می دهیم تا جایی که رنگ آنها کمی تغییر کند و آب سبزی ها تبخیر شود سپس نصف لیوان آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سبزیجات با حرارت کم خوب پخته شوند. سپس تمبرهندی را با ۳ لیوان آب رقیق می کنیم
و به خوشت اضافه می کنیم و (اگر به تمبرهندی دسترسی ندارید به جای آن می توانیداز ۳ قاشق غذاخوری رب انار ترش استفاده کنید) تامل می کنیم تا خوب مواد خورشت خوب جا بیافتد.خورشت که تغییر رنگ داد ماهی ها را داخل آن می ریزیم
و ۳۰دقیقه زمان می برد تا ماهی ها کاملا پخته شوند ( می توانید قبل از انداختن ماهی ها در خورشت ابتدا آنها را سرخ کنید ) در آخر خورشت که خوب پخت و جا افتاد در ظرف مورد نظر سرو کنید و با پلو نوش جان کنید.
مطالب پیشنهادی