۱۳۹۸ شهریور ۳۱, یکشنبه

رژیم کتوژنیک و سلامتی


اگر از داروهای روان پزشکی استفاده می کنید و برای حفظ سلامت روحی و روانی خود به فکر استفاده از رژیم غذایی کتوژنیک یا رژیم غذایی کم کربوهیدراتی هستید لطفا در این مقاله همراه ما باشید.
تمایل و علاقه افراد به رژیم غذایی کتوژنیک در حال افزایش است و این تمایل دلیل بسیار خوبی پشت خود دارد. این نوع رژیم غذایی یکی از رژیم های فرمول بندی شده خاص با کربوهیدرات اندک (معمولا کمتر از 25 گرم در روز)، چربی بالاست که می تواند زندگی  افرادی که با شرایط سختی همچون دیابت نوع 2، چاقی و سایر موارد دست و پنجه نرم می کنند را تغییر دهد.
این رژیم غذایی توانسته است برای سایر بیماری های متابولیک و عصبی نیز امیدوارکننده باشد.

۱۳۹۸ شهریور ۳۰, شنبه

درمان کم خونی با خرما


خاصیت های خرما
خرما چه خواصی دارد؟
خرما برای سلامتی بسیار مفید است و دارای فواید زیادی می باشد. از جمله فواید خرما برای سلامتی می توان به رفع یبوست، رفع اختلالات روده، درمان مشکلات قلبی، رفع کم‌خونی، کاهش اختلالات جنسی، درمان اسهال و پیشگیری از سرطان دستگاه گوارشی اشاره کرد. خرما برای افزایش وزن بسیار کارآمد می باشد. کسانی که به دنبال افزایش وزن هستند بهتر است خرما را در برنامه رژیم خود قرار دهند. خرما سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر می باشد. خرما دارای روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، و منیزیم است که همه موارد گفته شده برای سلامتی حیاتی است.
خرما برای سلامتی بسیار مفید است و این میوه به همراه مواد غذایی دیگر نظیر شیر برای رشد ماهیچه ها کاربرد دارد. خرما را می توان به صورت مختلف مصرف کرد، مانند ترکیب خرما با شیر که بسیار مفید و مقوی است. خرما برای کسانی که دوران نقاهت بیماری خود را پیشت سر می گذارند بسیار موثر است.

۱۳۹۸ شهریور ۲۹, جمعه

خاصیت های ذرت

ذرت برای تقویت سلامت بدن مفید است
این کارشناسان در مطالعه جدیدی که به تازگی در دانشگاه کورنل انجام گرفته نشان دادند که طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل کاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) می‌شود که این مواد تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان دارند.

۱۳۹۸ شهریور ۲۸, پنجشنبه

برای چربی سوزی وزنه سنگین بزنیم یا سبک

خیلی ساده است: اگر می‌خواهید زورتان زیاد شود و عضله بسازید، با وزن زیاد و تکرار کم تمرین کنید، و اگر می‌خواهید چربی بسوزانید و کات کنید، با وزن کم و تکرار زیاد تمرین کنید. اما صبر کنید، آیا واقعا به همین سادگی است؟
نه دقیقا!
ما معمولا شاهد این هستیم که برخی از بدنسازان، طرفدار این الگوی فکری هستند که برای چربی سوزی، باید با وزن کم و تکرار زیاد تمرین کنند. اما آنطور که ما یافته‌ایم، همیشه این صحیح نیست. قبل از اینکه به سراغ اصل موضوع برویم، اجازه دهید که بحثی را برایتان روشن کنم.

قهرمانی های رونی کلمن در مستر المپیا


من فهرستی از نتایج گذشته ی مستر المپیا، تاریخچه ی آن، و چیزهای دیگری را جمع آوری کرده ام. آن را ببینید!
در سال 1963، جو ویدر به این تصور رسید که حس کرد باید ورزش پرورش اندام را به یک سطح جدید ببرد. جو در نهایت به بالاترین مسابقه با بالاترین جایزه، یعنی مستر المپیا، رسید.

۱۳۹۷ اسفند ۸, چهارشنبه

چگونه باسلوق بازاری درست کنیم؟

چگونه باسلوق بازاری درست کنیم؟

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , دستور باسلوق
باسلوقباسلوق یکی از دسرهای قدیمی ایرانی است که البته امروزه بیشتر به عنوان یک شیرینی به همراه چای مصرف می شود. این دسر خوشمزه بسیار خوش خوراک است به همین دلیل کمتر کسی را می توانید بیابید که باسلوق دوست نداشته باشد.
در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه باسلوق را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه باسلوق در ادامه با هم دوره همراه باشید.
مواد لازم باسلوق
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
نشاسته۲ لیوان
شکر۲ لیوان
وانیلیک قاشق چای خوری
آب۳ لیوان
گلابنصف لیوان
پودر نارگیلبه مقدار لازم
مغز گردوبه مقدار لازم

طرز تهیه باسلوق

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و نشاسته را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم سپس قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه مخلوط آب و نشاسته را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در مرحله بعدی شکر را به همراه ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعدی قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا نشاسته ته نگیرد و باسلوق خراب شود.
در همین حین پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب به روش بن ماری حل می کنیم و به قابلمه حاوی نشاسته اضافه می کنیم. در مرحله بعدی گلاب را به همراه وانیل به مواد اضافه می کنیم و هم زدن را به صورت متداوم ادامه می دهیم.
هم زدن مواد را باید تا جایی ادامه دهید که مواد کمی غلظت پیدا کنند ، پس از اینکه مواد کمی سفت شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک سطح صاف انتخاب کنید و مقداری پودر نارگیل روی آن بریزید.
مقداری از مایه باسلوق با قاشق بردارید و روی پودر نارگیل بیندازید . حالا مایه باسلوق را در پودر نارگیل بغلتانید و به حالت مورد نظر خودتون شکل بدهید. پس از اینکه باسلوق آماده شد یک مغز گردو روی آن بگذارید و فشار دهید.

همچنین ببینید : زولبیا و بامیهکیک اسفنجیشیرینی کشمشیگز آردی اصفهان

نحوه درست کردن باقالی پلو با ماهیچه به صورت حرفه ای

نحوه درست کردن باقالی پلو با ماهیچه به صورت حرفه ای

باقالی پلو با ماهیچه , کالری باقالی پلو با ماهیچه , طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت ، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آنها استفاده می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

  • پیاز ۲ عدد
  • برنج ۴ پیمانه
  • باقلا سبز ۱ لیوان
  • ماهیچه ۵۰۰ گرم
  • شویدخشک ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرمی ۱ عدد
  • هل یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر گل سرخ ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

ابتدا باقالی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید
و برنج را که بستگی به مدل آن دارد و مهارت شما یا از قبل خیس کرده اید و یا چون تجربه ندارید همان لحظه می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم.زمانی که برنج را به آب در حال جوش اضافه می کنیم آب از جوش می افتد
صبر می کنیم تا مجددا آب بجوش بیاید و باقالی ها را به آن می افزاییم و زمانی که برنج را تست کردیم و مغز پخت شده بود،برنج و باقالی را با هم آبکش می کنیم. سپس برای ته دیگ سیب زمینی را پوست می گیریم و حلقه حلقه برش می دهیم
و کف قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را روی روغن می چینیم و بعد ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی از برنج را با کفگیر روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی شوید خشک روی برنج می پاشیم
و ۱ قاشق چایخوری هل و به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین و پودر گل محمدی و ۱ قاشق غذاخوری زعفران روی برنج می ریزیم و مجددا لایه بعدی نیز به شکل قبل برنج و باقالی می ریزیم و هل و دارچین و پودر گل محمدی و زعفران به همان مقداری که در لایه قبل ریختیم
در لایه بعدی نیز می ریزیم و کره را نازک ورقه ورقه می کنیم و روی برنج می چینیم تا بخورد برنج برود و به مرور برنج هم طعم دار شود و هم چرب شود و بعد نصف استکان آب دور قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را متوسط می کنیم تا بخار بکند
و بعد حرارت را کم می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد زیر شعله را خاموش می کنیم چون پلو کاملا پخته شده است. سپس برای پخت ماهیچه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم
و ماهیچه را همراه با پیاز داخل تابه می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و فلفل سیاه که بوی گوشت را کاملا می گیرد به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه بالای سر آن می مانیم و تفت می دهیم و خوب زیر رو می کنیم تا ته نگیرد
و پیاز نرم و سبک شود و رنگ گوشت ماهیچه ها تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه ماهیچه ها کمی سرخ شدند تا روی آنها آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت خوب پخته شود
و آب آن غلیظ شده باشد و در آخر کمی نمک به آن اضافه می کنیم. باقالی پلو را در قابلمه خوب زیر و رو می کنیم و در دیس می کشیم و ماهیچه را نیز در کاسه ای می گذاریم و با کمی زرشک آن را تزئین می کنیم. نوش جان
همچنین ببینید